Чистка в МВР

Румен Петков сменял и главсека Валентин Петров заради скандала "антимафиот-мафиот"
19 мар 2008 08:29,
49
Чистка в МВР
МВР министърът и главният му секретар. Снимка: БГНЕС

Главният секретар на МВР комисар Валентин Петров ще бъде освободен заради скандала с Иван Иванов, негово пряко назначение.

Министърът на вътрешните работи Румен Петков вече е взел решение,  съобщава "Монитор" като се позовава на източници от МВР.

Зам.-шефът на ГДБОП комисар Иван Иванов беше задържан от служители на ДАНС в понеделник вечерта и обвинен в престъпление по служба.

Повод за ареста му е дискета с 30 негови разговора, водени от прима-карта с различни лица, свързани с производството на алкохол и с печатане на фалшиви бандероли в цялата страна.

Полицията е обискирала жилището му, служебният му кабинет, вилата му.

Сигналът и дискетата бяха предадени от тъмносиния депутат Атанас Атанасов.

Иван Иванов се смята за един от най-приближените до главния секретар на МВР Валентин Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 16 години
...този Караславов беше *** ... :) .. на процент дето пише тъпота из форумите :)
47
0
 
0
 
! Отговори
КУН4ЕВ преди 16 години
МНОГО ЯКО ГИ РЪФАШ БЕ ПРИЯТЕЛЮ ! ДАЙ ИМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ОТДЪХНАТ ! ТЕ ЦИЯЛА НОЩТ НЕ СА СПАЛИ , ЧУДЕЙКИ СЕ КАК ДА КОМЕНТИРАТ КОРУПЦИЯТА И ПРИЗНАВАНЕТО НА КОСОВО ! КАРАСЛАВОВ , КУКУ , ВЕСКО И ЖОРО ФИТИЛА СЕ ИЗПОКРИХА ! ВЕЧЕ СЕ ПОДПИСВАТ С АНОНИМЕН ! МАЙ СА ИМ ОРЯЗАЛИ ,,ПРЕМИИТЕ " !
46
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Каква е връзката между веригата от магазини "ЗОРА" и бивши и настоящи служители от МВР И прокуратурата , за да ползват специални облекчения при покупки ....Дали пък тези от сивата икономика да не си купуват спокойствие?Кой ли е шеф на на тази верига ...?От къде са му парите?А данъците?
45
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 16 години
а,вас г-н Петков,кой и кога ще ви уволни и изчисти от редците на мвр
44
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Кога най после ще изчистят Чистача(Румен Петков)?
43
0
 
0
 
! Отговори
на високата скала преди 16 години
Борис път сторихме,за да сте заедно,макар и във възпитанието със събратята си.Алаша със счупени крака не яздиме.щом не желаят да се върнат при тия,от които са се изгубили.Техен път да бяха си избрали-щяхме да им го дадем.Но през нас никога.наместнай несъзнателно гащите с коя да е ръка,и нашата ще видиш.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не е истина верно колко поръчкови коментара са изписани по-надолу... то сляп да си, ще разбереш за какво мероприятие иде реч... особено като знаем народът колко недолюбва управляващите ни и как изведнъж такива обяснения в любов почват "спонтанно" да бликат из коментарите... хахахаха... евала - големи сте.... особено издънките ви!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
MayDaY преди 16 години
ей подмазвачите червени има тука хахахах "Министър Петков" е новия Исус слезнал на земята да знаете! ХАХААХХААХБурен смях в залата! На кой ги говорите тия бе... Ще ви направят и вас министри да знаете :))))))))))))))) Леле кви плазмодии има на тоя свят...Министър Петков е най-големия престъпник, наред с всички управници на тоя разграден двор наречен България! На *** отдолу искам да им кажа, че *** са се родили, *** и ще си умрат! Ай наздраве на Невероятния, Страхотния, Умопомрачаващия, Най- Велик Министър в историята на човечеството!!! Министъъъъъъъъъъъъър Петкоооооооооооооов!! :)))
40
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Не се крий под анонимност....Платените електронни куки караславов, веско, ку -ку..се активираха да защитят своя шеф :))))Не го величайте , че той се е олял, още като бе някакъв пиян началник в Плевен!Народната памет не е заличена!Българската мафия бе създадена от кардиналите на ДС и подкрепена от олигарсите на БСП...Днешната политическа и икономическа ситуации отразяват тази реалност на прехода..6000червени фамилии приватизираха България с нашите бонови книжки, с изкуствените фалити на банки и предприятия...!
39
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Сивата икономика и мафията се прикриват от червените олигарси и кардиналите от ДС!Има сливане на държавността с мафията!Законите се правят за да може някой държавен служител да си гушне пая ....СИК, ВИС, ИПОН...и други борчески групировки са гръбнака на днешните застрахователни дружества!Кражбите на коли и обирите в жилищата, наркотрафика... се дирижират от високо поставени политици и бивши и настоящи служители на МВР ...Назначенията в МВР се правят по роднинска връзка или с много пари. Постовете са наследствени и трудно някой външен човек ще бъде назначен в системата...Същото е положението и в политиката...същите фамилии, същите физиономии:..Пирински, Бокови, Р.Овч,Живкова...Б.Велчев...Станишев...Б.Борисов... ген Любен Гоцев ..Семерджиев...Ал.Томов...А ето я и връзката &Кюлев..М. Велев...Ил.Павлов..Черепа ..Маджо...Маргините...Можете ли да посочете някой извън този кръг?Медиите се държат от червените олигарси и обществото се манипулира!
38
0
 
0
 
! Отговори
tosunbey преди 16 години
vijte snimkata.ne li e gotin rumen?az ne moga da napravya taka........
37
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 16 години
proshtavaite ,ama da se bori s koruptziata e zaduljen vseki , ne samo toia groznik s obratna zahapka deto se pravi na velik , ami VSEKI na negovia post ........ taka che cherveni smeshnitzi i podlizurkovtzi ot pozitano 20 i mishlencata ot ul. 6 ti septemvri deto samo se mazniat na porednia ministur - tova si e standartna zadacha za vseki ministur , samo che toia muhul dosega raboti samo po chujdi signali i se pravi na velik Dragi mi cherveni mishlenca, gledaite samo da ne izleze goliamata kotka i da se skriete v skapanite si hralupki ...... shtoto vremeto teche,......
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Подкрепям работата и мерките, които взема министър Петков! За пръв път министър на вътрешните работи се занимава сериозно с делата си и за първи път има уличени в корупция служители на МВР! Това ме кара да си извадя мнението, че Румен Петков е непримирим към нередностите и беззаконията в повереното му ведомство! Сериозен и принципен министър!ДА на министър Румен Петков, подкрепяме го!
35
0
 
0
 
! Отговори
Stoikova преди 16 години
Privetstvuvam Vi - imam prqk pogled za rabotata vyv vedomstvoto vi - samo taka-stiga s korupciata,a tezi deto si bryshtolevqt v blogovete te sa propiti ot zavist i zloba.Az podkrepqm deistviqta vi i dano nai posle se opravi neshto v tazi dyrjava!!Kysmet i samo napred!!
34
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 16 години
i kakvo tochno mu e nai kachestvenoto ,che ne se seshtam da ima puk chak takiva zaslugi, da ne bi da razkri nekoe ubiistvo ili kvo ....... po golema mafia ot politziata nema i zad vsichki ubiistva stoi MVR , nachelo s toia grozen i mazen tipaj ...... kogato BSP doide na vlast 95 godina ubiha Vasil Iliev , kogato doide prez 2004 - prez 2005 ubiha i brat mu Georgi ........ nekoi da e videl ubietza ....... emi nema i da go vidite ,shtoto e kuka ..... i sa si go skrili ...... ami Krushata..... .znaete li kakvo sa otkrili tam ,kudeto e stoial snaiperista ....... lukcheta-nai politzeiskite bomboni ......
33
0
 
0
 
! Отговори
Андон преди 16 години
абе централата на БСП провежда много АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ в този форум - та нали Румен Петков пикае пиян по фонтаните в Дагея, освен това по-паметливите помнят, че имаше 4 дела срещу него, когато стана министър, а всички в Плевен и околията го знаят с какво е известен
32
0
 
0
 
! Отговори
Sinn Fein преди 16 години
Вярно е - Румен Петков е най-качествения и адекватен политик в България в момента, ето защо има много завистници, които биха дали мило и драго да му навредят както намерят за добре - и вътре БСП и изобщо в българското политическо и обществено пространство. Недоброжелателите обаче не са си направили сметката, защото Румен има достатъчно трезвомислещи и сериозни привърженици, спечелил е уважението на достатъчно много хора и като човек и като политик. Тези хора няма да го предадат, независимо от политическите интриги в БСП и простотиите в МВР. Това което се случва напоследък е небивала кампания за очерняне лично на Румен Петков и на клеветниците не им пука за реда и законността в България, а искат само да дискредитират министъра и да го лишат от влиянието му в обществените процеси на България! Главните действащи лица в тази кампания са всъщност от самото БСП, но това е друга тема. Факта е, че с работата си като министър на вътрешните работи Румен Петков спря кранчето на доста заинтересувани от келепира и беззаконията в БГ и те на свой ред му спретнаха кампанийка, жалък опит да се наклевети един трудолюбив и съвестен човек и политик. Безсъдържателни са задявките и подхвърлянията за личността и поведението на Румен, такива твърдения са несериозни и жалки. Скоро няма да има такава политическа фигура като Петков в България, затова е нужно той да бъде запазен, защото е полезен за напредъка и добруването на нашата страна!
31
0
 
0
 
! Отговори
Кобалтовия юмрук преди 16 години
Егати и омразата имате повечето тука срещу тоя министър, егати и злобата леете. Май на доста народ тоя румен е попречил и на доста мутри е объркал сметките, щото иначе нямаше да ви пука чак толкоз ама айде. Самия факт, че от опозицията му искат оставката и тука се давите в плюнки по петков - това значи че ви пречи, а това значи че си върши работата добре. туй ше кажа ама то си личи човека е на място и няма за кво да го махт щото той кво е виновен че разни *** са се намърдали в мвр да бачкат. Като са кривнали от правия път разните там гл.секретар и замдиректора на БОП - да ги уволни бе, кво толкова? Министъра е читав, ама тез комисари и там секретари и прочие корумпирани ченгета са с мутрите до един още от началото на демокрацията и най-много по времето на костов да си кажем правичката и това е проблема. Да ги уволнява тез *** и да взема некви по-читави ченгета и да се оправят работата да няма престъпност че стана вече досадно да чета такива неща даге!
30
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 16 години
..... naistina dano skoro da niama takava "elitna" lichnost v bg probitata politika i osobeno v MVR ...... Dano da niama
29
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 16 години
ei smeshko v cherven tzviat, da si vzimash Rumen i da si hodite v tzirka zaedno