Като ти прережем гърлото, ще видим дали ще квичиш още!

Димитър Стоянов пред Dnes.bg: Имам 34 наранявания по цялото тяло. Не получих обяснение от МВР защо бях бит и арестуван
31 юли 2008 11:00, Екип на Dnes.bg
273
Като ти прережем гърлото, ще видим дали ще квичиш още!
Димитър Стоянов показва белезите си от побоя. Снимка: Булфото

"Копеленце мръсно, сега ще те видим какъв си евродепутат. Сега, като ти прережем гърлото, ще видим дали ще квичиш още! След което потеглиха и аз чух как някой каза да карат към V-то районно", разказа за Dnes.bg Димитър Стоянов случките от вчерашния сблъсък на поддръжници на "Атака" с полицията.

Евродепутатът беше арестуван в сряда следобед, а по-късно освободен, след като от МВР съобщиха, че е възпрепятствал органите на МВР да направят паспортна проверка на симпатизанти на "Атака", тръгнали да протестират срещу правителството.

Стоянов разказа как бил на палатковия лагер пред президентството, когато получил информация от активисти, че автобусът, който идва от Габрово, за да се включи в митинга на партията, е задържан в района на ул. "Оборище".

Когато пристигнал на мястото, видял как голяма част от привържениците на Волен Сидеров са проснати върху полицейските коли с вдигнати ръце.

"Все едно арестуват някакви страшни терористи. Извадих си картата, която свиделства, че съм евродепутат. Срещу мен излязоха тежко въоръжени полицаи и почнаха да ме блъскат. А аз ги питах как се казват, какво искат и от коя служба са", каза той.

Доведеният син на Сидеров твърди, че отговор не получил, но му изкряскали: "Разкарайте се оттук!"

"Хванаха ме, извиха ми ръцете зад гърба, хвърлиха ме в един джип, затвориха вратата. С мен влязоха двама души, които ме ритаха в главата, в краката. Дърпаха ми едното ухо", обясни премеждията си Стоянов.

Евродепутатът твърди, че не получил никакво обяснение защо е арестуван. Днес е ходил до Съдебна медицина, където бил освидетелстван.

"Преброиха общо 34 наранявания по цялото ми тяло.  Очаквам да ме потърсят от кабинета на главния прокурор и в момента отивам към V-то районно, където хората, които бяха задържани, ще бъдат разпитвани.

В момента влизам в районното, където ще давам обяснение /тук разговорът ни с Димитър Стоянов прекъсна  - бел. ред./.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Видяхте ли как той провокира с нещо полицаите?И в крайна сметка Димитър Стоянов успя да ги осъди(нали беше виновен ,как стана?),макар и да искаше само символична сума за нанесените щети(1лв),ако не се лъжа..Преди да критикувате,четете м/у редовете!Преди да се правите на просветени ,разберете другите какви са!Това е единствената държава ,където като браниш националните ценности ти лепват етикета "***".
274
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Водени под управлението на тогавашното прателство ,МВР беше нещо ,като корпус за еничари.По това време в което стават тези работи с Димитър Стояно ,взривиха клуб на АТАКА,пребиха депутат на АТАКА(МВР не се намеси,странно защо ли?)Пребиха лидер на АТАКА в Пазарджик и куп още други работи се случиха.Хе,ясно е ,че тези неща няма да се разчуят много ,но за сметка на това ,когато един ЕВРОДЕПУТАТ е бит от полицията(макар,че няма право да го прави) става скандал до небето.Е да ,ама бяхте ли там ?
273
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мисля ,че критиките към АТАКА са напълно безпочвени!За това какви са им симпатизантите можеше да дойдат да видят всички ,които си мислят ,че ходят само "Простаци,наркомани,нереализирани комплексари и въобще утайката на обществото".Там имаше възрастни,млади,българи,*** и прочее :) И когато тези хора крещят в един глас "БЪЛГАРИЯ" ,ти става ясно всъщност какво са постигнали АТАКА ,като партия.Това ,че ни управляват провокативни турци,евреи и комунисти ,го избират простите овце!АТАКА-ПОБЕДА!
272
1
 
0
 
! Отговори
до 271 преди 15 години
Със сигурност следващият път като излезеш на митинг, полицаите ще бъдат провокирани да ти разбият главата с палки и после да се хилят мазно докато петмеза ти тече по паветата.
271
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
sas sigornost policaite sa bili provokirani da go zadarzat a belezite ne sa ot policaite da ne sa ludi da si rezkuvat rabotata a te znaiat kak da biat bez da ostaviat belezi tova e politiceska igra kato slucaia s volenco ot magistral trakia a toi kato e deputat da ne bi dae povece ot nas i dolu pravitelstvoto te si piat pieneto zaedno vsicko e igra s publikata ,naroda
270
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе Н/А ли си къв си?? Я вземи се заври некъде и не давай акъл от там, ясно ли е, мама? Що не се върнеш и тогава да видим как ще си гледаш семейството и децата в хаоса, т.ъпунгел извратен
269
0
 
0
 
! Отговори
N/A преди 15 години
Колко сте зле.........колко сте разделени......аз не подкрепян никоя партия дори и в бг-я не живея, но ако ми се налагаше да живея в бг-я лично бих участвал в съсздаването на хаос.... не знам как търпите какво значение какъв е не виждате ли кой е най-големия враг това са хореата който ни управляват полицайте си изпълняват задълженията който са им дадени от самите тях по принцип не бих тръгнал срещу граждани, но определено щях да правя анархия. Истината боли в България освен страхливци други няма и никой компомис не прави всеки дърпа плачето колко прости трябва да сте да не може да го осъзнайте.................преди си мислех да се пребирам в бг-я да живея сега вече не знам дали някога това ще стане защото на 50-60 като стана живот и здраве едва ли ще искам да започвам изцяло нов живот...........те ония това и искат, а вие?!
268
0
 
0
 
! Отговори
хари преди 15 години
Чета с потрес всички знаете да пишете но сте страхливци не ви стиска нима живеете добре .Аз работя на две места и не мога да се справя.
267
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Малко са го били! Не да му дърпат ухото а да му го бяха резнали по-добре щеше да е!
266
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тук гледам много *** и платени хора от тройната коалиция пишат против единствената партия у нас, която защитава България и българските интереси, кажете ми много ли ви е страх от Атака ???Има защо, само човек , който го е страх може толкова да бълва по дадена партия, без дори да е участвала във властта, давайте еничери, плюйте на воля, дано да има повече *** че да ви се връзват на приказките.....
265
0
 
0
 
! Отговори
Vseki преди 15 години
мафията в България и са част от нея. Трябва да се лишат от заплати защото те и без това изкарват много по други начини. Погледнете им колите!
264
0
 
1
 
! Отговори
izumena преди 15 години
Не мога да разбера какво значение има от коя партия е щом го хващат и го бият без причина заслужават наказание,и вие вместо да плюете и да хапете си помислете ако това ви се случи на вас, дали пак ще кажете да ги бият да квичът и всякакви простотии от този род.... никой не ни зачита за хора и не се уважаваме помежду си как искате нещата да се променят след като няма такива взаимоотношения м/у хората...
263
1
 
0
 
! Отговори
er преди 15 години
Този на снимката ми прилича на селски *** озовал се случайно в ЕС!
262
1
 
0
 
! Отговори
metodi преди 15 години
Един и некадърник се прави на голям патриот а единствената му цел са парите....Това е Димитър Стоянов-ментето!
261
0
 
0
 
! Отговори
група циганки от &qu преди 15 години
Какво пак квичите бе! Като малки деца сте станали, не може да ви се угоди. Какво като ни е нямало снощи, нали сме под медицински контрол. Вчера бехме на профилактика, за да сме здрави и чисти. Ако не ходим на профилактика ше завъдиме буби, които после ще занесете в къщи на жените си ше стане големо мазало. Коцкари неедни.
260
0
 
1
 
! Отговори
AcOrP преди 15 години
Az glasuvah za ATAKA i pak shte glasuvam i povqrvaite mi nito sum bednqk nito narkoman. Daje sum si dosta dobre zimam dosta dobra zaplata karam skupa kola BMW 730i i pak shte glasuvam za ATAKA faktut che segashnoto upravlenie harchi milioni za da se protivopostavqt na ATAKA, pulno mediino zatumnenie i poruchkovi statii govori sam po sebe si che Ataka malko ili mnogo za zaplaha za statukvoto i sa edinstvenite koito shte vkarat v zatvora kradcite. Kakto se vika vsqko zlo za dobro ;)
259
1
 
0
 
! Отговори
Разбирачев преди 15 години
Няма по-голям *** от този. Всъшност има - татко му. Смешният Führer :) Които се вързва на тези *** е за спешен преглед. Волен и родата смучат каквото могат и залъгват смотаняците, че им пука за тях и България. Пълна комедия.
258
1
 
0
 
! Отговори
edi koi si преди 15 години
KAK NE VI E SRAM DA KAJETE 4E ATAKA ZA6TITAVAT RODINATA BE!!! NEKA DA GI BIQT PODRED, NE SAMO POLICAITE. PISNA MI OT TUPANAR6TINI I MITINGI. ZA6TO DA GI KA4IM NA VLAST??? ZA DA MI SE PRAVQT VIS4KITE NA HITLEROVCI... OOOOOOOO DA BE VQRNO, ZABRAVIH 4E TE SA PATRIOTI...
257
1
 
0
 
! Отговори
eee преди 15 години
Гласуподавателите на АТАКА са пияници,наркомани,пропаднали типове,бедняци и скотове и за съжаление и много пенсионери докарани до просешка тояга от днешните и предходни управляващи! Те създадоха Атака та сега трябва да берем срама пред ЕС и света.
256
1
 
0
 
! Отговори
иван преди 15 години
Димитър Стоянов е срам за България! Атака е по-голямо зло и от ДПС...