Христо Лачев остава без милион

Комисията "Кушлев" отнема имущество и пари на шефа на "Булгартабак"
9 апр 2008 11:25,
9
Христо Лачев остава без милион
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд, Окръжния съд в Кюстендил и Окръжен съд - Бургас са допуснали обезпечение на бъдещ иск за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност, срещу изпълнителния директор на "Булгартабак" Христо Лачев.

Размерът на иска е за 981 740 лева, съобщиха от Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, по-известна като Комисията "Кушлев".

Христо Лачев е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за престъпление против финансовата, данъчната и осигурителната система.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
dome преди 16 години
и после - *** били виновни за хала ни .... някой да е чул *** да е крал толкова много !?
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Сега Р.Овч. да го защити, нали му беше приятел.
6
0
 
1
 
! Отговори
kali преди 16 години
anonimen opita sa da kajesh neshto li...? dashteria mi e na 6 godini bi se izrazila po-gramotno...
5
0
 
1
 
! Отговори
Самолетоносача преди 16 години
Не съм достатъчно умен за да разбера защо се случва всичко това.Защо Господи това прекрасно кътче се управлява по този начин.Защо Господи ни даде собствена държава след като твоите заповеди не се спазват?Защо ни търпиш?Каква е тази прокоба да ни управляват крадци и лъжци?Защо всичко се разграбва и унищожава.Тези дето крадат къде ще занесат и скрият откраднатото?Ще се стовори ли най сетне гнева ти върху тях.Докога бездарните наглите крадливите и уродливите ще управляват.Моля те след като умра прати ме някъде където не крадат не лъжат не са алчни и уродливи.Научил съм си урока.На никого не желая да правя лошо за лъжа и кражба да не говорим.Искам да опитам от друг свят в който тези неща ги няма.От този се отвратих и по точно от държавата България и нейните политици нейните институции и нейнаната църква.
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ne go opravdavam, jalkoto e che tova e edinichna porachka opana im se predi vreme na onq debeliq sina na tazi ot toto sledovatelq kak mu beshe imeto ne pomnq /choveka na Dogan/ i sega mu go vrashtat zashtoto ne si e plshatl.
3
0
 
1
 
! Отговори
Учуден преди 16 години
За 20лв. влизат 3 г. в затвора, за 1 000 000 колко години трябва да лежат а?
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Тия толкова пара окрадоха, че това са смешни пари, а и крайно време е вече да си ходят зад решетките такива животни.
1
0
 
1
 
! Отговори
lisygera преди 16 години
ако докажат, че е крал да му вземат всичко на мръсника и дано и други да хванат и да им дадат процент на хората които бачкат в тази комисия а не да чакат и те рушвети.питам се дали и тази тема ще завърши с обиди към софиянци и провинциялисти ;) *** тъпите столичани *** хохохохох