На военния министър му се ще Челопечене да не е човешка грешка

Цонев се надявал и да не е вярна информацията, че зам.-министър е замесен с далавери с поделението там
7 юли 2008 08:25,
29
На военния министър му се ще Челопечене да не е човешка грешка
Снимка: БГНЕС

„Кризата е преодоляна и сега всичко е спокойно“.

Това заяви министърът на отбраната Николай Цонев на специална пресконференция тази сутрин пред поделението на село Челопечене.

Цонев съобщи, че в неделя по обяд е започнало наводняване на района с цел обезопасяване, и повече гърмежи след това не е имало.

"Овладяхме ситуацията още в първия половин час. Всички ще бъдат обезщетени. Много ми се иска този инцидент да не е човешка грешка", каза министърът.

„Не проверявам екипа си, имам му пълно доверие, дълбоко се надявам да не е вярна информацията за зам.-министър /въвлечен в далавери с поделението, бел. ред./ и засега няма никакви данни, че някой от зам.-министрите е свързан с нарушения“, каза още той.

Министърът увери, че реакцията му ще бъде адекватна, ако се разбере, че някои от зам.-министрите е свързан с причините за взрива във военния склад.

Цонев обяви още, че тази вечер или утре сутринта ще са готови резултатите от проверката за всичко, случило се в поделението край Челопечене през последните 10 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
pege преди 15 години
абе тоя за бълъци ли ни взема.Какво шикалкави, то е ясно та ясно крие някой кой го е турил на този стол. Сега ще протака до де се забрави и после много ви здраве.Да не се прави на ученичка ами да се завре там от където е изпълзял.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mahno,ili moje bi ***,nemoga zaradi takuv *** kato teb da mina na kirilitsa.kontaktyvam s tsql svqt,a to 6te re4e 4e ne na kirilitsa.nesum zadrustenq4ka kato teb,vse pak imam bizneskontakti,ati-kraino vreme e da si hodi6 v anadola,ako i tam te priemat,razbira se.za kakvo li vuob6te jivee6...da mursi6 sveta
26
0
 
0
 
! Отговори
bg.post преди 15 години
Егати човешката грешка-тия ни мислят за .Човешки грешки тука няма-има човешки далавери и много кинти.Тия не разбраха ли че вече изгубиха доверието на народа?...
25
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Да всичко е Пари на този свят!И сега няма човешка грешка в пожара , а опит да се прикрие престъпление!Това е голата истина!Към червените олигарси и кардиналите от ДС, се присъединиха и оръжейните шейхове!То бива бива беззаконие ....Пак ще го обере пешкира някоя дребна рибка ....а алигаторите ще продължат да дебнат в мътната вода за нова плячка...
24
0
 
0
 
! Отговори
Олег Драгунов преди 15 години
Права си пълно е с грешки. Хубаво би било да има опция за преглед на коментара преди да го пратиш.
23
0
 
0
 
! Отговори
jen преди 15 години
амиии поработи върху правописа...:)
22
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Отдавна в татковината важи като по "цивилизования" свят принципът :Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за пари! И идеалистите макар и малко по-късно, го проумяват...
21
0
 
0
 
! Отговори
Never mind преди 15 години
Абе хора, защо си губите времето тук с тези нагли и некомпетентни хора. Не виждате ли,че тях не ги интересува какво става с взривовете или каквото и да било. Това им е последната грижа.Не разбирате ли,че държавата е системно управляване на автопилот и е чудо, че ни има още. НАС НИ УПРАВЛЯВАТ СЛУЧАЙНИ ХОРА, А НЕ КОМПЕТЕНТНИ ПОЛИТИЦИ ИЛИ ТАМ КАКВИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ. Ние сме най-голямото недоразумение на тази земя. Окъдето и да бутнеш, всичко е потънало в неразбории и неоправии,л...а до гуша, наглост и некомпетентност,врзъкарство, кражби ....Народ сме овчедушем завистлив, мързелив,разединен, какво искате. Заслужаваме си съдбата. Но всяко нещо има граница. На народа вече му писна и може би това ще проличи на изборите, където е възможно някоя радикална партия като Атака да спечели.
20
0
 
0
 
! Отговори
Олег Драгунов преди 15 години
Разбирам БНФ, семеен човек, цял живот прецакван, но е жалко, жалко е, че се предава ме, разбираемо след като цял живот са ни лъга ли, ограбвали, унижава ли. Може би си е задал въпроса какво ще осигури и какво ще остави на децата си? Не го виня, всеки си има преоритети, а да сложиш на един кантар семейството си и родината си е трудно, много трудно. Може би след като замине и се устрои, започне да живее като "бял" човек, ще му домилее за родината и ще направи някоя друга почивка в разбитото ни черноморие, ще си припомни защо е избягал и пак ще забегне. Но знаете ли какво си мисля АЗ, мисля си, че сами сме си виновни, заслужава ме си го, не защото повярвах ме не веднъж на всяка нова партия която ни обещаваше магически и бързи решения и винаги правеха такива фокуси, че свят да ти се завие. Виновни сме!!! Те все още ламтят за власт, все още се опитват да ни лъжат, макар вече да не се лъжем толкова лесно, виновни сме, че имено след като толкова пъти бях ме излъга ни, ограбвани, пребивани, унижавани ние поумнях ме, осъзнах ме, че всеки гледа да се домогне до властта за да се налапа, и вместо да покажем нашата нетърпимост към всичко това ние избрах ме ужким ленсите варианти, само от време на време се бием по гърдите, че сме патриоти и излива ме злобата натрупана от безсилието в някой форум и до там. Е да ама лично аз вече усещам празнина, но разбрах следното: ние все още чака ме човека, който ще ни спаси, чака ме втори Левски или Ботев, който да поставя интересите на България над личните! Е питам тогава от къде ще се намери такъв човек, като нито един от нас не притежава тези качества, с какво право поставя ме такива изисквания, като самите ние не ги покрива ме, защото Левски е бил в организация пълна с хора готови да направят всичко което е бил готов да направи и той, Ботев е прекосил Дунава с дружина която на равно с Ботев е осъзнавала, че те сами няма да променят нищо, но е по-добре от бездействието. Тези хора нямат имена и разбира се ние сме ги забравили. Левски и Ботев на са били месии, те са били хора, най-обикновени хора, но хора с кураж и имено затова трябва да вземаме пример от тях, а ние сме п***и. Запомнете следното драги родолюбци: Всеки сам прави своя избор в живота, но също така трявба да живее с последиците. Аз за себе си направих своя избор и се обърнах към организацията, която всички знаем и сме чува ли, която в сравнение с другите партии и организаций си е направо древна, организация създадена във времена много по-тежки от сегашните, създадена от идеала "Да живее България", от безпорни патриоти, които са се били и умира ли за този идеал и аз като българин имам дълг към тях. С гордост заявявам, че членувам във ВМРО-младежка организация и сега ако се намерят малко "ненормални" българи ще свършим малко обществено полезна дейност в нашия град. Може на много хора това да им се стори смешно и несериозно, но колко от тях са направили нещо подобно.Всеки трябва да направи своя избор в живота. Независимо какъ
19
0
 
0
 
! Отговори
Грешник преди 15 години
Всички притеснения на министъра могат да се изпарят. Ако е имало човешка, със сигурност не била ГРЕШКА. Важното е да спим спокойно, поне до 6:30 сутринта. :)
18
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
"Търсят се лекари и сестри, но кажи колко изпити трябва да положат,за да им признаят дипломите....."*** ти си много залупен!Ми не се полагат никакви изпити!Иска се да знаеш езика на съответната държава!Отвори сайта на лекарите във Франция и ще намериш имената на поне 40 български лекари, които работеха в Тунис и които последните 2г заминаха на работа там!Никакви изпити никакво приравняване на дипломата!Това е за дипломите важи за САЩ и Канада!Е наистина получаваш малко по-ниска заплата от френските специалисти..вместо 4500 получаваш 3500 Евро, но работиш като доктор, а не като санитар!Друг е въпросът че нашите сестри мислят че там ще правят само инжекции!Работата им е доста по-обемна и те обслужват пациентите, което у нас се извършва от санитаря!Просто всичко е по- различно , но и много по-уредено!Работното ти време свършва в 16ч, но почти всички лекари чужденци работят до 18ч и това не е извънреден труд!Но въпреки всички напрежения си заслужава да опиташ!Накрая трудът ти е възнаграден!
17
0
 
0
 
! Отговори
Какво се овладяли, ч преди 15 години
Какво се овладяли, че не разбрах ? Как се овладява ВЗРИВ за боеприпаси за 30 минути ? Наглост нечовешка. По съществено е коя ДЪРЖАВА на тази планета оставя барутните си погреби да се охранява от ЦИВИЛНИ ?
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Търсят се лекари и сестри, но кажи колко изпити трябва да положат,за да им признаят дипломите. А сестрите работят като санитарки. Ти като искаш си стой навън. Остави такива псевдопризиви.
15
0
 
0
 
! Отговори
Pe4o преди 15 години
Най-ми хареса тоз убавец заранта (министърът на отбраната Николай Цонев) по бТВ дето отговаряше (или отбиваше) на въпроси на журналисти:"Нормално е МО да има проблеми" :-)Дето се пееше в една песничка на PPK - "Выбрации как обычно"
14
0
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
КОГАТО ВИДЯТ ЧЕ СА БЕЗСИЛНИ СИ ПОЖЕЛАВАТ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТИНТИРИ МИНТИРИ ? ТАКА Е НЕУК ЧОВЕК НА БОГ СЕ НАДЯВА АБЕ СМЕШНИЦИ НЯМА ДА ВИ ОПАЗИ ГОСПОД ОТ САМИТЕ ВАСНАПРАВО СТЕ СМЕШНИ С ПОЖЕЛАНИЯТА СИ ? ЖИВЕЙТЕ С ПОЖЕЛАНИЯ И МОЖЕ ДА СТАНЕ ??#1 КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ ?? 1-ВО ПИШИ НА КИРИЛИЦА АКО СИ ГРАМОТНА2-РО ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ ?????? ЧЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАТЕ САМО ЕДНО НАЧИНАНИЕ ..... ДА СЕ ДУПЕТЕ НА КОЙТО ВИ КАЖАТЛЕЛЕЛЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ??? С ПОЖЕЛАНИЯ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ СКАПАНИЯ ЖИВОТЕЦ ЩОМ ТАКА ВИ ХАРЕСВА ?? НАПРАВО ОТРЕПАХТЕ КОНЯ!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
От: НФБ преди 15 години
"Съветвам ви сърдечно да помислите над алтернативи за емиграция. Има държави далеч по-хубави от България. Патриотизъм, хубаво ама имаме по един живот и не мисля, че трябва да го подаряваме на идеи от преди 300 години...газ навън...това е"В почти цяла Западна Европа се търсят лекари и сестри!Език се учи, иска се само малко смелост!Заплати за лекарите във Франция са от 3500ЕUна месец без дежурствата!Дежурствата са по 120ЕU!Какъв лъже патриотизъм го тресе сер-Гей!Да си търсят други роби!Ние сме свободни хора!Червените фирми досега ни изнасяха за жълти стотинки в Африка!Време е да поемем пътя към Европа както поляци , сърби.Сер-Гей да бачка за 500лв заплата и нощно дежурство от 0,50лв без храната!Какво ми плаща с този нощен труд тук в България?Кафето, вечерята, неудобството че не съм в леглото до съпругата си , че не се радвам на усмивката на децата си..Алтруистите свършиха!Всяка работа си има цена!Уж свърши с диктатурата на пролетариата, но все още интелектуалният труд е недооценен!Учени и доктори получават жълти стотинки!Е има една прислойка от червени мекерета които са добре, като проф Гайдарски , който си стъкми частна клиника, Мими Виткова, бивш министър на здравето оглави здравен фонд Доверие ....
12
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
И аз да ви пожелая една по-тиха седмица, с по-малко корупционни скандали и жертви по пътищата, без показни убийства и с падане на правителството
11
0
 
0
 
! Отговори
ку-ку преди 15 години
Господа, извикайте кучето да ви каже какво е надушило! Наградете го с орден "Стара планина", ако не за друго, поне за това, че е спасило 2 човешки живота! Ако, разбира се, е вярно, че е имало и куче - защото само то не се е показало на камерите - а трябваше! Защото не е сигурно дали и то е съществувало:) Пълна куквилня!
10
0
 
0
 
! Отговори
Д преди 15 години
Как не са се сетили да кажат, че това е било кълбовидна мълния? Ама откъде толкова акъл, че да влезе и това в употреба?! Откъде толкова познания? Откъде ги намериха тия кратуни, бе народе? Защо слушаме и търпим неадекватните им изказвания, които не могат да се скрият от камерите и микрофоните - като попарени са, все едно излизат от центъра на взрива! А единият от пазачите беше седнал с цигара рано сутринта в кръчма и само повтаряше, че ще говори, когато психическото му състояние се подобри!? Очевадно беше, че е инструктиран само това да повтаря и да се прави на ненормален! Ние наистина сме , щом по-големи си позволяват да ни заблуждават!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
1 - Благодаря, на теб и на всички останали лека и успешна седмица. А "днес бг" да си оправят правописа, че когато грешката е в заглавието много е срамно