Тикнали Първанов в МВР-мъглата

Президентът обяви, че до момента никой не го информирал за ставащото в МВР
28 мар 2008 12:38,
27
Тикнали Първанов в МВР-мъглата
Стволът на държавата държан настрана от скандалите. Снимка: БГНЕС

Президентът Георги Първанов каза, че досега не е постъпила информация в президентската институция за ставащото в МВР.

"Такава информация досега не е постъпила при мен и се надявам в близките ден-два това да стане, не само заради отсъствието ми в чужбина, но сигурно има и други причини такава информация да не стига до президента", заяви Първанов.

"Депутатите направиха немалко, за да може да изолират при създаването на Държавната агенция "Национална сигурност" президентската институция от целия информационен процес", каза държавният глава.

По думите му тази разправия между генералите, свързани със системата на МВР, вече пада много ниско.

На въпрос дали оставка на вътрешния министър може да компенсира случващото се, президентът посочи, че не коментира кадрови въпроси.

Според държавния глава поредицата от скандали сериозно накърнява образа на България и затова не е нужно да се дават сигнали от Брюксел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 16 години
хахахаха - президентската институция да не знае какво става по върховете на власта в България .... хахахахаха ... От тази по глупава лъжа не бях чувал ...хахааххааа - БРАВО !!!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Браво!Президентството подържа администрация колкото на МС.Там е г-н Ф.Боков,г-н В.Димитров(гордостта на Тара) и хиляди знайни и незнайни герои.Вероятно тяхната задача е да четат вестници,да гледат телевизия и да информират Президента какво става в държавата.Г-н Първанов има важни президентски дела-например да тепе вълци.....Когато в държавата ври и кипи някой се прави на мишок,ама не съм аз,пък на мен ми и прилича!
24
0
 
0
 
! Отговори
малкият ужасен тасма преди 16 години
не бе сигурно му плащат от ВЕЛА и прави реклама на лак за косаАЗОРИТЕ колесникът на самолета не се е отворил но въпреки то ва фризурата стои.ИЗРАЕЛ блъскане на главата в молитвенната стена стената се е пукнала но фризурата стои.палестина няколко казам ракети изситреляни по него но фризурата стои.българия при приземяването му се оказва че такава държава няма но фризурата стои.сега ще излезе виновен фризьора и фирмата ВЕЛА тъи като са направили заговор и в негово отсъствие са се свързали със мафията и работят по поръчка за което нищичко не са му казали.
23
0
 
0
 
! Отговори
минаващ преди 16 години
Еййййй,не се умори Гоце - да лъже....Толкова лъжлив Президент - няма и в Африка.ГНУС,ПОЗОР,СРАМ!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Белият *** Седефчов
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
устата е скрита эа да не се виждат лъжите
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Голяма снимка!!! Само за Гоце!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Голяма снимка!!! Само за Гоце!
18
0
 
0
 
! Отговори
прокуратурата преди 16 години
какво става с вальо топлото ? още ли страда от зъбен камък ?
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Пръванов покровителя на Сливенската мафия и кмета Лечков
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Гоце .................................................. .........
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Г-н президент, Вие освен от прическата си от друго интересувате ли се? Все пак се водите държавен глава и ако мислите, че ставащото в момента в България не е важно за нейната наша съдба, то най-добре е да сдадете президенството на някой, който ще се справи.
14
0
 
0
 
! Отговори
чичо дон преди 16 години
купи си все едно кой вестник, белким някоя буквата те удари в главата, за да разбереш какво става в МВР. Нали ти ги назначаваш с Укази, редиш коалиции и пр. И сега какво , този път никой май за нищо не те бръсне, ама така ти се полага, щото си Президент, на неясно какво държава. Др. Дончева даде срок 48 часа, а никой не казва каво ще стане след това и защо точно 48 часа. Да няма пак пукотевици.....
13
0
 
0
 
! Отговори
J.B. преди 16 години
Абе , този що се прави на ударен ? Той да не е Президент на Занзибар ? Не знаел ? ! Егати Президента !!
12
0
 
0
 
! Отговори
w преди 16 години
Трайка си хлапето да не вземе и някоя негова прима да лъсне някъде по разпечатките...
11
0
 
0
 
! Отговори
genii преди 16 години
Тоя Гоце вестници не чете ли, телевизия не гледа ли, радио не слуша ли. не знаел човека какво става, те и пенсионерите и децата май са по-добре информирани от президента. Ура-а-а!!!!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 16 години
ТИ гОЦЕ ОТДАВНА СИ СТАНАЛ ПО НИСЪК И НИЗЪК ОТ СКАНДАЛА НА ГЕНИРАЛИТЕ,
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Румен Петков започна и трябва да стигне до край. Не виждате ли че Атанасов и Танов са оръдието на Бойко Борисов и целта им е дестабилизация на държавата и предсрочни избори и отново всичко ще потъне в мъгла. Щом веднъж е започнал да разплита змийското кълбо Румен Петков и Станишев трябва да го завършат не само с арести , но и със затвор за виновниците, дори те да са генерали опозорили генералския пагон
8
0
 
0
 
! Отговори
Inka преди 16 години
Tozi pak vse nikoi ne go bil informiral, ne znael kakvo stava. Mi za kakvo e prezident togava i az veche ne znam. Niamat sram tezi oligofreni i tova si e.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е сега като е запознат какво ще направи.Бил сложил бележка на стената на плача в Израел.Запитал БОГ какво става в България.