Сълза и смях

Съжденията на премиера
21 фев 2008 13:06,
48
Сълза и смях
Снимка: БГНЕС

Протестът започна, дебатът по вота на недоверие - също. Правителството обаче не е готово и за двете. Докато опозицията вадеше аргумент след аргумент защо кабинетът трябва да сдаде властта, министрите се хилеха. Смут, той взе думата, Станишев е на трибуната!

За пръв път премиерът ни се изяви като парламентарен циркаджия, умело боравещ с инструментариума на абсурдната риторика, въведена след падането на комунизма у нас.

Тихият и скромен Сергей Станишев, иначе министър-председател на страната, загърби вота на недоверие, внесен от опозицията заради бездействието на кабинета в борбата с корупцията.

Явно му се стори несериозна темата, то нали у нас алъш-вериш няма, и реши да строи в две редици опозиционните партии, а и да подреди бъдещия кабинет.

Може би му е омръзнало да е премиер, защото той провидя след падането си от власт Бойко Борисов на премиерския пост. Той щял да го наследи.

Премиерът не спря дотук, обърна се към осемте партии, внесли вота, и продължи с кадруването. Кой какво място ще заеме в бъдещото правителство.

Дясната ръка на Костов щяла да оглави МВР. Генерал Атанас Атанасов го заслужавал, пък защо не и Командирът.

На Сидеров му се полагало вицепремиерско място.

Другото щяло да бъде за независимият депутат Лъчезар Иванов, който е машата на кмета в парламента.

Послушният доцент взимал здравното министерство. Борислав Китов най-му прилягала тази работа, смята Станишев.

Стефан Софиянски пък щял да оглави новосъздаденото министерство за усвояване – европейско било.

„Той знае как“, допълни примиерът ни.

Яне Янев му прилягали горите, а на войнстващия Каракачанов – отбраната.

Таекуондистът Слави Бинев получавал Външно, а Стела Банкова - социалното.

За говорител на кабинета, Сергей Станишев наложи Любен Дилов – син.

И ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно, Г-н премиер.

Обсъждате вот, не словоблудствайте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
ккк преди 16 години
Другаря ***гей Станишев цяла нощ не е спал да мисли кой ли ще му вземе кокала. Ха-Ха-Ха !Не бой се ! Даваме ти още възможности за престъпления за да натежи обвинението за национално предателство. Трибуналът те чака !
46
0
 
0
 
! Отговори
Питър Пан преди 16 години
Станишев играе ролята на крадица, който вида "дръжте крадеца"
45
0
 
0
 
! Отговори
катил георги преди 16 години
Колкото и да ми е болно немога да намеря довод с който да ти се противопоставя-това е реалноста-за съжаление.!Но мога да ти пожелая братко,нека господ и късмета да са със теб!И аз да бях на твоите години щях да се махна,но вече е твърде късно за мен.През 90-91г учих в германия и знам за какво иде реч,*** тва тука не се търпи,айде оставете ни нас по старите,ами вие по-младите за съжаление нищо не правите за да си подобрите живота,стоите си на топло докато яйцето ни ви дойде на и после айдеееее,файрум,не ви упреквам нищо,само посочвам факти............
44
0
 
0
 
! Отговори
СтаниШев преди 16 години
Слушайте вашият Цезар,и ще ви пощадя...
43
0
 
0
 
! Отговори
СтаниШев преди 16 години
Veni,vidi.vici...
42
0
 
0
 
! Отговори
Селянина с голямото преди 16 години
Браво Серго. готиния бъзик.Тези *** сами се нахендриха.От космоса е видно че от опозицията не става нищо.Ясно е че тройната коалиция ще управлява пак.Само не закачайте Яне този борец за народни правдини.Пред него науката и медицината са безсилни.Ако не влезе в следващия парламент кой ще ме развеселява.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
eлена йончева -готино маце как го търпи тоя ........
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ami kato sa ovce,6te se gavri s cialoto stago balgarsko
39
0
 
0
 
! Отговори
kiroooooo преди 16 години
Напрао си е напраил гавра с опозицията...евала СЕРГО!@!!!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ами прав е премиера, тея протестиращи карикатурници кво искат? Целия вот е за подигравка, дрислива история, не си заслужава да се гледа на този вот сериозно, ето защо премиера се е избазикал с тях и то с право! Готованците и мързеливците в парламента се съюзиха с мутрите и решиха да искат вот на недоверие. За това ли сте там бе, опозицията? Да слугувмате на бандита Бойко Борисов? Жалки нещастници са опозицията, за нищо не стават! Станишев е прав!
37
0
 
0
 
! Отговори
Ижа преди 16 години
На 100 процента съм съгласен с теб колега.Логиката ти е желязна,няма какво повече да кажа от теб,само това,че който и да е на власт,ще прави това,което правиха-Иван черний-основоположника на корупцията,Симеон Испански-присвоителя на чуждите гори,бат Серго Русийски-по всички останали пунктове...Да са живи и здрави и да живеят 150 години,защото толкова накрадено,трябва да се усвоява.........
36
0
 
0
 
! Отговори
z преди 16 години
dyrjavnia slujitel..................oshte kolko taka ?znaesh ?bas dyrja che na 36 she ses amoubiesh s livata ryka v diasnototo slepoochie i oshte 2 kurshuma v liavoto s diasnata ryka...............ei tva siromah chovek tva mu dai chalga kooperaziika ,porshenze ...........bravos davai shtoto skoro she si hodish pri lenin
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ne sa nujni mitingi i votove, prosto koito e nedovolen da ne si pla6ta danucite...pla6ta6-poly4ava6, ne poly4ava6-ne pla6ta6....az ne moga da davam zaplati na rabotnici, koito gi nqma na rabota , kradat i lujat....elementarna purvobitna ikonomika
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
някой гледали протеста, егати цирка
32
0
 
0
 
! Отговори
omp преди 16 години
'Щото докато не спрем да гледаме в канчето на другия и не променим гнусния си балкански манталитет и си вършим работата съвестно, нещата.Обичам родината - мразя държавата, нали така беше ?! :)
31
0
 
0
 
! Отговори
omp преди 16 години
Колкото и да плюете тук, файда - нулева.Решението, поне за мен е едно: докато съм млад, да си хвана багажчето и с еднопосочен билет някъде далеч от тази жалка държава с жалки хора и манталитет.Кратко и ясно.
30
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
на сидеров му дайте агенцията пътища и най вече магистралите
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Stara maksima - " Kradeca vika drazte kradeca!Абсолютно точно казано,няма какво да добавя.Наистина думите на серГЕЙчо са гавра,но са и много верни.Все пак да си припомнип кои точно ограбиха държавата.Относно Софиянски наистина министерството по ПРИСВОЯВАНЕ е направено точно като за него.И според мен корупцията по времето на Костов беше много по-голяма.
28
0
 
0
 
! Отговори
baj Hasan преди 16 години
Stara maksima - " Kradeca vika drazte kradeca!"