Джордан осиновява българче

Моделът и Питър Андре били трогнати от съдбата на нашите сираци
18 фев 2008 08:51,
30
Джордан осиновява българче
Снимка: ilikemusic.com

Една от най-изкусителните британки Джордан е трогната от съдбата на българските сираци и смята да си осинови българче.

Бившият модел, която вече има три деца, заедно със съпруга си Питър Андре, смятат, че осиновяването на бебе от затруднената страна е най-добрия начин да увеличат семейството си, твърди електронният сайт femalefirst.co.uk.

„Не съм емоционална, но видях това нещо по телевизията за българските сираци и то разби сърцето ми. Определено искам да осиновя българско дете. Имам място, а Питър ще помага“, казва Джордан.

Джордан, чието истинско име е Кейти Прайс, разкри още как се справя с лошите настроения на децата си.

„Когато децата ми плачат, начинът, по който се справям, е като ги оставя. „Плачеш ли? Не те чувам! Ще трябва да плачеш по-силно. Знаете, обратната психология“, разкрива тя.

 „Но Питър не може да се справи с тях, когато плачат. Смятам, че това е разликата между мъжете и жените“, добавя Джордан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
непредсказуемата преди 16 години
Здравей, бабо Хакерке. Прочетох коментарите и отговорите, които си дала в тази статия. Защо не ни разкажеш малко повече за това къде си родена, възпитана, как са преминали годините ти живот. Може да споделиш и за книгата, която споменаваш - относно деленето на населението по национален/верски характер. Ще чакам отговор. :)
28
0
 
1
 
! Отговори
Flo преди 16 години
Когато всички тези тъпоумници забравят тесногръдието си. Когато всички заживеят добре и доволни от положението в страната. Когато можеш свободно да вървиш по някоя улица бец да си стискаш чантата, защото може да ти я грабнат всеки момент. Когато ... абе никога!
27
0
 
0
 
! Отговори
toni преди 16 години
Malko da poobqsnq, nali nqmate nishto naprotiv? 11 SEPTEMVRI, me zavari v USA,2-3 dena sled tragediqta vurveshe edno klipche po tv.Vsichki cvetnokoji /beli, julti , cherni, cherveni ottenaci na kojata/ s ruka na surce kazvaha ,,AZ SAM AMERIKANEC,,.....komentariite ostavqm na VAS, samo moga da kaja slednoto -zadadoh si vuprosa koga vsichko, koito jiveem v BG shte se narechem BULGARI?
26
0
 
3
 
! Отговори
баба Хакерка преди 16 години
Чъкчо, нямах интернет, та за това не можах, бабиното, да ти отговора веднага. Ако навремето Тато беше свършил всичко както трябва, сега, нямаше да пише в паспорта на Доган че е турчин, а българин. Нямаше и да е в парламента, а в затвора за терористична дейност. Нямаше да има турска партия, нито ***, щото по конституция, всички щяхме да сме българи, и сега нямаше да се плашим от положение като в Сърбия в географският район Косово. Хубаво беше им отворил границата да си ходят щом се чувстват турци, ама се върнаха. Нямам нищо против да живеят с нас, но не и да имат повече права от останалите, щото били малцинство. И накрая, никой не е виновен в какво семейство се ражда и каква религия изповядват родителите му - мюсюлманска или християнска. Пак повтарям, крайно време е вече, да се научим да се наричаме първо с името на държавата към която принадлежим, с името на Родината си и да не ни идва дори на ум каква вяра изповядваме. Така наречените турци в България са талкова турци (както се мислят защото имат религия като повечето жители на Турция), колкото аз съм гъркина например, щото с гърците имаме еднаква религия. Чъкчо, ако си разбрал - добре, ако не си... като стигнеш моите годинки, и се пообразоваш малко като четеш повече, ще разбереш.
25
0
 
1
 
! Отговори
gala преди 16 години
to4no tia li shte osinoviava dete ot bg...deto ednoto i dete e sliapo blagodarenie na belia prah koito tia ne spiria da smarka dokato beshe bremenna...ne razbiram..reshila e da si vdiga reitinga i da zamaje petnoto ot minaloto si...takiva kato jordan imat pari zatova gi osinoviavat...estestveno oba4e ne gi lgedat te...imat si hora za tazi rabota...za tiah e samo lustroto i statiiite vav vestnicite
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ami eto chujdencite gi vzimat ot mizeriqta pyk nie gi ostavqme tva li e jivot???
23
0
 
1
 
! Отговори
ai-ai преди 16 години
Браво, бабо Хакерке!
22
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Ти ще ми отговориш ли на конкретния въпрос? В коментарите по долу казваш че всеки които е роден в България е българин.значи ти казваш че аише *** и хасан ахмед са българи.Значи хора вече трябва да знаете че ахмед доган е българин не му викаите фес
21
0
 
1
 
! Отговори
120 годишната баба Х преди 16 години
Чъкчо, Чъкчо, явно не си стъпвал в дом за изоставени деца, моето момче, щото тогава щеще да знаеш, че там не само Айше, *** и Хасан са си зарязали децата, но и Гинка, Марийка и Сийка са си ги захвърлили и сега кой знае из кой стриптийзбар из демократична Европа показват прелестите си.
20
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Не се измъквай . Ти каза,че всеки който е роден в България е българин.Аз не мисля ,че аише,*** и хасан са българи.Тва че са се родили тука не означава че са българи
19
0
 
0
 
! Отговори
120 годишната баба Х преди 16 години
Ако си чел добре, бабиното, аз точно за това предложих да ги скопяват и съдят за издръжка. Но и да им отнемат и децата и пак да ги скопяват ако не се грижат добре за тях. Щото сега правят деца за социални помощи. Е, тогаз всеки ще си помисли дали ще си зарязва децата по домовете, дали ще ражда като зайците и дали няма да се грижат за тях.
18
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Не много грешиш тука бабо.Ти щом можеш да наричаш *** българи ок но те са си наи чистокръвни печки на които само в личната катра им пише "българи'
17
0
 
0
 
! Отговори
Luboto преди 16 години
...да си седи в 19 век и ако обича да не се намесва с некомпетентното си мнение тук.
16
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Браво на Джордан, не всичи чужденци, които искат да осиновяват, да си осиновят по едно от Бг, при нас не трябва да има сираци, защото ги обричаме на мизерия за цял живот, а по белите страни се грижат за тях.
15
0
 
0
 
! Отговори
120 годишната баба Х преди 16 години
Мен, бабиното, майка ми ме е учила да правя деца когато мога да се грижа за тях. Тогава, когато съм се родила, преди 120 години, в сиропиталищата бяха само сираци, дето башибозека беше избил родителите им. От туй по-голяма трагедия няма. Туй, дето от 10-12 години са си вирнали краката и после реват, че са били изнасилени и за това не могат да се грижат за децата си, го разправяй на децата, не на мен. Щото намат майчино чувство сегашните млади. По време на войните, хората що не си изоставяха децата ??? И по Купонната систела и големият глад, мама не ни изостави. И тогава бе трагедия, но майките, наистина са били МАЙКИ, не като сега - стриптизьорки и .
14
0
 
0
 
! Отговори
sdm преди 16 години
mi kato ne moje da se griji za deteto,nqma da rajda be.I da vnimava malko kato se nalqvo-nqdqsno.
13
0
 
0
 
! Отговори
Mata xari преди 16 години
Аре да не се изказваме неподготвени,а!4е не знаем какви трагедии са при4ините да остави майка бебето си.Книги мнооого-живият живот е друго,нали?Единствено благотворителността на държавата и нашата благотворителност са пътя да се измие лицето ни пред света..Мен майка ми ме е у4ила да не съдя,а да помогна ако мога..ако не мога-да си замъл4а!А вас??
12
0
 
0
 
! Отговори
Лудория преди 16 години
... направят определено доста промени по закони. Като начало всеки, оставил дете в дом за сиразци, трябва да му се отнемат родителските права след една година. Ако може в този период да подобри материалното си състояние и да си прибере детето, а ако не - поня някой друг да го взема да го отглежда. Засега това не е така и разно хора оставят там част от децата си... Трябва да се намали бюрокрацията около осиновяването за детето и да се сложат добри контролни органи следящи какво се случва с детето след осиновяването. За да не вземат да продадат децата за органи, както се случва сега...Другото вече е за фондациите! Да се направи такава, която да може да събира пари и да го разпредлея по всичко домове. И не само за храна, но и за заплати на заетите там хора, и за осигуряване на възможност за развитие на самите деца. Ходих до един дом преди няколко седмици и видях, че никой не се грижи за развитието на хлапетата - само училище и храна! Но не само това изгражда един човек!!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
#9, малко е радикално но абсолютно правилно! На майка оставила дете в дом за сираци не бива да се позволява да ражда повече, докато не си вземе детето от там и не докаже че може да се грижи за него и за следващото! Ако роди иначе второ и го остави и него в дом ---> затвор! Проблема няма да се реши но ще намалее значително популацията по домовете за сираци. Аз съм за!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
abe da vzema da osinova edno angli4an4e togava da vidim kak 6te se po4ustvat angli4anite togava kato sa tolkova umni