Мистерия с изчезнал бизнесмен, никой не иска откуп

Стоян Стоянов, собственик на бургаска фирма, е в неизвестност вече 3 дни
10 мар 2008 13:37,
58
Мистерия с изчезнал бизнесмен, никой не иска откуп
Стоян Стоянов. Снимка: Дневник

До момента никой не се е свързал със съдружника на изчезналия бургаски бизнесмен с искане за откуп.

Инженер Стоян Стоянов изчезна безследно на 6 март вечерта. Последният разговор между двамата е бил пак тогава, около 20,17 часа, обявиха от агенцията, която се занимава с PR-а на фирма "Гранити", чийто собственик е Стоянов.  

В последния си разговор Стоян Стоянов и съдружникът му Ангел Христев са коментирали обичайни въпроси около бизнеса.  

В разпространено до медиите съобщение се казва, че управлението на "Гранити" сега поема Христев.

До момента никой не е успял да установи връзка с изчезналия Стоян Стоянов. Двамата са съдружници от 2003-та година.  

Полицията вече е проверила кръгът му от колеги, приятели и служители.

Двата му мобилни телефона не отговарят вече повече от три дни. От полицията официална информация по случая няма.   

"Стоян Стоянов е единствен родител на осемгодишно дете. Никога досега той не е имал отклонения от служебните си ангажименти. Колегите му са категорични, че подобно безследно изчезване е абсолютно недопустимо в една демократична страна, приела европейските стандарти за гражданско общество", се казва в съобщението до медиите.

По информация на "24 часа", антимафиотите работят по няколко версии, като засега основната е личен мотив, свързан с приятелката на Стоянов - Мария.

Стоянов е бил изнудван от бившия мъж на Мария - Тодор Стамов - Малкотърновския, който в момента е в затвора.

Не било ясно обаче дали става въпрос за пари или нещо друго. От полицията не потвърдиха, нито отрекоха информацията, като заявиха, че работят по всякакви версии.

Бременната в 6-я месец Мария пък отказва всякакъв коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
gugolinaa преди 16 години
33 ти си гадното,комплексирано и завистливо нещо.Внимавай какво си пожелаваш, защото някой ден и ти може да си богато милото ми злобарче то!!!!
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
OTNOSNO NOMER 33!!!Vij kakvo moeto momi4e ili mom4e ne te poznavam no se molia i na teb da se slu4i sa6toto za da razbere6 kolko boli i e gadno za blizkite mu!!!GOVEDO!!!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ако не се разбере нищо за Ст.Стоянов значи са намесени сериозни хора.Живеем в прекалено корумпирана държава,в която престъпниците и управляващите са едно цяло.Този който е сваршил мръсната работа със сигорност има ниакои зад гарба си.Ст .нее случаен човек за да изчезне безследно.
54
0
 
0
 
! Отговори
Веселина преди 16 години
Прочетох много от коментарите.Разбирам тези,които казват мутрите да ***.Въпросът е че не всички които имат пари са мутри.Когато се запознах със Ст.Стоянов по нищо не разбрах,че е бизнесмен от такъв ранг.Той остави у мен впечатление за един много възпитан и скромен човек.И наистина е единствен жив родител на детето си .Имайте милост към мъртвите.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Голяма работа! Аре да мре да не ни занимават с глупости.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Kak da pravi6 4esten biznes v BG ?!jalko za 4oveka! navqron ve4e e na onq svqt!kolko mu e na konkurenciqta da raz4istqt malko za pove4e pazar!
51
0
 
0
 
! Отговори
сливен преди 16 години
абе като не познавате човека какви тапотии пишете.тои е точен познавам го от ученик.на всички злобари да ви се връща.аиде с здраве..
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Съгласен с номер 49:-) Други какви честни и святи се изкараха... Хайде, стига, че е смешно:-)
49
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Има хора вече, които са направили добър бизнес без кой знае какви нарушения и компромиси, укрити данъци най-много и някой рушвет, но кой не го е правил? Млад, здрав и образован човек в голям град в България е беден само ако е мързелив, глупав и нерешителен едновременно. Надявам се Стоянов да си е жив и да го пуснат, също така се надявам никога да не ми се налага да общувам с авторите на н.33 и други в тоя дух.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ами ако още не са го утрепали, какво чакат? Я колко като него има още, те какво - живи ли да останат? Аре по-сериозно де, хитмените, какво се чудите и маете? Мързела ви е хванал нещо...План се гони, не може да се отлага, обществото очаква резултати - бройка отстреляни мутри, бизнесмени и богаташи.
47
0
 
0
 
! Отговори
свидетел преди 16 години
Костов го е свитнал за да го ограби.
46
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
На кого?
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да не мислиш, че българския народ им се радва?:-)
44
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Че то в България има ли изобщо някой заможен, дето да си е спечелил парите напълно законно, с изключение на спечелилите от тотото?
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Оф, хората като нямат личен живот и собствени вълнения, страшно затъпяват!! "Ехааа колко злоба се изляла тука ...Всеки който има повече пари от теб е мутра и убиец всеки който има по малко е некъдърен и селянин " - правилно казано. Толкова сте жалки и смешни, и страхливи, 99% от изказалите се завиждат на богаташите за парите им, а 1% просто желае зло на Вуте. За тва до гроба ще сте такива - нещастни.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Чакай малко,бе,човек! Кой каза,че е починал?
41
0
 
0
 
! Отговори
Дедо Гошо от Долно У преди 16 години
Винаги ще повтарям следната поговорка в такива случаи: Няма едновременно много богат, честен и умен човек, винаги е най-много двете едновременно! Тъжно ще е ако са го свитнали, но вероятно ще си го е заслужил, а?
40
0
 
0
 
! Отговори
Неуловимия отмъстите преди 16 години
Ама Велев бил мърдал вече, извършвал движения, зеленчука недоубит. Стрелците станаха немарливи напоследък, оставят си ръцете, а кой ще им доубива жертвите? Ние ли да тръгнем да ги трепеме с колове и с подръчни средства? Че то де ще му излезе края тогава? Аре лека пръст на загиналите, ама са малко, още трябват!
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Такива като тоя изчезналия са четен вестник, тях ги трепят или изолират същите, дето им дадоха кинти за бизнеса или направо готов бизнес да си го кандилкат и да развъртят награбеното. Стана време да се връщат кинтите, този не е искал да върне парите и да дава каквото е събрал, а така не може и са го изчезнали, много просто бе. И наистина е по-хубаво да си останеш жив, здрав и беден загубеняк отколкото "бели птици и куршуми, капки вино във пръстта над нас" както се пееше в песента, нали? Всичките мутри и богаташи ги чака свети Петър горе и си ги извиква по списък, съставен в Държавна сигурност или както е модерна до са нарича ДАНС. Ний само си стоим и гледаме криминалната хроника в новините, забавно е!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Щом не искат значи "на'що моче" има да дава кинти и за това се е покрил като мишок в трици!!