К'ъв ти вот, отиде ми самочувствието

Плугчиева призна, че останала без никакво самочувствие у нас, в Германия носът й бил вечно вирнат
29 юли 2008 17:19,
73
К'ъв ти вот, отиде ми самочувствието
Снимка: БГНЕС

"Отговорността не е да се хвърля една торба обвинения, а да има постоянна конструктивна критика от страна на опозицията", каза вицепремиерът Меглена Плугчиева по време на обсъждането на шестия вот на недоверие срещу кабинета.

По думите й основна вина за негативния доклад на ЕК и за спрените плащания към България носи опозицията.
 
"Тук сте от 3,5 години и къде е вашият парламентарен контрол, чакате ЕК да ви върши работата", попита Плугчиева.

Вицепремиерката отбеляза, че в Германия е имала много по-голямо самочувствие заради хвалбите на европейските партньори, отколкото самочувствието, което има тук.

"Ако вие тук, които сте елитът на нацията, се нападате като на Женския пазар, как българският народ може да има самочувствие", заяви тя. 

Плугчиева посочи още, че не трябва само да се критикува, а да се види и положителното развитие от работата с еврофондовете.

"Когато бяха установени проблеми и грешки с използването на парите от фондовете, както и случаите на корупция, правителството взе мерки", добави тя.

"В управлението на страната има нужда от здрав разум, а не от емоции", коментира вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
groznoto преди 15 години
И каде беше опозицията...празна зала....Каде беше лудия Волен Бойко...Много им дреме за нас ..Дайте да взимаме тоягите ида ги почваме...
71
0
 
1
 
! Отговори
novak преди 15 години
единственото отбраната е нападението. дайте да нападнем пак парламента и всичко ще си дойде на място, страхливците няма да смеят и да си помислят, че могат да влязат в парламента.
70
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
grumni se selqnko prosta
69
0
 
1
 
! Отговори
стан преди 15 години
ама другарко, ти на кой свят живееш? кога в български парламент някой е слушал опозицията? кой ще й даде възможност да упражнява контрол за каквотои да е ПУ.КА заспала. я си ходи в германия, че селяндурщината ти започва много ама много да ти личи. виж я ти нея, опозицията и била виновна за дереджето на държавата. КРАВА ялова при това си ти другарко.
68
0
 
1
 
! Отговори
Miro преди 15 години
Faktut ,4e po nacionalnata televiziq se izlu4vat *** na turski,govori sam po sebesi.Tova e absurd.V Germania ,Francia itn. su6to ima golemi malcinstva(Germania-7 miliona)no tam novinite sa si samo na nemski.Politi4eskata klasa nikoga ne bi pozvolila takova ne6to,makar i te da se razli4avat v interesite si,a sa edinni.Tova mojebi lipsva na na6ite politici,a imenno edinstvo i splotenost po otno6enie na nacionalnata kauza.Bulgaria nad-vsi4ko.Pozdrvavi ot Berlin
67
0
 
1
 
! Отговори
Miro преди 15 години
Abe xora ,vmesto da pi6ete celi romani po forumite ,idete i glasuvaite na izborite.Neka da gi izkorenim nai-posle tezi 4erveni goveda!!!
66
0
 
1
 
! Отговори
Valentin Nikolov преди 15 години
Да не гласуваш е по-подло и овче поведение дори от това да вярваш сляпо в партията майка БКП(БСП).. защото тя точно това иска от Вас ..слаб политически интерес и обезверяване за да ви манипулира по-лесно. Отново старите методи за контрол над медиите си вършат работата .. 60 годишния опит на школата на БКП не е за подценяване. За съжаление народа е изпростял съвсем и започвам да си мсля, че си е заслужил "дереджето". Колкото до Плугчиева и тя е възпитаничка на стария строй , добре умее да изкривява общественото мнение но ... в ерата на информацията другарке нещатата не са толкова лесни. Опозициата била виновна за доклада. А сега де! Хем иска конструктивна критика.. хем ... Ще Ти дам конструктивна критика. Обикновените граждани на ЕС дават на България безвъзмездна помощ за да подпомогнат развитието и, и то от техните пари, техните данъци.. дават ги на Нас на България не на спонсорите на Първанов и разни братя от пътния фонд. И не искат нищо от България i имайте предвид, че България не е направила нищо за тях. А и те не искат нищо от нас освен да ни помогнат да се вземем в ръце.. а не да даваме парите на партиини спонсори и да ревем, че ни набюдават как харчим собствените им пари. Госпожо Плъгчиева незнам plug-нали са вИ в грешно министрество .. трябаше да ви направят миниистерство на "Пропагандата и агитацията"... поведението ви е изключително неадекватно ..както и на цялото правителство. Когато БСП си отиде от политическия живот, тогава ще се оправи България... но за това започнете да гласувате и да се интересувате уважаеми сънародници.
65
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Интересно дали немският й е с такъв селски акцент като българския.Може да се конкурира по просташко призношение с министъра на правосъдието-онова квадратното подобие на жена.
64
0
 
1
 
! Отговори
atanas преди 15 години
Тази е поредното недоразумение. Такива простотии и глупости може да изрече само дълбоко комплексирана личност, като тази другарка.
63
0
 
1
 
! Отговори
Baobab преди 15 години
Хмм... не ми е ясно защо непрекъснато слушаме за Г-жа Плугчиева. Какво я прави "авторитет"?Не че харесвам обноските на някои хора от Женския пазар, но според мен те са усвоени именно от депутатите и политиците, а не обратно. Кога ли за последен път депутат или министър е ходил на Женския пазар? А може би те тайно гледат учебни филмчета, заснети на пазара? :-)Ох да... забравих... ако на тротоара те блъсне пиян шофьор, очаквай да те осъдят по бързата процедура за моралните и материалн вреди, които си нанесъл на шофьора.
62
0
 
1
 
! Отговори
do 47 преди 15 години
Ще гласувам за ***.
61
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Neznma dali Plugchieva ima mandat za pregovori da syzdava prawitelstwo i rashiriawa koalicionite partniori. No ako iskat da se syzdade prawitelstwo w koeto da u4astwa i opoziciqta e edno na raka.Ama da prehvyrliq otgowornosta vyrhu neia poradi slab parlamentaren kontrol e ne profesionalno. To az se 4uda zashto ne se pokaniqt predstawiteli na vlasta v grupata koqto izgotwiq vota na nedowerie s cel po dobra motirowka i uspeshno glasuvane.
60
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
до 57 турчен ли си *** ли си или *** незнам а и не ме интересува, но подозирам че си българин и говориш в трето лице за себеси - това си е сериозно психическо заболяване и. И вобще да ви *** сичкити дето ми разправяте че българите били такива и лоши - ми вие какви сте бе да ви *** - извънземни под прикритието на БугареББ!! Докато народа има такова мнение за себеси нищо добро неможе да очакво , А Аз лично "син съм на велико племе , син съм на земя прекрасна"
59
0
 
1
 
! Отговори
бай ви Ганя преди 15 години
Горската оди да си гледаш фиданките у разсадника стига си духала на ***
58
0
 
1
 
! Отговори
... преди 15 години
Плугчиева носи вина за всичко, защото прикрива кражбите на правителството.Опозицията е унизявана от тройната коалиция, въобще е незачитана от мегаломаните управници! Така че Плугчиева да внимава какво говори, ако иска в следващия парламент да бъде избрана за депутатка.
57
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
българите сте *** и нещастници, всъщност май ви повиших с ***, по-скоро сте си овце, стрижат ви, доят ви, а вие си траете - ако отваряте уста, то е да се самоизяждате
56
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
не да се хвърля торба с обвинения а постоянна конструктивна критика.ми какво е виновна опозицията че правителството прави толкова много гафове и постоянно се критикуват.малко ли са шест вота на недоверие.не е ли вече постоянство.постоянството не може да бъде вечно.само минус минус още колко надолу да се заъва.нали затова се казва вот на недоверие.айде стига.....нищо не е вечно а тези какво се опитват след като всички видяха поредният им гаф.докога.айде да си обират крушите пардон меките възглавнички...искаме обама....или путин или ахминеджад или чавес или шумахер...
55
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Е няма такива просто, сега пък опозицията им е виновна затова, че ЕК ги е скастрила и затова, че източиха полвината пари по програмите на ЕС, добре че им ги спряха че иначе всичките щяха да източат. НЕ това просто няма такава страна другаде, по скоро няма такива политици. Хайде не чувате ли часовника тиктака, не в ваша полза, отиваите си господа и дами от 3-ната коалиция, време ви е, на хората вече им се повръща от вас и от безумията ви...
54
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко че мислиш така детински и глупаво.Просто един политически дилетант.Надявам се колкото се може по-малко хора да мислят като теб
53
0
 
1
 
! Отговори
glupi преди 15 години
i slagam zalog 50 evropeeca