Официално: Кремиковци фалира

Назначен е временен синдик на дружеството
6 авг 2008 15:21,
24
Официално: Кремиковци фалира
Снимка: Булфото

Състав на Софийски градски съд постанови днес решение, с което е обявена неплатежоспособността на Кремиковци АД, се казва в съобщение от СГС.

В съдебния акт е определена начална дата на неплатежоспособността на Кремиковци, открито е производство по несъстоятелност и е назначен временен синдик, като не се посочват повече подробности.

Днес акциите на дружеството поевтиняха с 10,42% до 2,15 лв.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 15 години
Ама вие хора знаете ли въобще, какво произвежда този завод. По принцип по-голямата част от метала и металните изделия, който са нужни и се използват в Бг. се внасят, а вие какво искате всичко ли да се внася, и след това в Бг. всичко е скъпо еми много ясно след като няма един работещ завод в България.
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ами да, селяни дал господ - едни ще паднат, други ще ги сменят, така де - и без това много станаха мързеливците, търтеите и тунеядците, така че не е лошо да се понамалят малко
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е ХУБАВО ДЕ КОЛКО ДУШИ ЩЕ ИЗТРОВИ КРЕМИКОВЦИ10000 ....100000?ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ НЯМА ДА СВЪРШИ СВЕТА
20
0
 
0
 
! Отговори
Ицо преди 15 години
аман от злобари - да *** дано, крадливи бизнесменчета
19
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
хубаво комунисти крадете крадете до безобразие!Кремиковци фалирал...ами,че то какво е това БСП(К) да управлява и кремиковци няма да филира..съвсем в реда на нещата си е!дано питам докога КРЕМАТОРИУМА НА СОФИЯ ще съществува?не е ли време да се изравни с земята ..и един зелен пояс да се изгради на мястото..паркове градини..изкуствено езеро,някой няма ли да помисли за София в крайна сметка..не за себе си и интересите си!
18
0
 
0
 
! Отговори
Софиянец преди 15 години
Страхотна новина! Най-накрая нещо хубаво да прочета в този сайт. дано само с фалита окончателно да се отървем от тази воняща клоака, разположена на въздушните потоци към града ни ! Дано "Кремиковци", заедно с всички смърдящи комунистически *** остане само неприятен спомен за всички нас!
17
0
 
0
 
! Отговори
онзи преди 15 години
ЦСКА не води до нищо хубаво
16
0
 
0
 
! Отговори
Борис Борисов преди 15 години
Сделките за Кремиковци и за БГА Балкан са достатъчни Главния прокурор да се самосезира и прати Костов в затвора.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Фалита не значи спиране. В по лошия вариант държавата ще плаща, а собствеността ( на земята ) ще се окаже на някой друг, в по добрия държавата пак ще плаща но ще има някаква собственост.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За съжаление фалитът не решава въпроса. Заразното зло, наречено "Кремиковци" се подготвя след фалита с нова сила да трови земята и въздуха на София. Съжалявам, че трябва да го кажа на онези ентусиасти, които си мислят, че съдебното решение означава спиране на производството. Избавление от "Кремиковци" е необходимо, чрез заличаването му от лицето на Софийското поле ... веднъж и завинаги. Жалкото е, че интересите на шайката разбойници и икономически лешояди ще надделеят.
13
0
 
0
 
! Отговори
БОНЧО преди 15 години
Истина е че за всичките 19 години маса народ се налапа от Кремиковци - истина също така е, и че комбинатът няма да спре, прекалено големи интереси са кръстосани в него. Прави сте, това е просто поредната сделка за ограбване на работниците имат дял в него
12
0
 
0
 
! Отговори
sss преди 15 години
Кремиковци фалира-kak izob6to vqrvata 4e tova e vazmojno!kremikovci nqma da falira prekaleno mnogo hora imat izgoda ot tova to da raboti! dnes bqh v Kremikovci i tam nikoi neznae6e takava informaciq!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да го закриват. Стига е тровил въздуха. Десетилетия подред събираха необразованите провинциалисти в столицата, за да работят в кремиковци. Освобождаваха от задължителна военна служба напълно здрави момчета, за да гарантират петилетката с персонал, всички работили там, вкл. и канцеларските им писарушки са със завишено количество на тежки метали в организма, за жителите на района дори няма смисъл да споменаваме - децата са увредени още от люлката. Скапаните комунисти на времето обградиха София с бълващи отрови металургични заводи, работещи на загуба и с внесена суровина, за да тровят по-масово и денонощно хората на най-големия град у нас. Да го закриват.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
vsi4ki koito kradoha ottam 18 godini triabva da 4ukat kamani v Belene i da im konfiskuvat vsi4ko
9
0
 
0
 
! Отговори
Костов подари Кремик преди 15 години
Кремиковци беше подарен през 1999 година от СДС и Иван Костов за 1 долар. Предвидените в договора за продажба инвестиции не бяха направени. Сега с този фалит се присвоява Кремиковци на 100%, вместо десегашните само 71%.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
това че софия трябва да умре отдавна е ясно на всички българи
7
0
 
0
 
! Отговори
Aлександър Томов преди 15 години
Това е долна инсинуация. Сутринта бях в Кремиковци и ви казвам, че не е истина. Още доста ще си поцуцаме -:)
6
0
 
0
 
! Отговори
Кой взе комисионните преди 15 години
Кой ли излапа най-много комисионни от Кремиковци? Кой продаде над 50% от акциите? Сега с фалита фактически присвояват собствеността на хилядите хора, които имат дял в Кремиковци от масовата приватизация, както и дела на държавата. Остана ли още неще едро за крадене?
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bas dyrja che ne mojesh da prevedesh tochno kakvo oznachavat pyrvite dve dumi koito si napisal !
4
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
още на *** и ше има тука има, тука нема, или имаше па ся немаааа!