Плашат с бомба джамията в Добрич

В джамията не е открито взривно устройство
11 мар 2008 15:03,
86
Плашат с бомба джамията в Добрич
Снимка: Булфото

Анонимен сигнал за бомба в джамията в Добрич бе подаден около 11,00 в ОДП - Добрич.

Районът е бил отцепен веднага от полицията.

В джамията не е открито взривно устройство, съобщи говорителят на ОДП - Добрич Данчо Минчев.

Джамията е възстановила дейността си, а от ОДП - Добрич продължават разследването за откриване на подалия фалшивия сигнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Моля Ви тук грешка няма, аз всячески съм готов да излеза с вас на публичен диалог. Съвет бих приел ако ми кажете када намирате грешка в казаното от мен. Има начини да се срешна с вас и да поспарим по тези въпроси.
84
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
na dali imam greshka, dnes v solun v negovata kashta e turskoto konsulstvo, ache si e katil katil si e
83
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
malak savet...spored men parvo si napravi truda i si proveri znaniata... imash ogromna greshka...i to istoricheska...:)))
82
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мустафа Кемал е роден в гр. Солун, когао е бил още в Отоманската империя завършва военно училище и като капитан от отомнската армия участва дейно при обезбългаряването на Одринска Тракия. Моите деди са от одринско и ясно са носили спомена за зверствата на катила Кемал. Чудясе защо никой не говори за този му образ
81
1
 
0
 
! Отговори
vankata преди 16 години
ex jalko che ne e imalo verno bomba trqbvalo e da ima i da izbuhne
80
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ayde da saberem pari za vzriv
79
1
 
0
 
! Отговори
Боряна преди 16 години
Всъщност момичето е много право.И аз имам приятелки туркини,които са споделяли с мен,че са го правили с наши български пичове и са страшно доволни.И ако не са някои предразсъдаци,веднага биха си хванали българи за гаджета.
78
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Малко исторически факти, дано ако има турци тука да прочетат написаното: Мустафа Кемал Ататюрк основал Турската република през 1923 г. Заменил арабската писменост с латиница. Забранил фереджетата и фесовете. Дал равноправие на жените.Един следобед оглеждал приготовленията за галаприем, на който щял да свири виенски оркестър. Чул мюезина да се провиква от минарето. И казал: "Тоя да не ми опява на главата!" След 48 часа нямало ни минаре, ни джамия.Немалко турци се уповават на светския му завети до днес. Ататюрк с един замах задраскал 623-годишното османско и ислямско минало и създал светска държава.През 2007 г. една политическа криза (дали да има Турция президент ислямист) предизвика предсрочни избори. Военните в Турция, пазители на светския завет на Ататюрк, подсказаха, че след като направиха четири преврата, могат да направят и пети. Не направиха преврат обаче.Ако бяха направили, Турция щеше да стане за дълго неприемаема в ЕС като страна, в която се извършват военни преврати. Но защо западноевропейците са тъй меки към пълзящия ислямизъм? Дали не искат Турция да се ислямизира отново - не екстремно и внезапно, но достатъчно, за да стане тя окончателно неприемаема в ЕС и занапред?Как да го кажа това на онзи турчин, който във Вашингтонския институт за стратегически изследвания ми издърпа чашата с кафе от ръката, изсипа я в мивката и ми каза: "Щом си българин, няма да пиеш това! Ще ти донеса от най-специалното кафе".
77
1
 
0
 
! Отговори
man преди 16 години
ЕЙ, МНОГО ПРОСТО ПЛЕМЕ СМЕ, КАТО НЕ СМЕ ЕДИННИ. ТАКИВА ПРОСТАЦИ СА НИ ПРЕЧИЛИ И ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НА РОБСТВО, ПРЕЧАТ НИ И СЕГА. ИМА ЛИ КРАЙ ТОВА РОБСТВО?
76
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не ви ли е срам бе, да се обиждате едни други на българи и турци. щото сме много останали та и вие се делете
75
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не мерси, бубата на Ахмед Доган си е изцяло ваша, все пак нали той е човекът, който ви прибира паричките а вие му лижете разни работи ;)))
74
1
 
0
 
! Отговори
Бг туркиня преди 16 години
За абсолютни глупости спорите!Не че съм ги имала много,но българите са 1 по отношение на чистоплътност и секс!С тях е гот и има какво да се научи.Наще се бият в гърдите само с това че са ***,но това не е никакъв критерий за пълноценно вършене на работата.Сори,но ми писна да ги чета по форумите какви мъже били.Бърз като зайче не означава мъж.Вземете пример от нерязаните българи!Много мои приятелки са на същото мнение.Защо ли???
73
1
 
0
 
! Отговори
simsona преди 16 години
Еми тебе, ако са ти направили клизма нема си задръзстен, а ще си подготвен :)))
72
1
 
0
 
! Отговори
sasaa преди 16 години
Mnogo si zadrasten be brato ha ha ha
71
1
 
0
 
! Отговори
Петко преди 16 години
Да не би да те е яд, че не успя да се вредиш и ти да близнеш бубата. Трябва да си по настоятелен, може и да те огреее
70
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
То турците разбирате от това и доказателството е Ахмед Доган на който ще се сбиете кой пръв да му направи
69
1
 
0
 
! Отговори
Бенковски преди 16 години
Е слава бого ,че в нощо село си нямаме ходжа ....И вземете та се определете най-накрая..Или Българи или Турци ...че това вашето ми звучи като дървено желязо .Или вие според това как духне вятъра .А че Меди е вашия Исус и ви кара като стадо овце ,то си е факт .Що му играете по свирката .То нищо чудно и *** да му направите ,че да му е по кеф.
68
1
 
0
 
! Отговори
палавник преди 16 години
:) аз също принадлежа към "***" както ги наричате, приятелката ми Христина е доволна (вкусът бил различен, усещането по-добро)... Вие за какво се борите незнам, първобитна е цялата тази история....
67
1
 
0
 
! Отговори
старшината преди 16 години
и псевдопатриотите дето се навъдили тука, повечето сигурно ревяха на опашката за уверение, че са студенти та да могат да отърват казармата...
66
1
 
0
 
! Отговори
православен преди 16 години
за бубата на Ахмет Доган незнам, обаче ,ако искате вярвайте попа в нашето село е гей и примамва момчетата с притчи за Исус и т.н....