Два камиона се сблъскаха на "Хемус"

Временно е отклонен автомобилният трафик в района на Ябланица, област Ловеч
8 авг 2008 15:30,
9
Два камиона се сблъскаха на "Хемус"
Снимка: Булфото

Малко преди 14 часа цистерна с пропан бутан удари друга цистерна с 20 тона бензин на края на автомагистрала "Хемус", при Ябланица, в платното в посока София - Варна, съобщиха от Областната дирекция "Полиция" в Ловеч.

Цистерната с пропан бутан се е движела след цистерната с бензина и я е ударила отзад, при което по-голямата част от 20-те тона гориво се е разляло на пътя.

В момента служители на "Пожарна безопасност и защита на населението" от Ябланица почистват пътя.

Движението по магистралата е спряно. В посока Варна то е отклонено през с.Гложене, а в посока София - по стария път през Ябланица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
НИКОЛА СТОЯНОВ РУСЕ преди 15 години
ДО 7, СИГУРНО ПЪРВО БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА СА НАПРАВИЛИ И ПОСЛЕ МАГИСТРАЛАТА, КАК МИСЛИШ ЗА КАЗАНОТО ОТ ТЕБ.ТАКЪВ ИНЦИДЕНТ МОЖЕ ДА УИМА НЕВЕРОЯТНИ ПОСЛЕДИЦИ, НО КАК ЛИ СЕ Е СЛУЧИЛО,МОЖЕ ПОВРЕДА И ДА Е ИСКАЛ ДА СЕ ПОДПРЕ ЗА ДА НЕ СЕ БЛЪСНЕ НА ДРУГО МЯСТО С ПО ГОЛЯМА СКОРОСТ ИЛИ Е ЗАСПАЛ.
7
0
 
0
 
! Отговори
еди кой си преди 15 години
като имаме такива гениални архитекти, които измислиха това безумно спускане от магистралата към безниностанцията на шел за да не й секне далаверата - там между другото сериозно кръщават и бензина, така че по-добре не зареждайте тамс парите похарчени за това спускане и моста който се строи на разклона за русе, можеше отдавна да се построи магистралата поне до златна панега и да се разклони нормално за варна и за русе, а не да се правят безумни лупинги по наклон 10%, особено зимата, но кой да мисли нормално в държавата ни...
6
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
а бе не знам дали е имало катастрофа, прибирах се от варна, естествено бях отклонен през гложенена входа в ябланица имаше огромно задръстване (около 17:00) затова завих надясно през уличките на ябланица и излязах на магистралата по един тесен черен път веднага след стръмното качване малко преди бензиностанцията на петролестествено магистралата беше празна, но какво беше учудването ми като на няколко места беше боядисана нова маркировка и бяха сложени оранжеви конусицялата работа мирише на предварително планирана, което е кощунство в петък следобед да затваряш ключов път и да предизвикваш безумни задръствания - но такава ни е държавата, никой не го еня за хората - нека да се скапват в задръстванията и по пътищата
5
0
 
0
 
! Отговори
misho преди 15 години
пътувах към плевен и на всяка крачка имаше полицай но.....в центъра на Ябланица още един и маха ли маха с палка НАДЯСНООО към Гложене т.е. посока Варна и всички коли тръгнаха натам ама че си за Плевен няма значение и добре че знам пътя и се върнах обратно по малките улички и тръгнах за Плевен.ПРОСТО БЕЗУПРЕЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА ТИ Е КЕФ ДА ПЪТУВАШ
4
0
 
0
 
! Отговори
БАБА ВИ ПЕНА преди 15 години
НЯКОГА ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОФЬОР ОЗНАЧАВАШЕ АВТОРИТЕТ И СПОКОЙНО ПЪТУВАНЕ, ТОЕСТ ОТГОВОРНОСТ !!! СЕГА ОБАЧЕ КАТО ЧЕ ЛИ ВРЕМЕНАТА СА СЕ ПРОМЕНИЛИ.........БЕЗОТГОВОРНОСТ И МАЛОУМИЕ Е ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО !!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Интересното е че в три от новините, за катастофата, сигнала за бомба и разлятия мазут се говори за Варна !!! Вчера 2 бомби, днес тези неща ? Какво по дяволите става с тая скапана България ? Ние сериозно си просиме да ни изритат със шут от ЕС.
2
0
 
0
 
! Отговори
Tyler Durdon преди 15 години
Какъв ли червен картон пак получихме от ЕС, че толкова много ни набиват катастрофи в очите?
1
0
 
0
 
! Отговори
Rokeriikata преди 15 години
Днеска трети път чета за катастрофи, повече май няма да посещавам новинарски сайтове.....