Линч за Горсов готвят в Търново

50 000 лева събрани само във Велико Търново, общината отпуснала още 5 000, а Горсов ги проиграва на ротативки
20 авг 2008 16:26, Красимир Ангелов
160
Линч за Горсов готвят в Търново
Красимир Горсов. Снимка: БГНЕС

Настояваме Красимир Горсов да направи пълен отчет за изразходваните средства, събрани от благотворителната кампания за лечението на неговата дъщеря Мануела, обяви главният секретар на община Велико Търново Мина Илиева, по повод излъчения по bTV репортаж, уличаващ бащата на Мануела в хазарт.

Това огромно петно върху благотворителността в България поставя на дневен ред необходимостта от строго регламентиране на прозрачността при управлението на средствата от дарителски кампании, коментира главният секретар на общината.

Над 50 000 лв. бяха събрани само във Велико Търново в различни благотворителни прояви и концерти. 5 000 лв. за лечението на Мануела бяха отпуснати и от бюджета на общината, припомни още Мина Илиева.

Тя определи като страшно престъпление кадрите с Красимир Горсов, който беше хванат да играе хазарт.

Потресена съм от това, което видях, и съм сигурна, че великотърновци се чувстват като мен, допълни главният секретар на общината.

Община Велико Търново бе един от двигателите на кампанията в подкрепа на 18-годишното момиче, което бе изпратено за лечение в клиника в Израел.

В продължение на месеци общинската администрация координираше акцията, в която, наред с представителите на местния бизнес, с дребни суми се включиха стотици деца, ученици и пенсионери.

Dnes.bg припомня, че bTV показа скандален репортаж, в който се вижда как Красимир Горсов - бащата на ранената в катастрофа Мануела Горсова, харчи събраните от граждани пари за дъщеря си на ротативки.

Кадрите с бащата на Мануела са заснети със скрита камера на два пъти – през май и юни тази година.

Горсов заяви, че не е харчил пари от сметките на дъщеря си, но допълни: „няма да се закълна, тъй като вярвам в тези неща“.

На 5 август 2007 година единадесетокласничката от езиковата гимназия във Велико Търново пострада тежко, след като фигуристът Максим Ставийски предизвика катастрофа.

Сблъсъкът отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела изпадна в кома.

Наскоро баща й Красимир Горсов разказа, че след преместването й в Израел Мануела вече е в съзнание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
0
 
! Отговори
димитров преди 14 години
горсов заслужава лиинч.ако му простите господ няма да му прости.Този *** се подигра с всички хора, които помогнаха на дъщеря му.поискайте сметка и от жена му, която не пожела да се яви в съда!Кой сега бисе отзовал да помогне на други нуждаещи се от помощ.
158
0
 
0
 
! Отговори
Gorsov e drebna riba преди 14 години
Krasimir Gorsov e edin chasten sluchai..primitiven , nahalen i bezochliv!!! No koi kontrolira izpechenite Fondazii ,koito sas daritelskite pari si postroiha mnogoetagni vili ...da vi dam li primer sas edna varnenka , kojato sas parite ot fondazijata si izplashta goljama vila i leti vsjaka sedmiza sas samoleti masam -natam ..!?Nikoi ne konrolira dvigenieto na daritelskite pari vav tezi fondazii , zashtoto te izpirat parite na pravitelstvenize strukturi !!Taka che Gorsov e drebna riba !
157
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
gorsov nemoje da se nare4e roditel za6toto nikoi roditel ne bi postapil taka
156
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защитавах до този момент Горсов,но това мълчание е многозначително....
155
0
 
0
 
! Отговори
stardust преди 15 години
Аз съм от Търново и толкова много хора , коиио познават Горсов са ми разправяли какъв е, но на никой не му се вярваше. Многострдалния баща стана суперзвезда, а сега нека всички видят какъв е. Колкото съм и бясна на тоя ******** толкова се и радвам, че се разкри заради собствената си глупост.
154
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 15 години
Тук едно и също *** пише та се трепа колко е виновен бащатата на Мануела. Ползва разли4ни имена, но стилът и грамати4еските му грешки са едни и същи. Все едно дали това Даскалпедерско, НФБ, или някакъв анономник-Заклеймител. Стилът е -дайте да плюеме по бащата. Защо-питам? Хубаво-теа с плюнките , поне се надявам, изрязват симката на Красимир, слагат я ф клозета на подходящо място и по4ват. Унесени от победата 4е са натикали снимката на Красимир в клозета след плюнката следва уриниране и така натаъка до голямата камара-да ама сега как да излезнат с творението и да се похвалят в школата на милиционерското КГБ 4е са свършили не една ами цели три работи. по-усърдните може да поза4истят ухо и носле та да на правят цяла кврта-каквa ти кварта, 100 от поредни карти е това...Специалистите по псуване, заклеймяване и закани се клатят на същата струна. изрязана, снимката на Красимир виси пред о4ите им зака4ена на стър4ашта от събите им кле4ка и цувът! Казва се цувът когато фъфлиш псувнета. Ми нека да псуват. Те сами се записват как интензивно, и с каква багра в гласовете са изри4али спуснатите "от горе" (Дедо Боже , извинявай- мисля за туй отгоре дето е по низко от всевишието Ти). Дове4ера капитанът ще прослуша записите и преброявайки капките от изпсуваните слюнки ще награди най-добре изпълнили на хоровото ругаене срещу Красимир.Оставa последната група-тези, на които е поверена мисията за лин4уването. Има съвети за удари с топор, накълцване, умъртвяване -сире4 лин4. Ей тези са най зле. Както и да се състезават само един може да е най-добрият. другите някакси неще могат да съживят Красимир и да му разкатаят майката по техните методи. От което следва 4е първо тази пастмина ще се самоизяде, после ще се изпокарат псувателните бойни едини и накрая ще останат тези дето са изграздали камарите върху снимката на Красимир. Добре де, мушмороци- не си ли зададохте въпросът-защо едни са навиграни да желайат убийство, други да псуват а вие, третите да дигате лайн*яните камари. Кой Гусин На4алник на пето Провокативно отделение на КаРаБе ще седна да ви мери камарата за да ви даде новата нашивка. Кой изобщо дава награда за лай*няни работи. Вашият шеф, ли?И преди ви писах: Бягайте да мастурбирате при маймуните. Там си мерете пикалото. Защото разликата между един пълнител за химикалка и кле4ката за зъби е тази, 4е с едно пикало се опитвате да пишете а с другото да си по4ствате собсвенните междузъбни пространтсва. Айде сега се наведете, ама хубаво се наведете, отворете уста, и рови4кайте с кле4ките си за зъби които анатомятa е одoбрила във вашата природа да се нари4а пенис4ле. ама си дигнете келотите защото Кузов оше не влязъл в занданa да не земe да ви омете клю 4алките с по една задна прашка.симпатяги-по пръстите им мармалад, под носовете им кофитюр и все някак си на акано вонят
153
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 15 години
Човек, ти добре ли си? Сигурен ли си, че не си болен нещо? Нещата са ясни, няма никакво значение какви пари е харчил Горсов - собствени или от дарените. В неговото положение бил се надупил и на магистралата, за да помогна на дъщеря си. Какъв е тоя психически шок, дето те е отвел в казиното? Тук по-скоро въпросът е за харченето на парите, дарени за разни каузи, а не толкова да съдим човека Горсов, който в случая се оказа не чак толкова добър баща.
152
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 15 години
Емиии тя сега ще има да става какватo ще става.Таткото на Mануела сега ще погне Максим Свински да му плати за това 4е от покруса, мъка и стресиране след тежкото раняване на дъщеря му с цел да й помогне с пове4е пари се е опитал да играе на комар.Никой ли не вижда безизходицата на този 4овек? Едни го ругаят, други го анатемосват а най-моралните искат лин4. Лин4 за 4овека искат защото не те а той е играл с техните пари на ротативки. Абе , я , които сте спецове по заговорите не развиете и темета 4е бизнесмени са прали пари през сметката за Мануела и татко й не е изпълнил заложените схеми за теглене на парите и 4е именно тези бизнесмени са поръ4ителите на Бенатската простотия.В сега.бг още има пост съобщаващ 4е някой се готви да лин4ува този нещастен 4овек. Е, кво , като го утрепате-с какво ще помогнете на Мануела, с какво?Вървете и мастурбирайте при маймуните и там си мерете пикала колко деянат на мухи.Eдно семейство е съсипано отвсякъде, и когато една мъни4ка надежда за моми4ето изгря-Бенатурвата огъзи полов орган и ре4е -ей мъъъ нааа, и аз моа да се разкра4а-секси мъ Народееее, Бенати4ка видна със си я!На тези клеясали от опърдяване седалки ли ще вярвате или на надеждата за Мануела.Тя няма да е щастлива ако про4ете какво бе изсипано срещу нея, приятелите и семейството й. Вси4ки които посегнахте на ли4ното, на трагедията, на нещастието сте субекти от най-долна категория защото невярвате 4е Mануела ще се дигне. И затoва сте такива ербапи и Бенатуидални психари
151
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не линч,а направо топора по кратуната за тоя гарван.
150
0
 
0
 
! Отговори
UGIN преди 15 години
Няма значение дали парите изхарчени на ротативките са от събраните средства от хората или не. Вярвам, че на този човек всяка стотинка му е важна за спасяването на дъщеря му. Такава жестокост не съм очаквал да видя...
149
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Наистина много *** трябва да си за да качиш някого на бесилото без да е осъден от съответната институция. А лошото е, че дори и да е вярно никой няма да си мръдне пръста да го осъди. и за това най-добре в държавата наречена "чукундурия" да се саморазправяш, щот нито прокуратура нито полиция. От утре откривам ловния сезон за подивели шофьори.Отсрелването ще е индивидуално или гупово. Награди - по бира за глава. Ползи - много големи, забавление, намаляне на трафика, по-чистичък въздух и най-сетне ще се освободят и тротоарите. А за по дълъг период от време има вероятност да се направят и велоалеи, ако отстрелът е достатъчно голям.
148
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ставийски е за затвора, бащата е за бой. Обаче, нито Ставийски ще отиде в панделата, нито таткото ще яде бой. Затова не си трошете пръстите по клавиатурите, а си гледайте работата... И КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО, ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОИ Е СЛЕДВАЩИЯ !
147
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 15 години
Колко *** трябва да си, за да се поддаваш на евтините манипулации на анти-Българите от бтв, чиято единствена цел е да изкарат Стависки невинен!!! ***!Как може всички да обиждат човека, без дори да е доказано, че е харчил пари от кампанията?! Лесно манипулируемо стадо са станали повечето Българи...
146
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
колко ви плащат за да раздавате правосъдие
145
0
 
0
 
! Отговори
Petkov преди 15 години
Абе някой прави ли си труда да прочете всички постове или...
144
0
 
0
 
! Отговори
маги преди 15 години
СЕГА ПРИСЪДАТА ЗА СТАВИСКИ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ НА "ЛЮБЯЩИЯТ" ТАТКО.! СРАМ И ПОЗОР! НО ТОВА СЕ СЛУЧВА САМО В НАШАТА МИЛА РОДИНА ! ЖАЛКО!
143
0
 
0
 
! Отговори
cons преди 15 години
Може пък да печели
142
0
 
0
 
! Отговори
Petkov преди 15 години
шефе, ВНИМАВАЙ с пожеланията...
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
напишете за катастрофите и загиналите след тази на златния фигурист. колко от тях получиха такива голями обезщетения и защо за тях не се пише толкова много в пресата по сучая за златния фигурист пишат няклко човека , който искат да създат впечатление че целият български ноарод има тяхното мнение а истината е че народа живее бедно е не се интересува от това жалко че от тази трагедия и за двете странисе вижда алчността от нещастието да се получат повече пари за съжаление това е нивото на българина
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За всяко едно дарение се дава отчет и се носи и наказателна отговорност по закон така Петрофф не си мисли, че след като му е вляло в сметката им право да ги харчи както си иска. А и понеже си *** ти пожелавам да ти се случи нещо подобно и да търсиш пари за помощ и за лечение, но така да я окъсаш че да се влачиш като *** по улиците и да те подрътват. Точно такива като тебе са във властта - криминални ***. С най-искрени пожелания Петрофф дано да ти се случи същото!!!