Румен Пектов бил на отчет при Станишев

Петков бил готов още в неделя с доклада си, но в понеделник е представил нов, редактиран вариант
7 апр 2008 21:20,
34
Румен Пектов бил на отчет при Станишев
Петков бил готов още в неделя с доклада си. Снимка: БГНЕС

От 15.00 до 17.00 часа в понеделник при премиера Сергей Станишев са били представители на ръководството на вътрешната комисия – председателят й Минчо Спасов и заместник-председателят й Касим Дал, както и председателят на ПГ на Коалиция за България Михаил Миков. Това съобщава Дарик радио.

Заедно с тях на разговора при министър-председателя е присъствал и вътрешният министър Румен Петков. Тема на разговора са били двата доклада за състоянието в МВР - единият на вътрешната комисия и другият на вътрешния министър Румен Петков, който трябваше за 10 дни да напише анализ за проблемите в системата за последните 18 години и да го представи на министър-председателя.

Според Дарик радио, министър Петков е бил готов още вчера с доклада си, но днес е представил нов, редактиран вариант на премиера.

Докладът на вътрешната комисия пък почива на стенограмите, коментираха добре осведомени източници. Той ще бъде обсъждан във вторник на извънредно заседание на вътрешната комисия в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Пинокио преди 16 години
МУШМОРОКЪТ Станишко изпусна ТАКТИЧЕСКАТА ИНИЦИАТИВА. СЕГА ОСТАВКАТА НА Румбата ВЕЧЕ Е КЛЮЧ КЪМ СДАВАНЕТО НА ВЛАСТТА , А НЕ КЪМ ЗАПАЗВАНЕТО...ЗАТОВА НЕ ГО ЖЕРТВАТ ОКАЯНИЯ ПЕС..А БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , С ТИЯ КОМУНИСТИ, МУТРИ, ЧАЛГА ,ЕМОЦИОНАЛНА ПРОСТОТИЯ И КОРУПЦИЯ ХИЧ НЕ СЕ ВПИСВАМЕ !
32
0
 
1
 
! Отговори
народен преди 16 години
НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.
31
0
 
1
 
! Отговори
a преди 16 години
Румен Пектов бил на отчет при Станишев
30
0
 
1
 
! Отговори
marti преди 16 години
abe mahnete go toq socialisti4eski *** be... aman!
29
0
 
1
 
! Отговори
гого преди 16 години
МВР .- МАДЖО ВИКА РУМЕН , АМА ТОЗИ ПЪТ РУМЕН ИЗВИКА МАДЖО
28
0
 
1
 
! Отговори
mira преди 16 години
АЗ НЕ СЪМ БИЛА В МВР НО ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ Е ТАКА НЕ САМО В МВР,В ДАНЪЧНИ СЛУЖБИ Е СЪЩОТО ТАМ СЕ НАБЛЮДАВАТ ОБОРОТИТЕ НА ФИРМИТЕ И ПОЗНАЙ ,ПОСЛЕ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА ДОБРОВОЛНО СПОНСОРИРАНЕ НА ПАРТИИ УЖ.ПА ТИ ПОЗНАЙ,ДАЛИ СА САМО ПАРТИИ ИЛИ И ПАРТИЙНИ ХОРА,ИЗНУДВАНЕ И ТН ,АМА В ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ Е ПО РАЗЛИЧНО,...... В СЪДА Е СЪЩОТО ТЕ АКО ПИТАШ МЕНЕТРЯБВА ДА СЕ РАЗПУСНАТ И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ ДА СА С ПО ПЕТ ОБРАЗОВАНИЯ ,А НОРМАЛНИ ХОРА ИЗВЪН ОТРОВЕНИТЕ ИМ СРЕДИ ,ДОРИ И ДА НЕ ЗНАЯТ ТОЛКОВА ЗАКОНИТЕ .....ТО ЕДНИ ЗАКОНИ ,....ПОСТОЯННО ГИ ПРОМЕНЯТ ЧЕ И ТЕЗИ КОИТО ГИ ПИЩАТ ВЕЧЕ НЕ СА ТОЛКОВА НАЯСНО С ТЯХ НО НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА ТОТАЛЕН ХАОС С ВСЕ ПО "ОБРАЗОВАНИ " ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ИМАМ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ,НО НЕ ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО ДЪРЖАВА БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНА СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА И КАКЪВ ЗАКОН Е ТОЗИ В КОЙТО НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ ИЛИ НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА.ТИЯ ДОЛНОКАЧЕСТВЕНИ ХОРА КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ,ТЕ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА....ОХ ЗАЩО НЕ СЪМ ПО МЛАД НЯМА ДА СТОЯ НИТО ДЕН ТУК
27
0
 
1
 
! Отговори
bbc преди 16 години
"Шокиращи разкрития за престъпността, босовете й и ролята на МВР направи убитият вчера писател Георги Стоев в предаването "Сеизмограф" на бТВ от 29 март т.г.Тогава той каза, че има полицейски чадър над престъпността на най-високо ниво в МВР"
26
0
 
1
 
! Отговори
МИНИСТЪР НАРКОДИЛЪР преди 16 години
Има ли някъде по света държава в която министърът на вътрешните работи да е покровител на наркотрафика, премиерът и президентът да го защитават, а мафията да го оправдава в медиите??
25
0
 
1
 
! Отговори
ex-policeman преди 16 години
Като бивш служител на Мвр искам да оставя и моето мнение тук . Работил съм в системата 7 г и искам да споделя ,че по корумпирано място няма в никоя държавна институция. Хващали сме много пъти - дрога , грабежлии и т.н , но наи-странното е че получаваш обаждане от шефа си и тои ти казва -- Остави го , тва е наше момче , аз ще му дърпам ушите ....( от 27 заловени дилари съм ходил на едно дело в СРС- как ви се струва ?) След седмица виждаш , същият тоя на входа пред РПУ и после заминават на обяд ....след седмица - нови мебели , климатик , комп. и т.н . Отвратен съм от системата и реших да се махна ..... А колкото до шефовете ....всички ТЕ казват искам да ги мачкате ....докато ги хванем и после се облажат за да ги измъкнат ......Е ТВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА , пък всеки да си пише каквото си иска - Бил съм вътре , знам за кво става въпрос !!!!!!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Кучетата си лаят а кервана си върви. В София има три разтрела за денонощие но това не притеснява Петков. Престъпноста намалява, ако не беше толкова драматична тая фраза бих се засмял. Но непукизма на управляващите и не само сегашните а през последните 19 години доказва ,че на тях не им пука. Те си знаят ,че втория мандат е вече мираж.. Но си знаят ,че след 1 -2 мандата на други правителства и техния ред пак ще дойде. Противна държава сме.
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
koi li da o4istq o6te??!
22
0
 
1
 
! Отговори
jertva na intelektua преди 16 години
Bih se vyrnal v bg samo ako vidq vsi4ki razstrelqni uvisnali nadolu s glavata na plo6tada na narodnoto sybranie. tqh i vsi4koi koito sa se vyzpolzvali...
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
DA GI DADEM NA GRAJDANSKI SUD TEZI KELE6I NEKA DA RAZBERAT KAKVO E BOLKA I UMRAZA I KAKVO E DA SE MOLI6 ZA PO DOBRI DNI VSQKA VE4ER NA BUNT PRED PARLAMENTA NA BUNT DA ISHVURLIM PSETATA OT TAM I DA SLOJIM MLADI I OPITNI HORA KOI E S MENE DA PI6E.......
20
0
 
1
 
! Отговори
D преди 16 години
Dolu komunisti4eskite pseta i tehnite lakei!
19
0
 
1
 
! Отговори
D преди 16 години
Za Rumen Petkov e nujno nezabavno otstranqvane ot posta mu i podvejdane pod sadebna otgovornost.
18
0
 
1
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
16,да, отлично си я върши...Каква е работата на един министър? Да определя политиката на министерството, да координира действията на подинстанциите, да назначава пряко подчинените му, когато нещо не върви да взема мерки..."Белинейски" - кой е убиецът?"Манол Велев" - кой е атентаторът? (атентатът е престъпление, независимо срещу кого е насочен)"Влакът от преди месец" - някаква правдоподобна версия?... и още много ... много ...Да! МВР прекрасно си върши работата!
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Смърт за вас мръсни комунисти просто разсипахте скапаната ни държава да бяхме в Казакстан щяхме да сме по добре...Дано някой ден в тази държава всичко се оправи..дано тогава ви гледам зад решетките...
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Петков си върши работата много добре даже, тия за отстрел са точно неговите опозиционни клеветници!
15
0
 
1
 
! Отговори
abdul преди 16 години
СМЪРТ за Румен Петков! Искам да го убия с камъни!
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
тия дето стрелят са сбъркани , трябва да почнат от позитано 20 ,че да стане по бързо