Покриха шеф на РПУ, карал полицай да духа в дрегера вместо пиян съдия

Васил Василев остава начело на РПУ-Враца, но няма да расте в йерархията, отсече Миков
22 авг 2008 08:03,
66
Покриха шеф на РПУ, карал полицай да духа в дрегера вместо пиян съдия
Васил Василев. Снимка: vratza.mvr.bg

След като в четвъртък МВР съобщи, че уволнява шефа на полицията във Враца, днес от вътрешното министерство уточняват, че началник Васил Петков Василев не е уволнен, а е отстранен от конкурсите за израстване в категория и в степен за срок от три години.

Срещу Василев е  образувано дисциплинарно производство заради извършени множество дисциплинарни нарушения в рамките на четири месеца.

Сред провиненията на Василев е неупражняването на контрол върху подчинените му - така той не е установил допуснати дисциплинарни нарушения от страна на служители от РПУ-Враца.

Преди месец вестник "Стандарт" писа, че началникът на РПУ-Враца накарал свой подчинен да духа в дрегера вместо магистрата от Районния съд Васил Ганов, хванат да шофира пиян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
613
 
! Отговори
Потърпевш преди 4 години
Василев е алкохолик, деградирала ***, безпринципен и слабохарактерен ***, който навреди на много хора, но в особено жестока форма на една абсолютно невинна жена!Този трябва да търка наровете на Софийския в килия два на два до живот!!!Страшен ***!!!
65
240
 
1
 
! Отговори
съпруга на полицай преди 15 години
Много, много жалко! Малкото останали свестни и съвестни хора в МВР вече са тотално отчаяни - не могат да работят и да искат.Съпруга ми, който обичаше работата си и даваше всичко от себе си вече си търси друга.Бориш се, бориш се и в даден момент виждаш, че няма оправия...борбата е като на Дон Кихот с вятърните мелници.Жалко, много жалко.Малкото останали кадърни и свестни хора напускат...разочаровани от системата до смърт.
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съществуването и е узаконено затуй законът тя е не се сърди ,че толкоз млада и с дете едва родено между живите благодарение на тях не си,
63
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
де що е ***- все е ***!
62
0
 
0
 
! Отговори
чичо от село преди 15 години
Правилно го е написал номер 58 в нашто село тай става кмета като каже нема лабаво.Давайте по 2 лева от къща за полицая даваме и пешо шерифа не реве за заплата.Ама върши работа.не седи цял ден по кафенетата и форумите.У нашето село има 400 къщи.Онези от бопа да дойдат на село и за тех ша дадем по два лева.Шефа кот каже.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Правописа ти е МНОГО ЗЛЕ."Тия" са доста по-добре от тебе.
60
0
 
1
 
! Отговори
чичо от село преди 15 години
Тоз простия министър да вземе и разформирова КАТ и да взе да ги командирова на село.Тука има работа малко фитнес с мотиката.после ще има и банкети едене и пиене.
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
има едно стихотворение на Вапцаров,в него се казва:"...аз ще падна,друг ще ме смени и толкоз..."и тоя да го изгонят друг техен човек ще си сложат...
58
0
 
590
 
! Отговори
njakoi преди 15 години
познавам лично Василев.Страхотен пияница! Адски корумпиран и безмозачен.И наистина вместо съдията е надул катаджията.Знам го от човек, който е бил там на място. Съдията е бил пиян на мотика.държал се е арогантно,"уволнявал" е. и после е надул полицая.защото е станало скандал.имало е още хора...и така. И това го знаят много хора (всички от полицията също).Враца е малък град. Такива неща се разбират адски бързо.а и на мястото тогава е имало към 10-ина души.помислете може ли да остане тайна. Далеч не всички са били съгласни да скрият съдията, ама като каже шефа-мълчиш..........
57
0
 
391
 
! Отговори
prokopa преди 15 години
май налагането на това наказание се осъществява 2 пъти - единия път със случая за пияния съдия, а втория с мутрите, как така става това за 2 отделни деяния да има едо също по вид и размер наказание.
56
0
 
5
 
! Отговори
Японеца преди 15 години
Пожелавам на всички от К.А.Т. към МвР от сърце по сто цирки на всяка задна буза!!!
55
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
във Враца, както предполагам и в София, управлява не ГЕРБ, а босовете на наркокартелите. те си правят каквото си искат и могат да свалят и който си искат. разбира се с демократични средства
54
0
 
11
 
! Отговори
смях преди 15 години
Др. Миков: Другарки и другари, нека не прибързваме с погрешни заключения, а да подходим внимателно към случая с другаря Василев. Той неведнъж е доказвал своята вярност и преданост към партията, своята желязна воля в изпълнението на партийните повели и спазването на марксистко-ленинските принципи......(бурни аплодисменти)
53
0
 
329
 
! Отговори
Мими от Казичене преди 15 години
Полицаят духал на съдята и сега вместо него продължил да духа за алкохолна проба! ДАХАЛА !
52
0
 
320
 
! Отговори
Razboinik преди 15 години
Nenavijdam gi tiq 4engeta. Po plitkoumni ot tqx nqma, no se darjat zdravo. Kakto se kazva garvan na garvan oko ne vadi. :)))
51
0
 
1
 
! Отговори
А>А преди 15 години
Сами сме си го направили така че който се оплаква да погледне назад в живота си и да се усети че и той прави мръсотии на другите, хайде сега стига с тея изказвания тук
50
537
 
0
 
! Отговори
врачанин преди 15 години
Познавам Василев, познавам и другите полицаи, и мисля че всичко това беше постановка против него. Миков не стигна до висотата на покойният Христо Данов, но въпреки всичко - постъпи коректно. При липсата на доказателства, и при положение, че Василев не се ползва с лошо име сред обществеността и колегите си - решението е малко обтекаемо - "и вълка сит, и агнето цяло". Някои се надяват , че Василев ще кротне и няма да им разваля рахатлъка, ама дано не са успели в това свое начинание.
49
1
 
367
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
е по добър *** от съдията!
48
0
 
239
 
! Отговори
преди 15 години
кво да мислим ве, омръзна ни на мислим, да стрелям искам по продажни "държавници", ченгетата са обикновенни хашлаци - като всички нас
47
97
 
0
 
! Отговори
k.И. преди 15 години
Ченге-красавец! Честни зелени очи! Поглед,изпълнен с решителност да отстоява правдата(СОБСТВЕНАТА СИ ,обаче)Абе защо не се приеме със закон за 3(три) години онзи вездесъщ принцип в правото за невинността и доказването да действа реципрочно- ВИНОВЕН,до доказване на невинност!!! Три годинки само-и ще изчистим страната от тази долнокачествена ***...А дано!