Мануела се завръща към живота с помощта на РС

Майка й се върна, за да стане попечител на сметките, след като съпругът й бе изловен да играе на ротативки
25 авг 2008 16:11,
44
Мануела се завръща към живота с помощта на РС
Така за Израел бе изпратена Мануела Горсова. Снимка: БГНЕС

Майката на Мануела Горсова - Диана се прибра от Израел, за да поиска пълното попечителство над дарителските сметки на дъщеря си.

Горсова заяви, че е убедена в любовта на съпруга си към дъщеря им.

Въпреки това Диана смята да стане единствен попечител на сметките, в които дарители внасят средства за лечението на 18-годишното момиче, съобщи бТВ.

Преди четири дни майката на Мануела попита чрез медиите дали е вярна информацията, че съпругът й е проиграл на хазарт 70хиляди лева.

Вярно ли е?, попита Диана, но Красимир не и отговори.

Дни наред той остана с изключени телефони и отказа да даде информация за постъпленията и разходите по сметката на Мануела.

Скандалът гръмна, след като бТВ излъчи репортаж, в който Красимир Горсов беше забелязан да играе на ротативки.

Това на свой ред породи съмнения, че тегли пари от сметките за Мануела.

Иначе днес Диана заяви, че всичко с възстановяването на дъщеря й върви по план.

"От два месеца Мануела работи на компютър. Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
караманчо преди 15 години
този г-н горсов заслужава разстрел патроните лично аз ще ги платя,това ненормално същество дето ревеше по ТВ че няма пари за лечението на МАНУЕЛА ГОРСОВА и в един момент да си *** на машинките и да не му пука за какво са дадени по-принцип парите...доста несериозно от негова страна.
42
0
 
0
 
! Отговори
radostina преди 15 години
az mislq ,4e ba6tata na manuela mojebi e oti6al v na ma6inkite s nadejdata,4e 6te izkara pove4e ot tova,koeto zalaga za da pomogne na deteto si poneje ubiecat maksim ne dava mangizi.No ima edna mnogo varna prikazka,4e oniq otgore gleda i vseki sgre6il 6te si ponese vinata.ne zaplaten obqd nqma.
41
0
 
0
 
! Отговори
Брно преди 15 години
Понеже неживея от 10 години в България, и чета български вестници много нередовно, може ли да ме светнете кога е заминала Мануела за Израел, в какво състояние се намира и как се развиват нещата около нея? Благодаря предварително
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Значи...делото не е доведено до край, но въпреки това Максим предварително даде тези пари на Горсов за Мануела, защото нали всичко беше спешно. И сега какво...господин бедния страдалник какво направи с тях. И ако с цялата си глупост дори един човек повярва някога повече на Горсов...ще е най-големие *** на света. Вместо да се съсредоточи всичко върху главните неща всичко се превърна на семейна война.
39
0
 
0
 
! Отговори
E преди 15 години
До този,койот щях да даде пари веднага щом научи,че максим е дал!Ами човече ,много си назад с информацията!Максим изплати всички пари още пролетта преди мануела да замине за Израел!
38
0
 
0
 
! Отговори
карол преди 15 години
майката казва, че "работи на компютър", "контактува на английски", а в същото време не може да се храни сама?????? Защо не отидат от бтв например и да покажат истината! Нещо не се връзва!
37
0
 
0
 
! Отговори
GombeTo преди 15 години
Знам, че Максим тук има най-голяма вина, но бащата на момичето е постъпил дори по-ужасяващо... Да похарчиш парите за спасяването на живота на детето ти е далеч по-грозно от това да отнемеш живот на непознат човек. Звучи грубо, но е така.
36
0
 
0
 
! Отговори
rossi f преди 15 години
Какво означава от едната сметка теглил а от другата не???????Нали и двете са за едно и също нещо т.е. лечението на детето ти ????!!!!!!! Но какво може да се очаква от човек който цял живот с това се е занимавал.Дано всичко при Мануела да бъде добре !!!!!!!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
Valentin преди 15 години
Dano se opravi
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз веднага ще внеса пари, когато разбера че максимчо е дал някакви кинти
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на красимир горсов му личеше от самото начало че не му е чиста работата.Тои на всяко едно интервю говореше само за пари разбирам че няма но просто изглеждаше страшно смешно.Но много се радвам че мануела вече е по добре
32
0
 
0
 
! Отговори
IL преди 15 години
Апаратурата в Израел е далече по добра от нашата. Името Мануела произлиза от библейското емун и ЕЛ ,което означава вяра в Бог.Евреите ще и помогнат,Дай Боже да се оправи!
31
0
 
0
 
! Отговори
справедлив преди 15 години
Да забранят на проклетия й "баща" комарджия да припарва до нея. Единствено тогава може да се оправи горкото момиче. То няма баща.
30
0
 
0
 
! Отговори
петровска преди 15 години
пожелавам на момичето бързо оздравяване,а колкото до нейните родители...Господ ще ги съди тях
29
0
 
0
 
! Отговори
нас преди 15 години
Големи *** сте вместо да се радвате за добрата новина вие, търсите няква конспирация.Стават и чудеса все пак човешкото тяло не е докрай иследвано. Пък за тази афера дето е играл с парите от дарението пак всичко е на гърба на Мануела защото вие след 2-3 години ще забравите случая пък за Мануела това ще остане за цял живот, че баща и е проиграл част от парите за били за лечението и.може би случайно може би не, но само днес.бг обръща внимание на този случай. Възползват се от нещастието на едно семейство да трупат дивиденти. Жалко
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
hahhaha neznam za drugite obache po maloumen papagal ot tebe ne sam vijdal ! Ti si mnoogo mnoog zle choveche ! Neznam tvoeto nevejestvo li e tapotia li e,ama egati komentara izcepi ! Sigorno si go napisal s sipata na uma si bez da izpolzvash mishka i klaviatura :)))))Gledi po malko filmi che si se vkaral v egati filma hahahah 10X razsmia me ot sarce !!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ае хора стискайте палци за момичето тя *** заслужава и аз вярвам че ще се въстанови а колкото до бащата да се надяваме че ще се оправят и за начало ще помага на дъщеряси в тези трудни дни за нея ;(
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какви се тези заглавия стига сте се гаврили с хората, оставете да се оправи семейството.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а те само показаха майката на летището-беше с огромни сенки под очите и всички чуха думите й ,че момичето работи с компютър.А бащата никакъв го нямаше.Усетил е,че ще има камери и го хвана шубето. Парите на дарителите трябва да не се дават директно на родителите,без значение дали са попечители на децата си!!! За да няма и други като Горсов.
24
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 15 години
аз си мисля, 4е Мануела е запо4нал да се съвзема толкоз бързо защото лекарите със знаци, иероглифи и машинен код са успяли да й обияснят 4е баща йй врътка пари от нейната сметка по ротативките--това само в еврйска болница хората могат да постигнат. ха ха ха пубертуидите отново натопиха химикалките в пасъка и пак им задра мастурбацията, ха ха ха