Мюфтийството осъмна с обидни надписи

По реставрираната наскоро сграда на мюфтийството са се появили надписи "Турци умрете"
16 фев 2008 15:20,
139
Мюфтийството осъмна с обидни надписи
Снимка: БГНЕС

От пресслужбата на Главното мюфтийство съобщават, че през изминалата нощ по реставрираната наскоро сграда на мюфтийството на улица "Братя Миладинови"27 са се появили надписи "Турци умрете".

Обидните и вулгарни изрази са от двете страни на входа на сградата.

"Тези вулгарни действия ни обезпокояват. Безпокойството ни расте и поради факта, че почти всеки месец някоя или някои сгради на изповеданието в различни краища на страната, като джамии, училища и други, биват опетнявани и осквернявани. Във връзка със случая Главно мюфтийство помоли органите на реда да предприемат спешни мерки за откриването на извършителите и да им се наложат ефективни наказания", заявяват от мюфтийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
0
 
! Отговори
zsgd hbt преди 14 години
Mrasnite gadni dolni turci da puknat do krak!!!!! Mrazia gi gadinite
137
0
 
0
 
! Отговори
vsi4ki mn sete tipi преди 15 години
обръщам се кам "Никаква толерантност към бившите ..." а бе глупчо и в турция има църкви ама никои нищо не казва!
136
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
за коментар 127.От къде знаеш, че *** може неговото IQ да е по голямо от твоето.
135
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Можете да ме потърсите на 666.
134
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
Да живее омразата.
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Nito EU ili USA ste si zalozat glavata v torbata! Kolko ste Dobre doschli v EU?zapochnete vojna srestu zjala Evropa.Vie i bez tova ja vodite s terorizam!Zjal svjat znae sto za *** ste!
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ste pochnem da vi gorim dzamiite kakto v Zapadna Evropa gadove!!!!!
131
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
to se trupa. o6te malko i da ne kajete da ama nie sujalqvame.nie 6te se otnasqme dobre s tqh.nqma pove4e taka. i da mislim zaedno s OON za formula ustroyva6ta vsi4ki strani.pomislete predi da sa zapo4nali da mislqt USA. 4esto se kazva "TURCITE VUN". dobre 6te idem v Turciq. Ami ako kajat turcite "BULGARITE VUN" kude 6te hodite.ami ako 70 miliona Turci ako kajat "UMRETE BULGARI" . pomislete... samo edin den da ne zapo4nem da se oplakvame ot vas pove4e otkolkoto vie sega se oplakvate ot nas. pomislete. 4e az ve4e po4nah da mislq.
130
0
 
0
 
! Отговори
до 128 преди 16 години
ти не разбираш ли че не съм религиозен, въпреки че съм добре запознат с оснвните религии. не разбрах какво искаш да кажеш с написаното по-долу. за това в резюме - всяка религия насажда грешни представи за нещата, особено това се отнася за исляма. нещата там придобиват нови измерения на фанатизъм и малоумие. вероятно вие сте много по-податливи на приемането на лъжи за истини поради липса на какъвто и да е интелект и тотално невежество.
129
0
 
0
 
! Отговори
vik преди 16 години
Проблемът с уж оскверняването не е наш,а на наглото мюфтийство. Техните постройки никнат като бутици и бензиностанции. Щом има надписи,има и проблем. А той не касае обществото българско. Що за наглост непрекъснато да плачат и някой да ги обгрижва. Не стига,че не привнасят с нищо за всеобщите блага.
128
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
до 126а вие до 1989г. не знаехте що е това религия та камо ли хриястиянска, а сега големи християни се извъдихте да се видите отсрани само колко сте смешни.Увжавам правото на избор на всеки човек,ама тия дето са писали тука са психично болни с единствена цел избиване на комплекси,а сигурно и името на пророка си не знаете псевдо християни.
127
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
*** турчин и повече не го обиждай!
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
много страшно е да си безмозъчно същество подчинено на фанатична религия. бих попитал всички мюсюлмани - вие мислещи същества ли сте? замисляте ли се в дълбочината на нещата или смятате че всичко написано в корана е абсолютна истина и не подлежи на съмнение. можете ли въобще да мислите? или може би с вашата религия си осмисляте безцелното същесвуване. смятам че истинския, разумен и мислещ човек не се нуждае от религия което му помага да се развива. при вас е точно обратното вие сте ограничени духовно и прогрес не същесвува.
125
0
 
0
 
! Отговори
лин преди 16 години
И как не, освен тях в тази държава живеят и българи, евреи, арменци и др. Всички се борят да оцелеят и ако може да вървят напред мислят за работа, обучение. Само *** и труците, да и турците мислят само как да не плащат данъци /така е във всички общини с предимно турско население/ дори на си пускат касовите апарати като работят, крадът и по много други флангове. Освен това все занимават държавата и народа с джамийте и религията си. Как да ги уважяваш тези хора, като те уважават само себе си.А тези журналистчета тука вместо да трият мнения да направят един репортаж как върви алъш-вериша в разградско и търговишко и не само там.
124
0
 
0
 
! Отговори
zmoto преди 16 години
vsi4ki ste bokluci na taq hubava zemq nare4ena bulgariq,pisna mi da vi slu6am 4e turcite sa vi vinovni,nie bulgarite sme sivinovni za vsi4ko 6toto taka sme se ostavili,evropeici bili koi ot vas e evropec mrusni gquri ste vsi4kite,turcite sa vi problema a hora kato parvanov,dogan,siderov,boiko borisov,stani6ev,brigo asparuhov gergi pirinski,emiliq maslarova,simeon vtori vsi4kite turcite li gi izbraha da umrete vsi4i!a evropeicite te 6te se spravqt i bez nas vinagi sa se sparavqli i dano i sega se spravqt s tiq 4almi 6toto ne sa vinovni horata a religiqta im koqto te samite ne razbirat i bivat lesno manipolirani s neisna pomo6t!BLAGODARA VI VSE PAK 4E OTDELIHTE MALKO VREME DA PRO4ETETE TOVA!
123
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 16 години
че в страните от ЕС хората били мирни и не били простаци и националисти като нас! И те са пропищели от мюсюлманите и техните глупости - етническо напрежение с мюсюлманите има в Германия, Швейцария, Дания, Холандия, Белгия.....Просто хората не го правят толкова явно като нас. Системата е проста - мюсюлманин ли си, забрави да си намериш хубава работа. Така е защото нямат никакви политически партии и нямат много влиятелни хора. Има си единици предприемачи турци и разни там бейове и т.н., които им дават работа, ама като цяло турчилята рендосват дюнерите през 5 метра в Германия, мъкнат железа по строежите и мият чинии. Нищо че са родени там голяма част от тях и говорят перфектно немски - просто не са добре дошли. И наистина не са добре дошли. Да ви кажа най-популярния виц сред греманците преди години: След голямо земетресение в Турция загиват 10 000 човека и веднага започват да се обаждат от различните посолства в Турция на министъра на Турция.Обажда се посланика на САЩ:- САЩ е известна като много състрадателна страна и сме готови да ви помогнем като до понеделник ще ви пратим 3 000 за палатков лагер за останалите без покрив на този етап.Обаждат се от Русия:- Велика Русия отпуска 10 000 одеала за останалите без покрив и 2 000 барела гориво.От германското посолство се обаждат:- Ние сме готови да компенсираме щетите на 100%Още понеделник ще натоварим и ще ви пратим 10 000 турци. С този виц припадаха от смях "етнически" търпимите западняци!Вече на всеки му дойде до гуша от безграничното нахалство на мюсюлманите: скандалите около карикатурите на Мухамед, исканията за строежи на още и още джамии плюс минарета, забрадките, бомбените атентати, убииствата на журналисти, които пишат против мюсюлманите, палежите в предградията на Марсилия това че са пълни *** и са си определено проказа за всяко едно западно общество. И тука във форума и навсякъде си личи, как искат да ни променят европейците. Ние сме си добре, не искаме промяна, ако вие искате, намерете я в *** си *** държави! Защо примерно българите като сме расисти не пребиваме и не псуваме против руснаците, арменците, украинците - малцинства, които представляват не малък брой. Значи към тях сме солидарни и ги приобщаваме, а към турците понеже изпитваме неприязъм - проблема е в нас. Да ама не! Проблема не е в нас, че презираме и мразим турчилята. Турците ги ненавиждат поне около 250 милиона европейци. И всичките тези европейци са расисти нали? Не просто сте отвратително неприятни (повечето) и дразните с постояните си искания за права и да се ползвате под какви ли не защити на човека!Ако живеете с нас и сте едни от нас, както правят руснаците и арменците, няма да имаме нищо против да живеете с нас. Вижда се че много турци имат против нас българите и европейците. Ами бягайте си у дома....
122
0
 
0
 
! Отговори
umretee преди 16 години
Tva novina li e be, novina e muftiisktovo Ne osamna mUAAXAXAXAXA
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ей па_ко реалисТТТка! А ти какво направи и правиш за България та ни държиш сметка? Когато почнеш да правиш нещо за страната си, тогава ще придобиеш правото на глас. До тогава ходи си чеши езика някъде другаде. И си говорим на ВИЕ. Ако не си в България си стой там и ни остави да си гледаме делата! Кой от къде, ако някой се чувства турчин, айде в кюрдистан, ако някой се чувства емигрант, айде в чужбина, нищо лошо. Който остава тук, има правото на глас.На това дедже сме заради много продажни г_зове, дето се пишат не само измислени българи, но и измислени турци. Де идете да видите в турция дали ще им кажат, че са турци. И турския им е развален. Много *** има в БХългария. И е имало. Обаче е имало и има много велики хора, признати като такива не само у нас. Те са Българите, те са мерилото. *** ни политици сами се поставиха в група ***, но рано или късно ще изчезнатА България има нужда от единни нация, за да оцелее. Това е спасението, в свят, който от всякъде те подритват и гледат да те използва. Ако няма един отбор, зле за всички, щото сме на един клон.САЩ с косово какво направи - "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ". Стар номер.
120
0
 
0
 
! Отговори
petur ivanov преди 16 години
edi e gosop,edin jivot shte jivee bseki,roden na taxi zemia.ne budete zloradi,gospod gleda ot visoko i vseki she bude nakazan.
119
0
 
0
 
! Отговори
petur ivanov преди 16 години
vseki e roden da jivee,gospod e edi na zemiata,yvjavai i pochitai za da si oocheten