Баща защити дъщеря си от съученици с... пистолет

Петокласничката била тормозена от две момчета и бащата решил да ги предупреди
22 апр 2008 11:10,
40
Баща защити дъщеря си от съученици с... пистолет
Снимка: Булфото

Мъж, влязъл в училище в село Скутаре с пистолет, бе задържан в ареста на РПУ - Труд за 24 часа, съобщиха от ОДП-Пловдив.

Вчера около 8 часа преди учебните часове, в училището пристигнал 39-годишният Б.Ж., баща на петокласничка.

Той влязъл в класната стая и заплашил с газов пистолет двама нейни съученика.

Директорът на училището веднага се намесил и уведомил полицията.

Според Б.Ж., дъщеря му от 2-3 месеца била тормозена от двете 12-годишни момчета и той решил да ги предупреди по този начин, за да не се занимават повече с нея.

Срещу Б.Ж. е образувано бързо полицейско производство за хулиганство. Пистолетът му е иззет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До като сте учителка предприемете нещо!най накрая а не да си бъркате в носа
39
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Отново криете важна част от истината - а именно, че пишлеметата са *** и че посегателството им над девойчето не е единичен случай. Аз да имам 12-годишна дъщеря и някакви крастави *** да я опипват и тормозят всеки ден - няма да си играя да ги заплашвам, направо ще ги убия като кучета. Право казаха по-долу, че това са бъдещи изнасилвачи, а може би и убийци.
38
3
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
как може толкова време двама *** да тормозят децата,да се подават оплаквания и ... НИЩО от страна на директора.А когато влиза бащата с пистолет-веднага се викат полицаите.И защо обарването директора каза че е детска закачка,а проявата на бащата като опит за убииство? Трябва ли да изнасилват дъщерите ни защото днеска обарване-утре изнасилване. Защо директора не се е обадил в РПУ Труд когато са обарвали детето и го тормозели,а се е обадил когато родителя се е намесил ефектиран много? Колкото е виновен бащата-толкова и директора.
37
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз съм от Скутаре и всички деца са пропищяли от тези ***.Постоянно ги тормозят обарват бият и си правят каквото си искат.А учителите са безпомощтни.По новините не казаха цялата истина. Просто беше въпрос на време защото ако не беше той щеше да е някой друг родител.Родителят ще си понесе последствията,но какво ще стане с виновните от малценството???Пак ли ще обвиняваме само едната страна?
36
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
az sam bivsh u4enik na tova u4ili6te moga da kaja 4e direktora ili u4itelite nqmat nikakav kontrol nad u4enicite + tova tezi mom4eta sa romi i na pove4eto daskalo neim se zanimava s tqh moq brat u4i tam toi e 3-ti klas i ako nqkoi go zaka4i nqma da ima samo gazov pistolet a ne6to mnogo pove4e!!! ba6tata e vinoven 4e e izvadil pistoleto no postavete se na negovo mqsto tormozqt da6terqvi postoqnno kakvo 6te napravite na 12-et godi6ni mom4eta ?!? 6te im 4upite zabite li ?!?
35
3
 
0
 
! Отговори
Svelana преди 15 години
Скапан си ти.Учителите са в училище за да преподават, а насилието го научават в къщи-питай ги ще ти кажат.Ако такива *** се замислят че по този начин възпитават децата си няма да говорят просотии по форумите.
34
2
 
1
 
! Отговори
петко преди 15 години
в днешно време такива *** са се навъдили в училищата, че да ги хванеш и БОЙ .. БОЙ .. БОЙ!!!!
33
2
 
0
 
! Отговори
ирина преди 15 години
да бе,за бащата е образувано дело по бърза процедура,а тия дечица които са супер нахални хулигани,на тях ще им дойде ли акъла,пияни в училища,друсани и още какви ли не. на страна съм на бащата на момичето. 20 добре го каза,времето сега е такова че не помагат шамари като от едно време,трябва да имат по голям страх,за да ги спреш за напред. бащата не убиец и престъпник,просто показа на тези и бъдещи престъпници да се кротуват. то ако сега такива хулиганчета в училище,то занапред затворници в килии.
32
2
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
А защо им пишете забелижки , а не ги изключвате от училището?Ако изключите някого и дисциплината ще се подобри , гарантирам.
31
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ние скапаните даскалици не сме полицаи! Що ли не дойдите в училище да видите какви дечица има и тогава да коментирате?Този баща го разследват, а онези ***, които са заплашвали дъщеря му? На тях какво ще им направят? Нищо! Забележка!Това е в училище, след като няма норми на поведение и санкции!На скъпите дечица не им пука, че ги наказват със "забележка"!
30
2
 
0
 
! Отговори
sjelec преди 15 години
Хора не вадете тези газови патлаци че ще вземе някои на истина да ви гръмне.Другия ще го оправдаят защото не е превишил границата на неизбежната отбрана.
29
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
27, и аз така. Един як бой, малко избити зъби и счупени ръце, ребра, както дойде. Няма да помислят повече. И да има присъда няма да е нещо особено.
28
2
 
0
 
! Отговори
eti преди 15 години
"на скапаните даскалици и директори мижитурки не може да се разчита да пазят децата от насилие. "Уважаеми господине или госпожо, не смятате ли, че трябва да имате друго отношение към тези "мижитурки", защото им се вменяват безброй задължения - срещу какво? И все пак ако по този начин мислите, как оставяте децата си в техните ръце?
27
2
 
0
 
! Отговори
strelec преди 15 години
абе загубен човек .Така ли се прави.Смотваш ги с няколко приятели ,натроши ги и толкова.Гаргите ще плашиш.Дай пари и си кютай.
26
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само незнам защо непрекъснато се плюва по даскалите.Защо РОДИ-ТЕЛИ-те не си възпитават децата? Учителите са да ги учат, а не да са звероукротители!
25
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав е бил човека, защото на скапаните даскалици и директори мижитурки не може да се разчита да пазят децата от насилие. Да ги изчака след училище тия двамата дето тормозят детето му и не да ги бие, ами направо да ги *** двете , да станат девойки и те.
24
2
 
0
 
! Отговори
срамота преди 15 години
Уважаеми журналисти и редактори, би трябвало да знаете, че не се казва двама нейни съучениКА, а се казва двама нейни съучениЦИ. Научете правилото за бройни съществителни от мъжки род, че е срамота така да се излагате, а аз 18-годишната да Ви поправям. Резил.
23
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бих реагирала по абсолютно същия начин, щом няма учители и директори , които да оправдаят присъствието си в училище, така трябва. При малките ученици отговорността на учителя за живота и здравето на децата е по-голяма.
22
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...и аз да имам дъщеря и някакви пишлемета да я тормозят няма да си трая. Разбира се, първо ще говоря с родителите им, ама ако няма ефект, самите пишлемета ще изядат яките шутове в *** кофи.
21
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вие май не сте наясно колко нагли могат да бъдат някои 12 годишни ***, които си мислят че всичко им е посволенодобре е постъпил бащатаа какво е предприето срещу хулиганчетата?може би мъмрене или преместване в друго училище?