Правосъдие?! Пуснаха скандалната служителката на ВСС срещу 300 лв.

Накова се скри от чакащите я репортери в кола и отказа коментар по случая
29 авг 2008 16:47, Красимир Ангелов
72
Правосъдие?! Пуснаха скандалната служителката на ВСС срещу 300 лв.
Снимка: Dnes.bg

Бургаската окръжна прокуратура е пуснала под гаранция от 300 лева  скандалната служителка на Висшия съдебен съвет Илияна Накова.

Нито тя, нито адвоката й Цанко Кралев, който е известен в Бургас като адвокат на много криминално проявени, не дадоха обяснения за случилото се.

Вместо това Накова излезна на бегом от съда и се скри в чакащата я кола.

Dnes.bg припомня, че Илиана Накова се опита да подкупи полицаи с 60 лева, малко след като  като блъснала германска пешеходка.

"Когато й поискахме документите, тя размахваше служебна карта на ВСС и каза да не се занимаваме с нея. Заплаши ни с уволнение",сподели сержант от Пътна полиция - Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Yavor преди 15 години
Takiva raboti stavat samo v Bg.....Horata v zatvora otivat samo za opit za podkup......No pomiqta v Bg nama krai.......Zatova mainata i na taq darzava........
70
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
ми тя много подредена женичка изглежда, явно има добри умения
69
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Ми то на адв.Кралев жена му е колежка на наблюдаващата прокурока и двета са заместници на окр.п-р в б-с, остава и те да не се разберат срещу някаква бъдеща услуга примерно.
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АМА ТИЯ СЛЕПЦИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НАИСТИНА ЛИ НЕ ВИЖДАТ КАКВО СТАВА, ИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА - ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ
67
0
 
0
 
! Отговори
16 годишна преди 15 години
Made in Bg ;)
66
0
 
0
 
! Отговори
Отвратен преди 15 години
Как така винаги става дума за комунисти, *** и педерaсти, без ни най-малка връзка с темата и статията?! Няма значение дали става дума за самоубийство от любов или печалба от лотарията, корупция или война. Все гореупоменатите са виновни. По-принцип обичам да си пия кафето сутрин преди работа и да попрочитам новините, но недай си Боже да прочета някой коментар и ми се вговнява деня. Направо е жалко, колко омраза и комплексарщина има сред вас. Вместо да си налягате парцалките и да учите и да работите, вие се самоизяждате. Жалко!Съвет: Вземете и напишете едно "И на Вас да ви ебa мамaта!" и copy-paste навред. Поне ще спестите времето си.
65
0
 
0
 
! Отговори
до 62 преди 15 години
Скъпи другарю застъпник на престъпния строй, нали точно социализмът направи така, че образованието да не струва пукната пара! Да може всеки *** да има какви ли не дипломи и после пак да работи за 300 лв., колкото ще вземе и всеки друг. Това, че баща ти или дядо ти не са могли да учат в царска България не е наш проблем, нали? След малко да не почнеш да разправяш и колко хубаво е било в АОНСУ или в някое съветско ВУЗ-че с квотата за шумкари и ятаци. Гледал съм дипломата на дядо ми от преди 75 години и мога да ти кажа, че изглежда 10 пъти по-представителна и като вид, и като съдържание от каквито и да е суб-продукти на скапаната соц-система.
64
0
 
0
 
! Отговори
?! преди 15 години
А сега, г-н Велчев, може да отидете при др. Гоце и докато си говорите дружески за бляскавата работа на прокуратурата, да му подмиете червения .
63
0
 
0
 
! Отговори
hahaha преди 15 години
alo, q otivaj v nqkoq bolnica da si lekuvash psihicheskite raztrojstva, ne tuka da kylnesh , shtoto i ti si sin/dyshterq na komunisti - hehhe, typkano se wryshtat takiwa kletvi, prostako!
62
0
 
0
 
! Отговори
do 51 преди 15 години
Ама ако не бяха тея комунисти по които плюеш сега, фашисте мръсен, грозен, едва ли щеше да завършиш образованието си , с безплатни учебници от 1 до 8 клас, а? Ха сега *** ги вземи безплатни, фукат се, че въвели безплатните учебници, абе ***, тва го имаше от преди 15 години бе, , хората не са с къса памет, тея , които са по големи ще кажат истината. ! Само плюете да ви мамата *** ***!
61
0
 
0
 
! Отговори
Ha преди 15 години
ПРЕЗИДЕНТЪТ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ, КОГАТО СТНЕМ ПРЕЗИДЕНСТАК ДЪРЖАВА, А НЕ ПАРЛАМЕНТАРНА, КАКВАТО СМЕ СЕГА И СТИГА СИ ПЛЯМПАЛ И ЗАДАВАЛ ПРОСТИ ВЪПРОСИ, ЛИЧИ СИ КОЛКО ТИ Е АКЪЛА В КУХАТА, ПРОСТА ЛЕЙКА, ***!
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
от къде всички млади съдийки имат кинти за джипове?преди около половин година друга една съдийка смаза възрастен човек с джипа си. Ситуацията беше сходна - млада съдийка, подпийнала, джип, пострадал възрастен човек. При това човекът беше тръгнал за работа.
59
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
..Какво се чудите , че Бургаската прокуратира я пуснала, ами кой преди беше говорител на ВСС? Кой сега е на БП шеф?? Точно такааааа, бате Данчоооо.
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
.... думата наглост е измислена в България казвам ви... Тук престъпниците се издигат в култ и по късно стават мъже и жени на годината, а по-лошото че им се вдигат паметници и остават завинаги в историята...
57
0
 
0
 
! Отговори
Comment преди 15 години
Абе има нещо сбъркано в България! Какво стана с поговорката всяка жаба да си знае гьола! Абе в.и.т.е трябва да са бардазите, а не във ВСС! Или ВСС го обърнаха на бардак вече! Егати!
56
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 15 години
ТОВА ЗАЩО СТВА ПИТАМ ПРЕЗИДЕНТА,ПОНЕЖЕ Е ГЛАВА НА СТРАНАТА.
55
0
 
0
 
! Отговори
лудо куче преди 15 години
уважаеме съфорумци как искате български съдия да осъди престъпник пък бил и тои в черна тога като всички те са корумпирани и са се овързали като свински чирва .съдии адвокати са поголеми престъпници от тези дето са в затвора
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Има-има. Тя е задължителна при пътуване в чужбина. Лошото е, че пак ще е за наша сметка. Застрахователите ще си платят и ще си ги търсят от държавата. А тя ще си ги вземе от нас
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
triabva voenen prevrat i da se po4ne pro4istvaneto ot sadiite
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Германското бабе ще я оправи, особенно ако има някаква застраховка, ще я расипе.