Станишев в Космоса, социалистите- по поляните

БСП има потенциал за още един мандат, категоричен е Станишев
2 авг 2008 12:07,
242
Станишев в Космоса, социалистите- по поляните
Млад социалист слуша речта на Станишев на Бузлуджа. Снимка: БГНЕС

Над 50 000 души се събраха на старопланинския връх Бузлуджа, където се провежда традиционният митинг-събор на левицата.

Националният митинг беше официално открит в 11.30 часа.

Председателят на Общинския съвет на БСП в Бургас Димитър Стоянов подари на лидера на БСП Сергей Станишев сертификат за звезда от 6-та звездна величина, която се вижда с невъоръжено око.

БСП има потенциал за още един мандат. БСП е партия, която спазва своите предизборни обещания, въпреки че сме в тройна коалиция, каза Станишев пред участниците в събора на Бузлуджа.

Няма да ви подведем, няма да се предадем, няма да се откажем под натиска на стари муцуни от десницата, атакисти, неофашисти, изтъкна Станишев.

Премиерът лично връчи членски карти на двама новоприети членове в БСП - Вергиния Стоянова от Пловдив, която изпълнява народни песни, и Борислав Вълков от София, спечелил медал в международната олимпиада по математика в Испания.

Общо 117 нови членове получиха своите членски карти под връх Бузлуджа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
2
 
! Отговори
мухльо преди 15 години
ДА ОБРЕЧЕШ НАРОДА НА МИЗЕРИЯ ,ДА УБИВАШ ВСЕКИ ДЕН НЯКОГО ОТ ГЛАД,ДА ПРИТЪПИШ И МАЛКОТО ОСТАНАЛО СЪЗНАНИЕ В ЧОВЕКА ! ДА ЛЪЖЕШ И КРАДЕШ А ПЪК И ДА СЕ ХИЛИШ НАГЛО ! НЕ ИСКАМ КОМУНИЗЪМ!!!
240
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
*** от снимката е доста стар за пионерска връзка. А ако беше жив по времето на Сталин, сигурно щяха да го убият заради разпасания му външен вид. Ама нали е *** *** без никакви познания за грозната комунистическа история, се натъкмосал в тая тениска, да се прави на интересен. Щото с тая пъпчива мутра няма шанс да впечатли с друго
239
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
То и аз за 50 кинта ще ходя да изкарам един ден на припек и да ми връчат шарена членска книжка, от която ще стане страхотна украса за скрина на баба ми, чиято гордост вече безспорно ще бъда точно аз.
238
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Nai interesnoto e kak se razmivat ne6tata v BG...BSP dqsna partiq izpovqdva6ta dqsnata politika...neinite 4lenove privarjenici na STALIN...ako pitate stani6ev za STALIN 6te kaje 4e ne e ot tqh..DEMAGOGIQ I PO6LOST I RAZMIVANE NA POLITIKI I CENNOSTI..nai mi e jal dori za tezi s lika na STALIN ...ne SEGREI e va6iq voda4...te sa si PRESTAPNICI I KRADCI..ideqlogiqta i plakati slujat samo za STADOTO...vsi4ko opira za PARITE...da se VZEMAT...sposoba i manipulaciata ne e vajen!
237
0
 
1
 
! Отговори
J.B преди 15 години
Този ако знае трити имена на сатрапа ,дето се мъдри на гърдичките му , аз ще си отрежа ...............!
236
0
 
2
 
! Отговори
чук преди 15 години
"Станишев в Космоса, социалистите- по поляните"За там сте скъпи скъпи "социалисти" - скъпи сте ни, вече не можем да ви изхранваме и хрантутим. Останете си там...
235
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Това изродче на снимката да не е Кристиянчо Гьошев - един пловдивски ***, дето квичеше на кастинга на Мюзик айдъл-2
234
0
 
2
 
! Отговори
чук преди 15 години
Менте хора, менте вечеринка, менте ентусиазъм, менте музика, менте кебапчета! С наши истински пари. Нещастни парцали - маргинални субекти - извън истинският живот!С това да си останете, бузлуджанци!
233
0
 
2
 
! Отговори
Al преди 15 години
Списък на най-бруталните масови убийци през XX векНа първо място в списъка, съдържащ имената на хора, отговорни за смъртта на 133 млн. души, е китайският диктатор Мао ДзедунОцени статията Германското списание Билд състави списък на най-големите масови убийци от 20 век, които са отговорни за смъртта на 133 милиона души.Списъкът се основава на данни на Организация за помощ на жертвите на политическата мощ в Европа.Убедително на първо място в списъка е китайският диктатор Мао Дзедун. Политикът, военачалникът и държавник Мао, смятан за най-важната личност в модерната китайска история, е виновен за смъртта на 50 милиона китайци по време на изкуствено предизвикания глад през 50-те години, както и мъченията и преследванията от 1966 г. до 1969 г. по време на Културната революция. В Китай той е смятан за най-голям национален герой, а по света, особено антикомунистическата общественост, го приемат като един от най-големите престъпници на миналия век.На второ място се оказва Сталин. Съветският диктатор е отговорен за смъртта на 40 милиона души. Като се вземе предвид, че убийството на един човек е трагедия, а убийството на много хора е статистика, той вероятно е починал с чиста съвест.Третото място заема Хитлер, обвиняван за смъртта на 20 милиона души. Китайският диктатор Чан Кайши е на четвърто място и е посочен като виновен за смъртта на 10 милиона души. Иронията е, че на Запад той е бил честван като един от лидерите на демократичната коалиция.Следващ в списъка е Ленин /4 млн. души/.Авторите от Билд са поставили на десетото последно място маршал Йосип Броз Тито, за когото се посочва, че е отговорен за смъртта на 1 милион души.Правете си сами изводи...Аз си ги направих сам - Сталин е погубил 40 милиона, колко му е ние да утрепем 7... те и не останаха мамицата им... Другарю Станишев.. и на Вас да ви е.. мамата...
232
0
 
1
 
! Отговори
Al преди 15 години
Още 117 заблудени овце в тъмната гора...
231
0
 
1
 
! Отговори
селския плъх преди 15 години
И по какво позна, че си расъл в капиталистическа държава? По държавното планиране на допустимата печалба в пазарна ниша ли? Или по соц. забежките (ne opetnqvat taka Stalin kakto ni e balgarite) в собствения си речник? Оди рупай още червени гъбки, белки получиш мисловно просветление.
230
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Az ne sam kultoman. Osven tova nesam jivql prez 4ervenoto vreme zahtoto sam na 25 i porasnax v kapitalisti4eska darjava. Istoricite ot kapitalisti4eskite universiteti ne opetnqvat taka Stalin kakto ni e balgarite. No ti qvno si bil nqkoi selski plax i zatova sega plue6 po vsi4ko i vseki.
229
0
 
1
 
! Отговори
голям преди 15 години
Говориш като откровен култоман от Червенковото време. Доколкото сме исторически информирани, между сталиновите поддържници от периода на студената война в редиците на БКП (понаст. - БСП) може да се видят и такива, инициирали възродителния процес. Някои от тях дори са живи и водят по пъртините към зрелищата на бузлуджа внуците и правнуците си.
228
0
 
1
 
! Отговори
нашенец преди 15 години
Ало не перифразирай историята.Ние всички добрепомним но не трябва да се забравя перистройката на Горбачов - Той е..ба м..та на ц;елия соц.Че е факт ,че се о..хте е факт. Ами отговорте защо социалисти строят не социализма,а капитализма ?Къде отиде идеологията. Ако ви види дядото Ще се гръмне от срам.
227
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ti si bil golqm *** be. Az ne za6titavam Stanishev i nesam nito privarjenik na sosialistite nito na komynistite. No tova ne ozna4ava 4e trqbva da otri4am istoriata i ne6tata koito e napravil Stalin. Nyjno li e da ti napomnqm 4e ako ne be6e ruskia narod dnes s 4almi 6tqxme da xodim ili i tova 6te otre6eh.
226
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тия подпури от болшевишки частушки ги пей на бат си Серго. Той е от някаква русия родом и май се изживява като чекист-DJедай на чуждоземното лоботомирано племе бесепари, чиято космическа мисия е да върнат, чрез емоциите на ежедневието си , времето назад с половин век поне, когато всички хора с неизцапани от невинна кръв ръце са треперили за живота си.
225
0
 
1
 
! Отговори
бай Ганю Балкански преди 15 години
Ето защо няма пари за фермерите за учителите за лекарите защото спарите на българския труженик се плащат автобусите на комунистите на турците да дойдат от Турция плащат се кебапчетата ще се плащат още много кебапчета до изборите .Така че и най-затритиятако не е разбрал къде отива излишъка ?Но хак ни защото когато се надигнаха учителите всички се подведоха по хитрата власт за да не даде някой лев на учителите и започнаха да ги плюят.Тогава ме беше срам да слушам простотии слещу учителите.Затова няма да има образование сега няма да има и хляб защото селяните пенсионерите и много други само това ядат за да останат пари за кебапчета и избори за тези генетично гладни комунисти.
224
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ako ypravlqva6 i ti strana kato russia i ti 6te ybiva6. Ne si jivql tam zatova ne razbira6 :)
223
0
 
2
 
! Отговори
млък преди 15 години
Когато убиваш собствената си интелигенция по политически подбуди, системно и в мирно време, не значи, че с това защитаваш нацията си от чуждестранни агресори.
222
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ne sam privarjenik na socialistite no yvajavam Stalin. Moje da e ybil mnogo xora no e za6titaval naciata si. Ako ne e bil stalin dnes vsi4ko 6tehe da e Germania. Kolkoto do ybiistvata, tova e na6ata priroda. Toi ne e edinstvenia koito e ybival da za6titava interesite si. Voini po sveta ima i dnes. Stalin zaslyjava yvajenie !!!