Бизнесмени олекват с чистак новите си лимузини

Полицията конфискува 15 скъпи возила от нелегалния автоканал през Кулата; Цеци Красимирова вече я знаем, чакаме другите имена
22 апр 2008 10:21,
50
Бизнесмени олекват с чистак новите си лимузини
Снимка: Булфото

Окръжната прокуратура – Благоевград разпореди конфискация на около 15 скъпоструващи автомобили, внесени у нас по контрабандния канал от Западна Европа през Кулата, съобщи директорът на полицията в Благоевград комисар Константин Титянов.

Колите, са внесени у нас с фалшиви документи за произход, с пренабити номера на двигателите и след това са препродавани по няколко пъти, коментира Титянов.

Прокуратурата досега е образувала 30 предварителни проверки срещу лица, съпричастни в аферата с трафика на крадени автомобили.

Разследвани са длъжностни лица-митнически служители, гранични полицаи, нотариуси и известни бизнесмени от цялата страна.

В края на декември гръмна аферата с лимузините.

Тогава благоевградските полицаи иззеха автомобила на известната българска манекенка Цеци Красимирова.

Аудито, модел "А8", е внесено в страната през митнически пункт "Кулата" и е обмитено в митница "Калотина".

През периода 2001–2002 година оттам е минавал незаконен канал за внос на коли, в който са участвали трима митничари, съобщиха от МВР.

Установено е, че автомобилът е внесен с фалшиви документи за произход, като първоначално е бил собственост на известен софиянец, от когото манекенката по-късно го купила.

Впоследствие любимата на Косьо Самоковеца обяви, че скъпото возило не е нейно, а на шефа на БФС Боби Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Наско преди 15 години
Много говорите за класи , според вас всеки *** с мерцедес ли бмв е от класа.Наще псевдо бизнесмени с пари от партията каква класа са ?Всичко е лечимо, но не и простотията
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Повечето от българските бизнесмени са доказани гейове и предпочитат силна ръка пред нежна жена.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В смисъл?
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Писах го с ирония, всеки знае, че 316-ката си е "мъртвородена"
45
0
 
0
 
! Отговори
Gotin преди 15 години
Ами аз като ще си купя E 46 316-ка или 318-ка значи ще стана пич от класа.
44
0
 
0
 
! Отговори
Пичъъъъъъъ бейби преди 15 години
Аз имам E 36-316-ka и вечи знам, чи имам класа-малко изпърдяна, ама класа, вий не сте кът мене, ку ще и S 64 AMG да си джиткате!
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Знам, BMW не са за всеки, а само за хора от класа. Музиката е за хора без класа, за които е единствено забавление.
42
0
 
0
 
! Отговори
щастливец преди 15 години
Джиповете са избиване на коплекси за малоценност на хора с малки пи***ки.
41
0
 
0
 
! Отговори
Момчил преди 15 години
има нещо общо между двете..., не са за всеки:-)Хубавото на музиката е , че може да си я спреш ако искаш. С BMW-то , нещата не стоята така.....:-)
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
заради тия коли външният ни дълг е 40 милиарда.......
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Странно защо за нас, не толкова богатите се падат скромни Форд Фиести, и то от ТВ игри? Защо не ни дадат нещо, което след няколко години още ще изглежда стилно и модерно, а не Фиеста, която е хубава само като нова? Да дадат някое BMW или Мерцедес насам, може и да ни го подарят ако искат.
38
0
 
0
 
! Отговори
biv6 zatvornik преди 15 години
Крайно време беше . Честен да ама друг път.Експлоататори и далавери от там са магите
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На мен пък не ми е клубно, мързеливо ми е.Много *** музика.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не всеки, каращ лъскава кола е мутра. Баща ми има Пежо 308, и за някои дори тя била мутренска (?), защото е нова за момента. Аз пък смятам да пестя за BMW (на вяколко години), защото искам кола, която да ми харесва и в същото време да изглежда модерно и днес, не като моделите на обикновените марки от този период. Аз и Москви и Лада харесвам (сериозно), но няма да си ги купя. И Форд харесвам, но като виждам, че 5 годишен Форд изглежда ретро вече и как да го направя. Освен това, понеже не съм богаташ ще си купя BMW нисък клас.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
34 e napulno prav...
34
0
 
0
 
! Отговори
мутра парвеню преди 15 години
Няма начин след статия за скъпи коли, да не се заредят едни и същи нещастници, които да плюят всеки, който кара такава кола. Толкова злобни и прости, че направо пръскат слюнка като говорят, а лицата им ще се пръснат от прилива на кръв. Убитаци такива, застреляйте се по-добре, за да не се мъчите. Има много хора, които могат да си позволят такава кола и много малко от тях го правят, за да се доказват пред някого. Излишно е да ви се обяснява защо някой си купува скъпа кола или джип, защото едва ли някога ще се качите в нещо такова и няма да го разберете. Никой не иска да се доказва пред вас. Карайте си велосипедите (ако можете да си ги позволите и тях) и трайте. Пълно е с мутри и *** селяни с пари, които правят това, за което пишете, но много хора просто имат акъл, предприемчиви са и не ги е страх да работят здраво и да рискуват.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В една своя книга Ерих Мария Ремарк казва така: "Защо трябва да си правиш труда да покажеж колко си умен и да направиш впечатление с това, когато можеж да направиш впечатление, и с едни нови панталони." С колите е същото. Аз харесвам джиповете и карам такъв. Който не му изнася да си ходи на майната. И въобще не ме боли, че на някой му било по трудно да се размине с голяма кола или да изпревари. Като ви е трудно няма да карате.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хубавата кола е като красивата жена за мъжа.. Тези две неща са взаимосвързани.. И са гордоста за всеки мъж..
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм фен на Ауди а просто ти казах ,коя кола от Ауто-билд Европа бе избрана за най-добрата кола.. Освен това ти казах ,че статистиката доказа ,че БМВ е най-опасната кола ти ми говориш за някакви безопасности на БМВ!!! И накрая да ти дам още един факт от Ауто-билд-Германия Шефа на отдела за разработки и дизай на БМВ който е отговарял за 5-та серия е уволнен след него го последва и шефа на 7-*** серия а БМВ.. Защо ли? Заради издънките 7-*** и 5-та серия.. Освен това Как може да сравняваш за безопасност Ауди Куатро с БМВ със задно.. Трябва да си много *** ,че да изръсиш подобна тъпотия.. Куатрото ти дава 4-ри пъти по голяма стабилност... Мерцедес също са със задно но са много по-добри от БМВ.. Между другото в Германия от 1997год. Ауди се смята от средностатистическия Германец за най-добрата кола след него нареждат Мерцедес.. Първо прочети 1-2 книжки по темата и тогава давай мнение..
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти потвърждаваш версията която тук се нищи. Комплексарите разчитат колата да му свали гадже, а за качеството на жената няма да говорим. Хубавата кола си е хубава, но не достатъчна, както се казваше в рекламата "Трябва и акъл". Мъже които ловят жени с лъскави коли = *** комплексари