Дими летял с 250 км/ч

Загиналият вокалист на "Сленг" изпробвал мотора си на "Хемус"
30 юни 2008 09:29,
291
Дими летял с 250 км/ч
Дими с мотора си. Снимка: Булфото

Вокалистът на "Сленг" - Дими е карал с 250 км в час преди да загине на автомагистрала "Хемус".

Според очевидци на трагедията, преди да излети, вокалистът е изпробвал 1000-кубиковото си "Сузуки".

При силния удар Дими излетял на около 30 метра в стръмен скат и паднал в дере, съобщава вестник "24 часа".

Свидетели разказват пред изданието, че мъжът карал с още трима мотористи, но при фаталния удар в мантинелата никой от тях не спрял, за да му окаже помощ.

Лекарите твърдят, че Дими е загинал на място, а от жестокия удар тялото му е било потрошено и обезобразено.

Полицията смята, че трагедията е можела да бъде още по-страшна, а жертвите много повече, ако моторът е прелетял в насрещното платно на автомагистралата.

Дими е женен за тв водещата Ива Екимова, имат дъщеричка Дара, която преди три дни навърши 6 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
0
 
0
 
! Отговори
георги преди 13 години
Много нелепа смърт.. призовавам всички шофьори да бъдат по-толерантни към мотористите ! Нищо не ви пречи, когато видите моторист в огледалото да му направите път да ви изпревари. И без това е толкова трудно да се кара мотор по нашите смотани пътища, ами има и куп шофьори които ти пречат. Един вид - не си по-бърз от мен.
290
0
 
0
 
! Отговори
goginka преди 14 години
бензен и гуми бяха последните му думи
289
0
 
0
 
! Отговори
Nani преди 15 години
Много си зле, Lu4o, ама много. И много хубави неща пожелаваш... Нали знаеш, че каквото пожелаваш, ти се връща двойно. Аз няма да ти кажа, че си "селянин" или " ". Ще ти пожелая да си жив и здрав и да ти дойде акъла, и дано намериш друго място за избиване на комплекси. P.S. Спри да пожелаваш смърт на хората! Живей си живота без да пречиш на другите.
288
1
 
0
 
! Отговори
Lu4o преди 15 години
kak taka 6te kara sus 250 tva da ne mu e MotoGP. pravilno e umrel
287
0
 
0
 
! Отговори
Lu4o преди 15 години
Nani vnimavai kvo govori6 lainar mrusen, pojelavam ti tvoq ba6ta da bude ubit ot piqn 6ofiot i togava da te vidim kvo 6te govori6 "grajdanino" sopoliv
286
0
 
0
 
! Отговори
Nani преди 15 години
Абе, "Iva", от кое село си??? много си проста! каква си ти, за да решаваш кой да живее, и кой да умре?? Дими нито е бил пиян, нито е убил друг човек. Споделяй "мъка" (злоба) някъде другаде. Ако можех да изпитвам злоба като теб, щях да кажа: баща ти се е отървал от теб, ненужно злобно същество! Аман от такива като теб! Почивай в мир, Дими!
285
0
 
0
 
! Отговори
Iva преди 15 години
Хубавото е, че е пребил само себе си, а не са пострадали други хора. Моят баща беше убит от пиян шофьор, който карал бясно. Така че не ми е жал за такива хора, те трябва да умират, а не невинните хора, както стана в моя случай.
284
0
 
0
 
! Отговори
System Z преди 15 години
Ако наистина си чел някакви научни трудове или поне учебника си по биология от 5-6 клас, щеше да знаеш, че "Експеримента на Павлов" се казва "Кучето на Павлов". И кучето се "плюнчи" не при вида на кокал, а когато му светнат лампа, с което свързва предстоящото хранене. И не сравнявай песове и *** с талантлив и красив мъж, за нещастие вече не между живите. Ти явно и на малкия му пръст не можеш да стъпиш, затова злобееш. Покой за душата му... Сила и кураж за семейството му!
283
0
 
0
 
! Отговори
Вени преди 15 години
Вчера вечерта чак научих от Новините за нелепата кончина на един от най-талантливите съвременни поппевци, Дими от 'Сленг'. Жалко, че не е имал таланта да запази собствения си живот, карайки разумно любимото си возило...
282
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Нищо не казвате за това,че е пребивал хубавата си жена - защо?"Не виждам защо все четете жълтите клюки.Не разбрахте ли, че единственото истинно нещо в таблоидите е програмата за телевизията?Разликата между нашите тънки вестничета и британските (най-вече) е в това, че при нас всичко се плюе наляво и надясно.
281
0
 
0
 
! Отговори
Натали преди 15 години
Понякога се случват грешки, по-големи или по-малки!Един човешки живот завърши с грешка, но остави след себе си много ценни неща! Да тази грешка можеше да е фатална и за други, но в случая не е!Всички Вие, които хулите Дими, можете ли да погледнете в собсвения си живот и да кажете 100% - аз никога не съм грешил/а! - Аз мисля, че такива няам да се намерят!И незабравяйте и друго, че за мъртвите не се говори с лошо!Поклон пред паметта му!
280
0
 
0
 
! Отговори
КАТаджия преди 15 години
най-добрия музикант сред лекарите, най-добрия лекар сред мотористите и най-добрия моторист сред музикантите(лоша работа, но пък и добър късмет - можеше и някой нормален да пострада!)
279
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нищо не казвате за това,че е пребивал хубавата си жена - защо?В днешния "Шок" пише,че напуснал семейството си.Ако е вярно,просто няма какво да добавим повече.
278
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
GSX-R1000 tova modela na motora ti , s koito ti sigyrno daje ne si sprql a sigyrno si bil s nego
277
0
 
0
 
! Отговори
GSX-R1000 преди 15 години
От: reader - в цяалата ситуация тук има 2-*** *** тук... куките откраднали демфера , и ти !!! нещасна мишко !!! след теб нищо няма да остане... на дали и *** ще се заитересува като умреш !!!! Дими беше голям човек и ще го запомнят много хора... !!!
276
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 15 години
Една от най - великите песни в БГ е твоя... Великите творби винаги са осенявани от велика и скрита божия сила! Точно за това са създадени с такава лекота и са толкова неповторими! Само Бог може да те съди! Ще ми липсваш! Благодаря ти, че те имаше! Почивай в мир!Мой свят, огън във водата!Мой свят, пясък в ръката!Ти и Аз, няма вече истини,имам само силисамотата си да стопя!
275
0
 
0
 
! Отговори
tri преди 15 години
Е, не може да се говори така. Пишете и говорете всичко, но недейте с такива думи. Много е лесно да се говори / пише / когато си с инициали, представям си когато сте сред познати как се държите имам чувството, че тук се отприщвате и се държите по най тъпия начин.
274
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички самозабравили се "безсмъртни" вие сте обиковени смъртни и обичайно свършвате в трапа на 2 метра под земята. Понеже сте първосигнални сте "експеримент на Павлов" и вярвате че ще оттървете чимшира. Е поне ще отваряте работа на погребалните агенции /ако нещо е останало от вас/. P.S. Експеримент на Павлов - първосигнален пес или ***, започнал да се плюнчи щом му покажат кокал /в случая разбирай моторетка/. Някои изводи следващи от експеримента на Павлов: - адреналина е обратно пропорционален на интелигентността на песа и право пропорционален на неговата глупост. втори важен извод: акълът е константна величина, а песовете се увеличават. Трети последен извод: песът винаги завършва скоропостижно в трапа на два метра под земята.
273
0
 
0
 
! Отговори
БЕЗ ИМЕ преди 15 години
guestenin, прав си, приятелю. Сега всички ще го оплакват и защитават, което е нормално. Но 250км/ч са си 250км/ч, каквото и да си говорим друго. Добре че не е претрепал друг човек. Аз писах разни неща за колите и моторите на първата статия за Дими и веднага се намери един моторджия дето пак разправя че като не съм карал мотор да не говоря. Я се разкарай и ти и тези като теб. Не съм бавноразвиващ и имам очи. Виждам как карате, виждам и как колите и камионите НЕ пазят мотористите. Нищо не е в реда си. Но да ми казваш че не разбирам елементарни неща като физиката на сблъсъка между кола и мотор и факта, че някакви кори по тебе ще те опазят жив ако се изживяваш като Валентино Роси по пътищата си е СЛАБОУМИЕ!А ЗА ДИМИ ИЗВЕСТНИТЕ КАТО НЕГО ЩЕ ВИ КАЖА СЛЕДНОТО: ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ БИЛ ДОБЪР И СВЕСТЕН ЧОВЕК, АКО ИЗВЪРШИШ ЕДНА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ, ТЯ ЩЕ СЕ ПОМНИ. ГОЛЕМИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЯТ! ЗАЩОТО ТОВА Е ТЯХНОТО БРЕМЕ!
272
0
 
0
 
! Отговори
reader преди 15 години
Един *** си намерил заслуженото :)