ДСБ отново говори за вот на недоверие

ДСБ ще предложи отново да бъде разгледан закона за акцизите в частта за закриване на безмитните магазини
5 фев 2008 12:20,
44
ДСБ отново говори за вот на недоверие
Костов готви нов вот за управляващите. Снимка: Булфото

ДСБ ще предложи отново в Народното събрание да бъде разгледан закона за акцизите и то в частта за закриване на безмитните магазини, каза Екатерина Михайлова зам. председател на партията.

Според Иван Иванов от ДСБ безмитните магазини са развъдник на организирана престъпност и корупция. Той допълни, че мнозинството не е било съгласно да закрие безмитните магазини, тъй като те се управляват от спонсори на управляващата коалиция.

Михайлова каза още, че имат възможност за внасяне на вот на недоверие към правителството, тъй като вече са проведени консултации с ПГ на ОДС, БНС и Атака.

В днешния ден се очаква да получат отговор и от новата парламентарна група на БНД. Предварителните мотиви са политиката на управляващите и липса на отговорност заради нанесените щети на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Veso, ot de ti idat tezi redove. sme6no mi e kato te 4eta. ti pi6e6 i po drugi temi. Kostov si ima i dobrite i zlite dela. uvajavam go. i vqpreki vsi4ko kato ti 4eta pisaniqte se smeeme. abe i dori da ne e istina kakvoto pi6e6-sme6no e.ina4e i az ti tegla edna maina zatova 4e mi rugae6 Kostov.
42
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
До пе4атарскиат Работниk, Тесниат Социалист Daskalesku-РЕПОРТЕР ПОРТИЕРОФЪАбе Репортера, ти репортер ли си портиер ли си или си онази *** врата в която сливенската кожа отпуска мухлясъли капки на полити4еският кастрант Костефъ Хайван Жанефъ, тоа бе дето е болен от сливенска кожа и на който носът му виси като на индийска металурги4еска *** , та ти ли си пепелника дето Група -Лозенец си тръскат фасовете.АКо си ти , земи се наведи поооо дълбоко когато минава комсомолският другар Иванови4 Костальонофъ та му подай мънъхуяната 4е да забели кървясъли зеркели.На тоя твой пубертален другар, дето едната му скоба е на асистент по Полит икономика на Социализъмъта, а другата в ТИРа с гуменките, от днес азъ шъ му викам : Другарят Воткоф, защото Костов ( между друготоо Костоф му е партизанското име с което е предвождал тъмнокожи сливнанлии на гурбет по нощите из сливенските кокошкарници. Тогава са му викали галено другарят Кокошкоф, но понее на половината партизани предните зъби били изритани, зада не фъфлят на Кокошкоф му турили името Костов. Ина4е по паспорт другарят Костов (бивш Кокошков) е записан преди побългаряването на имента като Айван Реброф.Та от кат взе да се вписва в медииното простртанство-тоаа Костефъ само за вот-ове бълнува-та за това си рекох-да си кръстиме болшевика с болшевико подобно име :Др Вотков.Наведи се още мъъни4ко, Кирил от магазин плод и зелен4ук шъ ти лашне един прокиснал моркоф. Толкоз за тази ве4ер, взел си си *** лекарството. Понее Киро немое да то праи откати, ти шъ идеш да се повозиш на трамваи #1 от Халите до Хладилника, слезни разклатен на сп Лозанец, и дай рапорт на Костеф като му изпулниш на прътлиф глас любимата му песен "Иван за бой се стяга-мята гумка на рамо...""
41
0
 
0
 
! Отговори
rusofob преди 16 години
Да емигрират комунистите , техните кардинали и лакеи !България на българите , а не на рускопоклонниците !Достатъчно беди причиниха на българия ! СТИГА ! КОСТОВ ПРЕМИЕР ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО !
40
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 16 години
ДА СИ КУПУВАТ ЕДНОПОСОЧНИ БИЛЕТИ И ДА СЕ МАХАТ ! ЕДИНИЯТ ЗА ДИАРБЕКИР , ДРУГИЯТ ЗА НОВОСИБИРСК , ТРЕТИЯТ ЗА МАДРИД ! И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО НА ВСИЧКИ ТЕХНИ ЛАКЕИ !
39
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 16 години
костов много им пречи и е обект на корумпирани медии и драскачи , които получават лиди пари да го плюат ! но техните деиствия доведоха българия до крах ! доиде часът на истината ! доиде видов ден !
38
0
 
0
 
! Отговори
АНАЛИТИК преди 16 години
..... И ЗАТОВА ГО ПЛЮАТ ! НО ДА ИМАТ МНОГО ЗДРАВЕ ! НАРОДА ОТНОВО Е ЗАД КОСТОВ ! КОСТОВ НАПРЕД ! НИЕ СМЕ СЪС ТЕБ ! КОСТОВ Е НАШ И НИЕ СМЕ КОСТОВИ !
37
0
 
0
 
! Отговори
дончев преди 16 години
КАЖИ НА ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ ДА СИ ВЪРВИ В МОСКВА ИЛИ В МИНСК !
36
0
 
0
 
! Отговори
БОРИМЕЧКАТА преди 16 години
СТАНИ , СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ! ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ ! ПРОТВ ТИРАНИН МОСКОВСКАНСКИ ТИ БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ ! .......
35
0
 
0
 
! Отговори
синя теменужка преди 16 години
серГЕИчо се *** от всякаде ! не може да спре воината между червените мафиотски босове ! трепат се като на лов ! корупция разяде държавата отвсякаде ! превърнаха страната в типичен беларус ! продават националният сувернитет за жълти стотинки ! инфлацията расте с часове ! от всякаде негативни отценки ! на път сме да ни изхвърлят от ЕС и после ще ни съсипят ! колкото по скоро осъзнаем , че серГЕЙчо е национално бедствие , толкова по добре за България ! само ИВАН КОСТОВ БИ МОГЪЛ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СИТУАЦИЯТА ! ИСКАМЕ КОСТОВ ПРЕМИЕР !
34
0
 
0
 
! Отговори
христо ботев преди 16 години
НЕЩА ДА СЪМ РУСКИИ И НИКАКЪВ РОБ !!!..............................
33
0
 
0
 
! Отговори
ДОБРЕВ преди 16 години
само костов се опълчва на червената проруска мафия ! само тои се бори като самотен самураи и подържа духът на опозицията в парламента ! само тои устоя на ударите от кегебистката мафия и защитава националният сувернитет и интересите на нацията ! ТОИ Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ ! ДА ГО ПОДКРЕПИМ !
32
0
 
0
 
! Отговори
неврохерург преди 16 години
ОТ МНОГО ПРОМИВКИ НА ЧЕРВЕНАТА ПРОПАГАНДА МОЗЪКЪТ НА ВЕСКО НЕ Е ЗАХАПЧЕТА , А ЗА АМПУЛТАЦИЯ ! НАПРАВО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПРИСАДИ НОВ ! ТОЯ МНОГО Е ПОЧЕРВЕНЯЛ И ГАНГРЕНЯСАЛ ! НО ПО ХУМАННО БИ БИЛО ДА ГО ДАДЕМЕ НА КИТАИЦИТЕ ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ ! ТАМ МОЖЕ БИ ЩЕ РЕШЪТ ДА СИ ГО КЛОНИРАТ !
31
0
 
0
 
! Отговори
Беско преди 16 години
Пак ли те изпуснаха веско, пак ли черван прокурор те извади от лудницата или с червени пари плати на санитаря да не ти дава хапчета...
30
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
До пе4атарскиат Работни, Тесниат Социалист РЕПОРТЕР ПОРТИЕРОФЪАбе Репортера, ти репортер ли си портиер ли си или си омази *** врата в която сливенската кожа отпуска мухлясъли капки на полити4еският кастрант Костефъ Хайван Жанефъ, тоа бе дето е болен от сливенска кожа и на който носът му виси като на индийска металурги4еска *** , та ти ли си пепелника дето Група -Лозенец си тръскат фасовете.АКо си ти , земи се наведи поооо дълбоко когато минава комсомолският другра Иванови4 Костальонофъ та му подай мънъхуяната 4е да забели кървясъли зеркели.На тоя твой пубертален другар, дето едната му скоба е на асистент по Полит икономика на Социализъмъта, а другата в ТИРа с гуменките, от днес азъ шъ му викам : Другарят Воткоф, защото Костов ( между друготоо Костоф му е партизанското име с което е предвождал тъмнокожи сливнанлии на гурбет по нощите из сливенските кокошкарници. Тогава са му жикали галено другарят Кокошкоф, но понее на половината партизани предните зъби били изритани, зада не фъфлят на Кокошкоф му турили името Костов. Ина4е по паспорт другарят Костов (бивш Кокошков) е записан преди побългаряването на имента като Айван Реброф.Та от кат жзе да се вписва в медииното простртанство-тоаа Костефъ само за вот-ове бълнува-та за това си рекох-да си кръстиме болшевика с болшевико подобно име :Др Вотков.Наведи се още мъъни4ко, Кирил от магазин плод и зелен4ук шъ ти лашне един прокиснал моркоф. Толкоз за тази ве4ер, взел си си *** лекарството. Понее Киро немое да то праи откати, ти шъ идеш да се повозиш на трамваи #1 от Халите до Хладилника, слезни разклатен на сп Лозанец, и дай рапорт на Костеф като му изпулниш на прълиф глас любимата му песен "Иван за бой се стяга-мята гумка на рамо...""
29
0
 
0
 
! Отговори
РЕПОРТЕР преди 16 години
НЕ ВИЖДАМ ДРУГ КОИ МЖЕ ДА СИ *** МАИКАТА ОСВЕН ВИЕ ДВАМАТА ! ВЗИМАИТЕ СИ ХАПЧЕТО И СИ ЛЯГАИТЕ ! ТРЯБВА ДА ОТВОРИМЕ БОЛНИЦИ ЗА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ И ЛУМПЕНЯЦИ !
28
0
 
0
 
! Отговори
ТЕМЕНУЖКА преди 16 години
Освен парламентарните искания за оставки да се предприемат и действия извън парламента - например депутатите да бойкотират заседанията на парламента, да не участват в мръсните игри вътре в парламента, дори да напуснат Народното събрание и да тръгнат по страната - на срещи, на събрания, на обяснения с хората, мисля, че за няколко месеца в страната те могат да създадат условия за предсрочни избори. Останалото е игра на демокрация - ще има вот на недоверие, той ще мине, ще пукне пролет, ще се стопли времето, народът ще изпълзи от панелните дупки и пак ще крепи некадърния Сер-ГЕЙ.Решителна опозиция е необходима и периода е благоприятен.
27
0
 
0
 
! Отговори
kasapo преди 16 години
Kostof e *** nestatnika. Bat ni Bobo Boreto zavyrtia dalaverata s Kremikovci, ama i edin oborot nemoja da na pravi, ta belkem neshto kapne vyv vazata s Gerbera. Stanishef mu dojdoha na krak zada trubictata. i tuk nema nikoi-shy kapneli, she crycne li, she tekne li ili samo she cyrcori.Samo Hajvan Kostof ot Sofen-SDSarskiat Georgi Dimitrof ot vsinca im uspia da zavyrti edin kurs s nekakyv TIR maratonki i studentskite agencii.Brao Kostef, Brao Fanio. A mojese ti da vrytkas krana na trybata i podklazdas s kemiura Kremikovci-akylyt ti stigna do asistent po socialisticeska ikonomika i da prodavas kecove.
26
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 16 години
Издирва се леко прегърбен, сливнанлия, болен от свинска кожа, с нос на индийска металургична и съскащи устни на тромпетист от маалата комуто са оставили само монщука( с о или с у се пише тоя м*нщук, мари).Крадецът е именован Хайван за да си прилича с Жан.Пресича сутрин и вечер горичките на Борисова градина с умрела *** под мишница.Сър Доньо Донев го беше нарисувал като Дявол, Народът го знае кат СДСарскиат Г Димитроф, подпалвач на райхстагите, а Надежда Смахнайлова го сравнява с Дзерджински от най силните му години.Костоф директно да заминава за Сибир в лагерите-там да тормози комарите.
25
0
 
0
 
! Отговори
теменужка преди 16 години
Където няма силни партии, има силни тирани. Където няма честни избори, организирани от партии - има граждански конфликти. Партиите са щитът, който предпазва обществото от тиранично управление, и тяхното отслабване подобрява условията за въвеждане на еднолично управление. Разделението на властите предпазва от произвола на властта. И колкото повече властите си мешат шапките, толкова повече произвол се стоварва върху гражданите.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В Б-я има опозиция на ДС и мутрите, на организираната престъпност, на изразходването на държавния резерв за облагодетелстване на тесен кръг хора, на незащита на държавните интереси и тази опозиция е Костов.Опозиция в една малка държава, която е под силното влияние на Русия. В една държава изцяло купена от мафиотите - медии, радия.И в тая малка държава има една малка част от народа, които виждат истината, чиито мозъци не са промити от масовата медийна кампания(Трифонов и сие).Но тая малка част от народа трябва да живеят лошо, защото по-голямата част избира не правилните управляващи и на власта се сменят едни другари с други.Пак започнахме да се плашим за финансовата стабилност(не е като при Костов), пак дойде голямата инфлация(не като при Костов 4 год макс инфлация годишна 6%).