Кайли с всички екстри

Турнето на Кайли, което ще мине и през България, е мащабно, пищно и... скъпо. Ето какво включва...
7 май 2008 16:18,
14
Кайли с всички екстри
Снимка: БГНЕС

Виж снимки от първия концерт на турнето "X" в Париж

Кайли Миноуг триумфално се завръща на голямата сцена с най-мащабното турне в кариерата си – „Kylie X 2008”.

То стартира от Париж на 6 май и включва 53 концерти в цяла Европа. В гастрола са включени и държави, в които мегазвездата ще пее на живо за първи път – Гърция, Румъния, Турция, Унгария, Люксембург, Русия, Латвия, Испания и България.

Турнето завършва на 4 август със седем поредни концерта в Лондонската “02 Arena”, където преди няколко месеца се състоя забележителният концерт на легендите Лед Зепелин.

Продадените билети за цялото турне надхвърлят половин милион, а цялата продукция за шоуто струва над 10 милиона британски лири.

Това превръща „Kylie X 2008” в най-голямото и най-скъпо турне в цялата кариера на Кайли Миноуг и се нарежда сред най-мащабните продукции на световно ниво.

Всички костюми за турнето са дело на знаменития дизайнер Жан Пол Готие. По време на шоуто Кайли ще се появи в седем различни костюма, които са истински шедьоври в модния шоубизнес.

На сцената изпълнителката ще се качи със съвсем нова група, която включва двама китаристи, басист, тройна брас секция, кийбордист, баранабист и перкусионист. В шоуто участват също 14 танцьора и 4 акробата.

Мащабната продукция ще пристигне в София със 17 огромни тира, пълни с техническо оборудване, сцена, музикални инструменти, осветление, атрактивни декори и костюми.

Сцената ще бъде с внушителните 1200 квадратни метра площ и височина 22 метра.

Специално за Кайли в зоната зад сцената на стадион Локомотив ще бъде построен мини град с над 20 шатри, където ще бъдат разположени гримьорни, гардеробни, луксозен ресторант, кухня с най-модерно оборудване и помещения за отдих.

Всички помещения ще бъдат обзаведени с мека мебел, удобни кожени кресла, ниски маси и много огледала. Гримьорната на Кайли трябва бъде най-голяма и най-просторна.

В нея ще бъде разположено любимото на певицата меко кресло покрито с бял пух, с което тя не се разделя по време на цялото турне.

Към гримьорната на звездата ще има обособени четири гардеробни – две за дрехи, една само за обувки и друга само за перуки и аксесоари за коса.

Близо до гримьорната на звездата, ще бъде обособено специално помещение за отдих, където тя ще приеме финалистите от Мюзик Айдъл 2.

По време на цялото турне с Кайли пътува 20-членен екип от професионални фризьори, гримьори, стилисти, асистенти по костюмите и масажисти.

Певицата пристига и с личен екип от 15 готвача, които ще се грижат за менюто на вип персоната и нейния екип.

Очарователната певица обожава френска кухня и менюто й за вечеря ще включва изискани френски ястия и розово шампанско.

По време на концерта в София (на 18 май) Кайли ще изпълни най-големите си хитове, някои съвсем нови песни, неизпълнявани пред публика досега, както и един изненадващ кавър на популярното парче „Copacabana”.

За изпълнението на най-новите песни от последния албум на Кайли „Х” на сцената ще бъдат разположени огромни видео екрани, които ще представят зашеметяваща мултимедия със светлинни и графични ефекти.

Направо не е истина какво ни очаква...

Виж снимки от първия концерт на турнето "X" в Париж

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
ttt преди 15 години
Всичко беше прекрасно...ако дойде пак в БГ , пак ще отида на концерта й. Успя за завладее публиката и въпреки , че в началото повечето зрители(включително и аз) бяха сковани и може би донякъде скептични , то към края на шоуто нямаше човек , който да не е на крака , да танцува, да пляска и да вика с все сила. Определено си заслужаваше.
12
0
 
0
 
! Отговори
Фани преди 15 години
Продавам билета си за концерта на Кайли Миноуг. Цената му е 35.00 лв. Който се интересува, нека ми пише на: fanychka***abv.bg
11
0
 
0
 
! Отговори
Trinity преди 15 години
@ Изпростяващият "оффф"-Анонимко: Йоуу, то затова видхте Пинк през крив макарон. ;-) Не казвам, че жената е винована - няма да пее пред 500 души, я! Иначе, дори в някое забутано индианско село да беше решила да пее - пак щяха да се съберат повече индианци, тъй че - да, "***" държава сме и много си е права Кайли да си носи всичко. Да бях на нейно място изобщо нямаше да си вясна миньонското 4-буквие в забутана държавичка (да пея за БЕЗПАРИ - в сравнение с останалите й концерти в Европа, цените на билетите тук са направо смешни; друг е въпросът как са спрямо нашия стандарт). Така че, освен да благославяме късмета, който едва ли ще ни повтори.. друго не виждам какво може да се направи.@ mitreto: Какво общо имат двете с Милен?!? О.ооо Стегнете се малко бе, хора.. Милен, Мадона, Кайли - все певици са, но само толкова. Къде виждате прилики, че да църкате сравнения нон-стоп, не разбирам.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тая като че ли ще векува в Бг........няма в София луксозни ресторанти с френска кухня,че ше и се строи специален само за нея......ние все едно сме индианци ........***......е такива избивачки на комплекси как ги обичааааааммммм.....Кефи ме Пинк,непретенциозна по турнетата,смесва се с "обикновените" т.е неизвестните хора,не капризничи.......а тва гномче на к'ва се праи.....
9
0
 
0
 
! Отговори
kristina преди 15 години
Bravo KYLIEE!!!!!!!!!!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Mirobg преди 15 години
Хаййдеее идвааай вечеее! :)
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На кой са шатрите ?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На кой са шатрите ?
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E kak taka shte pee ot scena s visochina 22 metra??? Tq nqma da se chuva izobshto :) hahahaa
4
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 15 години
работи неуморно,победи болестта,полага всички сили,талантлива,способна,чаровна и господ я възнаграждава,не без нейни лични заслуги.
3
0
 
0
 
! Отговори
mitreto преди 15 години
Ne e kato Mylene!
2
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 15 години
Абе тия ве4е срам нямат- 15 готвача, как ще си избият разходите не знам
1
0
 
0
 
! Отговори
stoned преди 15 години
Biyatches ;)