ГЕРБ, СДС и ДСБ "уволняват" кабинета

Тръгна кампанията на партиите - членки на ЕНП; над 20 са пунктовете в столицата, където се събират подписи
6 сеп 2008 09:00,
68
ГЕРБ, СДС и ДСБ "уволняват" кабинета
Снимка: БГНЕС

На над 20 места в столицата и на десетки в другите градове на страната, стартира подписката на десните партии, които членуват в ЕНП – СДС, ДСБ и ГЕРБ, срещу управлението на тройната коалиция.

Всеки, който желае да се присъедини към инициативата, трябва да попълни формуляр за "уволнение" на кабинета заради некомпетентност, корупция и провал на българското еврочленство.

Надсловът на кампанията е „Аз съм европеец".

В София между 11 и 13 часа подписи ще се събират на два пункта пред НДК;

- пред два от входовете на Южния парк;

- край Народното събрание;

- Министерския съвет;

- Лъвов мост

- пред Мола на бул. „Александър Стамболийски";

- до хотел „Хемус";

- при езерото „Ариана"

- Паметника на Св. Патриарх Евтимий;

- Площад Славейков;

- Парка Заимов;

- Площада пред Народния театър "Иван Вазов";

- Булбанк – изхода за метрото;

- Люлин – Орион;

- Люлин – Кооперативен пазар;

- Илиенци – пазара;

- Младост – бл.43, пътеката;

- Спирката пред хотел Плиска;

- Илинден – кино "Арена";

- Градинката пред Кристал, бул. Г.С.Раковски;

- Пазар Красно село;

- Женски пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
66-ti, ti 66 pyti po nenormalen ot boklukyt Kokyl Ifaronovi4-Haovan Kostalikisa, onie deto e bolen ot slivenska kova i indijski nos.Da vadi6 ot arhivite bludniat *** e vse edno da vyrjes 4ervena vratovryska na Videniarkata i da go nosi6 iz selata da sybira jaca ot petlite.Ivanovcite otdavna zaminaha na majnata i i sega Bojko tyrsi kyde da postavi edna sinia i edna 4ervena bala, otvorko. Po dobyr variant za vryshtaneto na klanyt Jivkovi ot B Borisov niama-da ne bi da si jivial kofti pri tatovo vreme, be mehur?
66
8
 
32
 
! Отговори
Quo Vadis преди 15 години
Първо за 20 - ще повторяЦялата комустичиска *** знае да повтаря един рефрен "Костов е виновен за всичко", обаче в момента в който бъдат запитани "А ПО-ТОЧНО" И ЗАПОЧВАТ ДА СЕ КАЗВАТ НЕЩА ЗА КОИТО И. КОСТОВ НЯМА КАК ДА Е ВИНОВЕН, НАПРИМЕР ......... ОНАЗИ ТУРСКО-БОЛШЕВИШКА *** ЕПТЕМ (ЕМЕЛ ЕТЕМ) КАЗА, ЧЕ ДОРИ ЗА ГАФА С ТЕЛЕФОН 112 Е ВИНОВЕН ПАК ТОЙ. И. Костов бил подписал за АЕЦ Козлодуй - Господа-Другари, нека да уточним, ангажимент за затварянето на 3 и 4 блок е подписано през 1994 година, а тогава на власт беше кой ......... я да видим кой ще познае - Любен Беров (избран с мандат на ДПС). Споразумението е преподписан през 1995 година от кой ....... я си спомнете Жан Виденов. ПОДПИС НА КОСТОВ ПОД ТАКОВА СПОРАЗУМЕНИЕ НЯМА.За 23 Да това с Балакан беше издънка, но понеже не споменаваш друго предприятие, с това ще си и останеш. Като ревеш толкова, че по времето на Костов била въведена точковата система, която ощетила баща ти, по-добре ли щеше да бъде да остави пенсиите от виденовото време. А за производствената икономика - въобще недей дори да я споменаваш. Заводите останали от времето на тато си бяха тотално НЕПРИГОДНИ ЗА СЪВРЕМЕННАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА. И за да изпреваря въпроса ти - непригодни от гледна точка на това - ЧЕ ТЕЗИ ЗАВОДИ МОЖЕ ДА СТАВАТ ЗА ДРУГАДЕ, НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ. Налагало ми се е да модернизирам два такива завода и повярвай ми - ДА ГИ БЯХ ВЗРИВИЛ И ДА ГИ ПОСТРОЯ НА НОВО ЩЕШЕ ДА МИ Е 10 ПЪТИ ПО-ЛЕСНО ОТ КОЛКОТО ДА ГИ МОДЕРНИЗИРАМ. Питай ВСЕКИ, КОЙТО МУ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ГО ПРАВИ.
65
8
 
32
 
! Отговори
Weso, ako te nameri преди 15 години
дoбре де, ще пoдпишем запoведта за увoлнение, ама ще ни даде ли Бoбo да пoдпишеме запoведта за назна4ение?Тoва с тея фиктуидални циркове, тове е взето и плагиядствано от старите ленти oт арсеналът на Нежната ревoлюця в Прага.Никoга немoже да се пoлу4и-да ашладисаш *** на oдпадъци. Ми4уринът им е слаб затoва и Бoбo не им расте, а за градинарите-там се иска тор и то естественна, лайноидна. как да коментираме 4е стотици граждани подписали заповедта за уволнение.Я бе , телефисарите, я мом4ета, що не покажете колко от Герберите са си навели Гърбовете да подпишат заповедтта? Я дайте да видим мелесът, Бобо-Гербът кво е подписал.За тов си мисля 4е наистина е трудно да се повярва 4е някой ще може да ашладиса Боб на Гербер, *** на Одпадък или заповед за уволнение на нормални парламентарни избори.Бойко Борисоф да уволни незабавно идеяторът на тази ***, и претъпа идея за "заповед за уволнение" Бойко направи го преди да си ашладисали една по-краставица с два по-домата баш на кметскои стол, бе мом4е. Абе затъваш в глупости и ***, а тук се иска финес и толерантност. с тези полиционарски хватки най много да ти теглят един форхенд баш на Съединението.
64
8
 
32
 
! Отговори
heseling преди 15 години
Подписка ми събират моля ти се..хахаха..какво стана с митингите.И онзо смешен акт с бележниците.Тези са най-жалката опозиция която е имало някога.А викат че били последователни.Довчера не можеха да се гледат ся заедно подписка събират.Единствените последователни бяха Атака,които колкото и да не ги харесвате събират хора и казват много по умни и верни неща от тия нещастници.
63
8
 
32
 
! Отговори
Петров преди 15 години
ДСБ - 1,5 % по последни социологически данни.
62
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
А Бойко петък вечер, бе на една маса с ДПС на сватба в Шумен !!! Искам обяснение !!!!
61
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
до 58. Човека който си мислиш, и си мисля че знам за кого става вьпрос, иницияла на фамилията как е ?
60
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Пълен комплексар! ...Бегай с шития по поръчка анцуг да свалиш от мазнините си!Не ни давай акъл,чувал с лай.а!
59
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Пълен комплексиран .Пълен смърдящ чувал с .Махни се от българия,страхлив мамут!
58
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
А къде пропусна червения другар? Не виждам да си посочил все още правилното име?Дай да бъде списъка пълен!
57
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Хехехе, нещастници опозиция... ше ми уволнят оная работа! баси откачалниците, смешници и клоуни! Пука му на правителството за ваште подписки и заповеди за уволнение ай сектир!
56
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
до 54. мене няма как да ме е стрх от него, по простата причина,че аз го познавам него а той мене не.но, познавам негови приятели,които са и мои.а за Доган сьм казал, това е човек, които трябва да си отиде при пьрва вьзможност(при изтичане на мандата), и да не сме чули повеЧе за него, че иначе лошо му се пише,защото там кьдето му е мястото, май ще го заеме.на топло.
55
8
 
32
 
! Отговори
пенсионер преди 15 години
Абе нищо няма да се получи.Които можаха избягаха и нямат намерение да се връщат.Останаха пенсийте с бетонните глави и...... Народа вече няма мотив и си казва бай Ганьовското " всички са маскари".Такаче нищо няма да се получи най -много да ви ползват вашите лични данни,ама....Не трябват подписи ,а бунт
54
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Ей,голямо шубе те тресе от този Костов.Какви са тези апокалипстични картини дето рисуваш.Съжалявам те бе човек,ти не можеш да спиш,гаранция!Какво ще кажеш да смениш това име с друг червен политик?А може да допълня и от ДПС?
53
8
 
32
 
! Отговори
salamandra преди 15 години
da se napravi podpiska v1v vseki grad... Ako sofianci sa nedovolnito nie ot provinciqta sme 100 pati pove4e
52
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
xa-xa-samo v sofia li ima nedovolni ot pravitelstvoto?tova ako e opozicia,az sam batman...SAMO ATAKA!!!
51
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
костов ще пороби и унищожи бьлгария.този мьж е мьж изтукан от дявола и уплита всички вьв манипулациите си които манипулации той изобретява и чака,и дочаква края. костов сьздаде Атака, партия атака е дьщерна партия на костов,изобретена и сьздадена от него.Човека е художник и рисува организации(разни), партии, падания на правителства сьздава избивания м/у групировки,вьобще плетките добре ги плете.никой обаче не се сеща, че човека има психически проблеми.той те убеждава че една льжа е истина, и започва сам да си вярва.той е човек,който живее единственно за, и чрез интриги, които обаче са свьрзани сьс човешки сьдби доведени до трагедии. не знам, дали човечествто познава индивид като него.бьлгари, пазете се от него, той е изключително опасен...защото е луд,луд интригант или както се казва, луд за врьзване.Бьлгарският народ за него е стадо овци които се използват в случай на нужда чрез манипулация...принцип номер едно....вкарай сьмнението,изчакай толкова колкото е необходимо, и атакувай.
50
8
 
32
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Като чета коментарите ми се струва /че така ми се иска е ясно/, че баламите намаляват. То не бяха лъжи и реформи през тези почти 20 години, то не бяха обещания и какви ли не заигравания ... и в крайна сметка относително /не абсолютно - но причината за това не е във властите - справка "1984" на Оруел/ България и българите стават все по бедни и безсилни. Кой ли не повтаря от време на време, че нов бърдак със стари полови труженички не става, а *** на - мине се не мине и поотделно или вкупом нашите партии с делата си доказват че не е така. Както и че няма принципи, истина, отговорност, достойнство, а само жалки *** ненаситни антибългарси антихристиански и античовешки нагли интереси. Е, това най-ново обеденение също доказва всичко това.А ние, българите, не само мълчим, но и нямаме думата... а и много много не я искаме, защото интуитивно усещаме, че в такава медийна среда няма място за нас, тя е резервирана за такива безпринципни сладкозумни дърдорковци като Б. Борисов. Казвам го не сама като страничен наблюдател, а и защото в преки и косвени контакти му предложих примерно ефективни решения примерно за отпадъците и толофицирането, ама той мълчи вече почти две години, защото няма далавера. Та като казах далавера нека някой да ме светне дали се сеща някой/някои наши политици да са свършили каквото и да е , освен по погрешка, което да не е свързано с тяхната лична далавера.Но нещата са още по зле - политиците в най-добрия случай са третата власт, умишлено поддържана на ниско ниво, за да обира негативите и отрицателните настроения на хората, за което и се оставя да оаграбва народа доколкото може и както може... А единствената истинска реална власт са лихварите банкери. Като начало потърсете с Гугъл "деньги - пирамида долгов" /филмче/ и "хочу весь мир и еще 5 %" /текст/ и ще разберете много неща. Иначе ще се лутаме и правим грешки дори когато искаме добросърдечно да свършим нещо полезно. Какъвто беше например случая с Жан Виденов - по принцип той беше прав и не искаше нищо лошо да направи, а знаете до къде я докара с неговата наивност и неопитност. Той не знаеше и недооценяваше как действа световната лихварско-банкерска система, колко много свободни пари има /поне сто пъти над възможните реални стоки и услуги/, които ударно се насочват и създават хаос там, къде е заплашено абсолютното им господство. Но трябва и да го извиним - спомнете си какви тежки кризи се случиха през 1997 година след нашата в Азия и кои как и защо пострадаха по-малко. Но като цяло не трябва да извиняваме себе си и в крайна сметка България, защото там се поучиха от станалото, а ние - не. Само един по пикатен пример в това отношение - заинтересувайте се какво ще се случи на големите спекуланти Сорос и Робъртсън, ако припарят до Малайзия.Но пък спокойно - направили сме не нещо, а много в света и плодовете от посятото от Протобългарите продължават в пространството от Алпите до Урал че и зад него, както от Алпите до Британия продължават плодовете на пося
49
8
 
32
 
! Отговори
do 45,46 преди 15 години
Ami az tova vi kazvam 4e v sf sega zapo4na davaneto na liniite ot gradskiq transport na 4astni firmi tova zapo4na sega kogato doide kato kmet BB.i da vi kaja kmet na plovdiv e 4ovek ot gerb zatova gradut vi e taka hubav.
48
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен съм, че правителството трябва да изкара мандата си докрай, т.е. да се о.ере докрай. Така както стана с НДСВ, така както стана със СДС. След това в близките 20 години БСП няма да бъде дори близо до властта, да не говорим да е вътре във властта.