Весела за съпруга си, бизнеса му и МВР

Лечева: Познавам бизнеса на съпруга си, проблемът не е от там; трябва да има обществен натиск МВР да си върши работата
24 яну 2008 10:26,
33
Весела за съпруга си, бизнеса му и МВР
Снимка: БГНЕС

„Разбира се че се притеснявам, начинът по който ние живеем се наказва в eвропейска България и най-вече с физическа саморазправа. Това дълбоко ме смущава“, каза пред bTV  Весела Лечева по повод покушението срещу съпруга й Манол Велев.

„Все още нямам отговор защо се случи. Не съм човек който ще преследва МВР с въпросите докъде стигнахте“, обяви тя и допълни, че трябва да има обществен натиск МВР да си върши работата.

Лечева призна, че се движи с охрана, „но мисля, че това не е решение на въпроса, каза тя и допълни че решението трябва да се търси и в друга посока“.

Лечева бе категорична, че много добре познава бизнеса на съпруга си и проблемът по думите й не е от там.

"Аз считам, че България трябва да защитава тези, които работят открито и прозрачно", каза тя.

Според нея лекарите са си свършили работата по най-добрия начин, но трябва да се потърси начин да бъде преодолян този модел на саморазправа.

Лечева каза, че съпругът й все още е в тежко състояние, но бавно се подобрява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
без значение преди 15 години
Какво да коментирам ? Тотото или онзи дето днес на червено мина с голямото си BMW с цвят черен като това в главата му !И понеже съм пешеходец и минавам на зелено а той е длъжен да ми даде предимство......свалило това прозореца и ме нарича ЕЙ П...О? А аз дори не знам от кой модел е неговото BMW но видях че отзад пише М3 - каквото и да означава. Още колко такива случаи да коментирам и опиша , или все още държите да пишем за темата за тотото.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Съгласен съм, че напоследък малко се стреля, а още по-малко се улучва качествено - ето конкретния случай: стрелян ама недовършен! Доскоро имаше радост за населението - пуснеш вечерта новините и научиш, че някой душманин на народа дал фира и ти стане готино на угнетената душичка! А сега кво - хем малко стрелят, хем недоубити ги оставят! Срамота! Е на тоя бандит Манол Велев сега кво му е - вегетира като зеленчук в количка и със сламка се храни, не е на себе си, а кака Веси хем вдига полата, хем мрънка.... Това семейство кви пари завлякоха - не е истина, другарки и другари! Човек прави струва, ама от господа не може да се откупи или накрая всекиму заслуженото! Стрелците и бомбаджиите да не дремят - работа и поле за изява има много по ликвидирането на лошите, дерзайте, съвременни робинхудовци, изпълнявайте си квотите по отстрела! Народа чака от вас бройки очистени богаташи!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не ме притеснява това, че в България доста се стреля! По-скоро ме притеснява, че МАЛКО се стреля....и некачествено! А Весела да мълчи! България била наказвала тези, които водели като нейния стандарт на живот! Тя` Бг, ако ги наказваше и помен нямаше да има от такива като нея! Наказват се те самите - един-друг, според зависи кой в на кого територията е влязъл!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако бяхме нормална държава тази алкохоличка трябваше да дава интервю от Сливенския затвор.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да сте чули някой от властимащите или негов роднина или там банкер, който в тези години на прехода да има "мръсен бизнес" ? Всички са добре облечени "бизнесмени" !
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
тая *** още ли не е умряла? кво възмездие да има при положение че ни се хилят най-нагло от телевизията, надявам се че някой ще го довърши, а колкото до Весела, надявай се да го открият, щом досега не са го направили значи ДС знае кой е, и просто не иска да си мръдне пръста, а нали видяхте *** от гр. Левски, взеха му всичко, айде да видим кво ще им вземат на Валентин Златев, на Васил Божков, на Огнян Дойнов(пардон на децата му), на Стефан Софиянски и т.н. Всеки достатъчно умен и уважаващ себе си българин си мисля че знае отговора....
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А съвсем доскоро тия хора бяха недосегаеми ... не можеше да се чуе лоша дума за тях, журналятя се размазваха от подмазвачество когато ги интервюираха и тая беше с ореол на светица-мъченица за правда едва ли не ...
25
0
 
0
 
! Отговори
F.S.V. преди 16 години
Напълно съм съгласен , от 19 години няма нито един щастливец от ТОТО на показ при условие че нашата стана е малка и клюкарска и бързо се разбира всичко .Значи досега нито един щастливец не е фалирал и изхарчил както се казва парите .Има само едни стари статии за един *** който по времето на Бай Тошо е спечелил и после си наел бидигардове който го обрали след време .Най малката намеса на чужди лица в ТОТОТО говори за измама в много голям мащаб.ДА е жив и здрав Манол Велев защото ако беше късметлия щеще да умре на място .Но възмездие има
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
" може да са милионери, но са си опекли работата много добре " ... da ne sa ia prepekli samo ...
23
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
22,Не бъди наивен:)Никой няма да управлява "незаконно":) Не ги подценявай - може да са милионери, но са си опекли работата много добре и всичко е законно по документи:)
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ти или бавно загряващ или се правиш на луд... Зам.шефката на тотализатора каза по Нова-тв и БиТиВи ,че Манол Велев е назначавал директора и заместниците му и е ходил при всеки по-отделно и го е карал да следи другия и да му докладва за всичко в тото-2 ако някой е пропуснел да му докладва той получавал информацията от още поне 2-3 места и уволнявал моментално този който не е докладвал... А той не е назначен на тоя пос а Весела Лечева е отговаряла като шеф на ДАМС ... Разбираш ли тотализатора е станал семейна фирма.. А единствено в България не се обявяват тото-милионерите и то след като дойде демокрацията защо ли? Не всеки път падат милиони но дори и тея с 100 хиляди не съобщават а стях и апартамент не можеш да си купиш да не говорим ,че по тв. предавания дават по-големи пари от награди... Ниж Сървайвър, Биг-брадър, Стани богат, Сделка или не и т.н. Някой от спечелилите да е изнудван... Тото-2 е най-големия шмекер в страната и Манол е лапал много здраво.. А и накрая в в-к. Труд бяха публикували ,че сверата ,която ПАК Манол Велев е поръчал е можела да бъде манипулирана... Айде сега пак ми обяснявай, че само съветвал ха ха ха... Или си от тия ,които е хранил при кражбите си от народа...
21
0
 
0
 
! Отговори
Bai Ganio преди 16 години
"Аз считам, че България трябва да защитава тези, които работят открито и прозрачно"- стъкларските предприятия?Публикувайте биографията на Манол Велев, не е необходимо в детайли. Например складовата база "Илиянци", част от която е на простреляния - черната работа там се върши от престъпни банди, убийствата и контрабандата не са от вчера. Замисляла ли се е Весела Лечева преди за отговорността си пред обществото? Едва ли ... Логиката на днешните парвенюта е като на Луи ХIV - да се забавляваме , а след нас и потоп... Естествено е омразата към псевдоелита да е масова и да нараства. А каква работа е свършила Лечева? Погледнете българските стадиони и спортни бази... Те са започнали да се рушат, и за да се спре процеса, са нужни десетки милиарди лв. 19 години средствата за подръжката са "усвоявани" за луксозен живот на шепа търтеи, каквито са и Лечеви. Първо трябва да осъзнаят ,че животинската алчност не води до добро... Както по-горе се казва, "*** глава затрива" - груба, но точна налодна поговорка. А *** фрази , като "европейска България" "прозрачност", "откритост" се крие ограничениия интелект на върхушката. Именно затова там се залага на спортисти и мошенници, а не на интелигенция. Резултатите не закъсняват - България се е стопила с 1 700 000 души. Преходът продължава...
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
в тоя живот всеки си получава заслуженото и оня отгоре рушвети не взима .
19
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
17, ти ако спечелиш аде не 6-ца, но 5-ца от тотото дали щ ети е приятно цяла България да те знае?:) Това е даже правилно да не с епоказват спечелилите! Колкото до това, че някой е управлявал тотото - аде не приемайте нещата в буквален смисъл:) Това, че се е ползвал с достатъчно "авторитет" и думата му е била закон, това е съвсем друг въпрос, в крайна сметка, заповедите са подписвани от легитимно лице, нали?:) Но това са лапешки работи... Същественото от темата е кога мутрите ще влязат в затвора и кога пишман-бодигардовете на мутрофилите ще бъдат разоръжени:)
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Аз считам, че България трябва да защитава тези, които работят открито и прозрачно", каза тя.,,,,mnogo si prava veske....a mujut ti si poly4i zaslyjenoto...i takiva kato nego i te 6te si go poly4at
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако хванеш някой депутат или министър или на ръководен пост в държавата и го хвърлиш в затвора или го убиеш винаги ще му е малко и винаги ще е заслужено.... Едва ли има и 1 човек в тая страна ,който да вярва ,че управниците и техните протежета идват на власт ,за да направят народа богат и щастлив.. И ако даде на народа 1 зрънце ще прибере за себе си един чувал... Самия факт ,че Манол Велев противно на всички закони и норми е управлявал тотализатора е неоспорим факт.. Защо? Някой от простосмърните българи може ли да отиде в тотализатора и без назначение и правомощия да назначава и да уволнява... И защо му е трябвало, нали си има бизнес за милярди? Явно Тотализатора е бездъна яма за пари.. И без това от 19год. не се показват печелившите и никой не е чувал или виждал тото-милионер...
16
0
 
0
 
! Отговори
Асенчо преди 16 години
Та, тия/ а не само те/ нямат наядане, какво друго очакват. Х.Калчев го написа, ще живеят богато, но кратко. Лакум ***, душа затрива,Леченце.
15
0
 
0
 
! Отговори
F.S.V. преди 16 години
Когато хиляди българи биват ограбвани .бити от мутри и изнудвани от митничари,вие си пиехте шампанското с черният хаивер и не се интересувахте от обществото как живее в тази скапана страна а сега искате ние да съжаляваме вашият съпруг който е направил хиляди българи бедни .Напълно справедливо е получил заслуженото.Както се казва има възмездие.А защо г.ПЪРВАНОВ се отрече от приярелството си със вашият криминален съпруг
14
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
А иначе, 12напълно съгласен съм с теб, че в България класовото разслоение достига своя апогей и народа се раздели осно на две класи - много богати и много бедни! Бедните си траят, а богатите си развяват байряка на техен гръб - да това е факт! Хайде сега ми отговори чии интереси и права са нарушени и кой има интерес да ги отстоява? И ако не той, кой друг ще тръгне да защитава неговите интереси, за да "преебе" своите? (извинявам се за израза!)
13
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
12,зарадинарода никой нищо няма направи и никой ред няма да въведе... Не го ли разбра за 20 години преход? Шанса на народа е заради някой не кой да е да се въведе реда, та барем и живота на народа стане по-добар... Жалко е, раняват и убиват хора, не трябва да е така... А иначе-беден или богат- всеки е първо човек и никой няма право да се разпорежда със живота!