Мъж застреля съпругата си и сестра й

В русенски квартал, малко преди полунощ, мъж е застрелял съпругата си и сестра й, ранил е сина си
17 мар 2008 10:21,
18
Мъж застреля съпругата си и сестра й
59-годишният стрелец се издирва. Снимка: Булфото

В жилищен блок в русенския квартал "Изток", малко преди полунощ, мъж е застрелял съпругата си и сестра й и е ранил сина си. Това съобщиха от информационната служба на ОДП.

Простреляният мъж е на 26 години, ранен е в областта на главата и му е извършена операция, допълниха от полицията.

Убиецът е 59-годишен и се издирва. Вероятно е ползвал незаконно оръжие, уточниха от полицията.

Инцидентът е станал след семеен скандал, разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
дедо либен преди 16 години
що трепеш женките бе?Амчи те не са за трепане,а за чукане!А като не слушат-бой по канчето и това е!Бре,сбъркан народ,бре!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Разбрал си ме грешно 14. Аз не хваля режим, а състоянието на хората. То се промени не само в България а и в индустриални страни като Германия и Англия например (за други нямам инфо, но и там сигурно). Прекалено бързия и нездравословен начин на живот както и вълчия принцип 'живей днес че утре може и да те няма'. Рушим природата и себе си за пари и кратки удоволствия и се учим да не ценим реални неща, а материални полуценности които ни се налагат от бившия сегашен режим, за да ни държат из късо.
15
0
 
0
 
! Отговори
Демократ преди 16 години
Тук комунизма може да е свръшил,но управляват все още комунисти! И то с помоща на псевдодемократи като тебе!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Докато ти си си играл по паркове и улици,от друга страна хора бяха хвърляни на свинете за храна!Хайде не ми хвали старото "добро" време,че ако почна аз да ти разправям за тогава,ще си промениш мнението!Ако толкова ти липсва *** в Китай,тук комунизма свърши!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Напротив 11, бъркаш. Това беше точно зората на индустрията. Хем имаше удобства (почти всичко без компютрите) хем ги нямаше още негативите. И автоматични перални и коли и телевизори. Ти с такси на море ходил ли си? Аз съм. В зората на индустрията имаше техника но не беше толкова замърсено и употребено всичко. Нито природата, нито храната, нито хората. Извинявай ако нещо в това което съм написал те е обидило. Просто споделям.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе хора...Кога ли ще ни изпушат всички бушони и ще стане мазало в страната...То всичко си има някакви граници... все някога балона ще се спукааа
11
0
 
0
 
! Отговори
непротивоконституцио преди 16 години
Абе и аз това казвам... Пък да не ти разправям как си е живее дядо ми без телевизор, с овцете, даже не е ходил в София... А! Щях да забравя! И е ял хляб на дървени въглища, а не от електрическа фурна... Ех, Доброто Старо Време...За прадядо ми няма да ти пиша... щото пак ще си прав.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Така е #6 ... като малък съм тичал по улици и паркове, карал съм колело из цяла София, по морето имаше девствени плажове, кристално чиста вода и уникална природа, карал съм ски без да чакам на опашка от няколкостотин човека, хората дружелюбни и весели ..... ех хубаво време си беше, вярно си е. Имал съм детство за което сегашните телета на ясли, зобащи генномодифицирани и отровени храни и дебелеещи пред някоя конзола, могат само да си мечтаят. Сега парковете са покрити с черен прахоляк, в София няма къде да стъпиш от навалица, по морето не остана метър на метър природа и т.н. .... знаете си. Радвам се че съм имал щастието да живея преди прехода.
9
0
 
0
 
! Отговори
дон домат преди 16 години
А щом се е случило,имо нещо!Ще почакаме,ще видим!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да не мислите,че само у нас е пълно с откачени...В Западна Европа е същото,всеки ден криминалната хроника е богата.Разликата е само в това,че там хората лекуват депресията с антидепресанти и тя се смята за общественозначимо заболяване.Тук хората се напиват и така лекуват всичко...
7
0
 
0
 
! Отговори
Грчо преди 16 години
Сегашната власт, днешните управници ни доведоха до това. Напрежение, стрес, простотия, гангстери кметове, доносници президенти и топ политици. Това Е!
6
0
 
0
 
! Отговори
непротивоконституцио преди 16 години
Ми, да. Пък и ти си прав. Като Априлската линия. Ех, Доброто Старо Време...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За съжаление си много прав:(
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Народа тепърва ще изперква. Като си отиде старото поколение израстнало в здрави семейства и останат така наречените модерни полусемейства с техните полувъзпитани, полуобразовани полусираци с полуценностна система ще стане още по-весело. И покрай криворазбраната еманципация и жените не знаят вече жени ли са, мъжете не знаят мъже ли са .....
3
0
 
0
 
! Отговори
Моркооов преди 16 години
Народа, изперка тотално! И слон не би издържал на този стрес и напрежение, на което сме подложени ежедневно.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ама какво става в тази държава,бе хора.УЖАС
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Българите тотално се побъркахме, жалко за всички нас, явно само такива новини вече трябва да очакваме, няма ден без откачалките да се прочуят!