Намушкаха червен адвокат в центъра на Бургас

Една от версиите, по които работи полицията, е нападение с цел сплашване
9 сеп 2008 23:06,
17
Намушкаха червен адвокат в центъра на Бургас
Районът на инцидента е бил отцепен. Снимка: БГНЕС

Бургаският адвокат Евгений Мосинов е намушкан във вторник вечерта в центъра на града, съобщиха източници от полицията.

Инцидентът е станал около 20.00 часа на улица "Гурко"- в близост до кантората на адвоката.

По думите на пострадалия, нападателите са били двама. Те са го наранили в областта на корема.

Няма опасност за живота на пострадалия, допълниха от пресцентъра на ОДП.

Адвокат Мосинов се занимава с граждански и административни дела.

Инцидентът с бургаския адвокат Евгени Мосинов няма политически мотиви, коментира председателят на общинското ръководство на БСП в морския град Димитър Стоянов.

Мосинов е член на БСП.

Една от версиите, по които вероятно ще работи полицията в сряда, е нападение с цел сплашване.

Районът на инцидента е бил отцепен.

Преди инцидента Мосинов се е връщал от празненство за рождения ден на друг известен бургаски адвокат- Росен Кожухаров. Кожухаров е адвокат по делото срещу шампиона по фигурно пързаляне Максим Стависки.

Евгений Мосинов е адвокат на Петко Арнаудов - трети мандат кмет на Царево. В понеделник следобед двамата са обядвали в комплекс "Национал" в центъра на Бургас, твърди агенция БГНЕС.

Комплексът бе собственост на бившия председател на Общинския съвет в Несебър Димитър Янков, който беше застрелян през май 2007 година пред дома на приятелката си в централната част на Бургас.

Кметът Арнаудов застана зад скандалната софийска фирма "Краш 2000", която искаше да строи ваканционно селище "Златна перла" край село Варвара.

Местността е обявена за защитена територия. Мосинов представляваше интересите на кмета в този спор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
С.Георгиева преди 15 години
Моите впечатления от Е.Мосинов като преподаватвл в БСУ, определено са повече от добри. Гореподписалите се колеги не знам от какво недоволстват в отношение на преподавателската му практика, така че позволете да не се съглася с изказванията ви!А това дали е "червен","мафиот" и т.н. си е вече негов личен избор, който едва ли с нещо пряко ви засяга!
15
1
 
0
 
! Отговори
vanko преди 15 години
а какво се очаква да се получи като е скасал стотици студенти копелдака!!! и аз съм си го мислел, ама съм добряк( му)!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Умея да плюя на дале преди 15 години
"червен адвокат" а после се споменава че случилото се няма политически мотиви .. Отново поредната безсмислена новина, на която заглавието няма нищо общо с текста ..
13
1
 
0
 
! Отговори
наръган от боклуци преди 15 години
мазен, ояден, лаком, мераклия ... Епитети, които не говорят добре за имиджа на един адвокат. Мафиотска кантора на червените ***... Мафиотски разправи по улиците. Мафиоти - клиенти. Мафиотски завършек... Квото търсил - намерил. заслуженото.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Goliam *** e toia Mosinov.Prepodaval mi e v universiteta po pravo....mnogo protivna fizionomia e.
11
0
 
0
 
! Отговори
ере преди 15 години
имал съм "честта" да комуникирам с него, отвратителен човек е
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Живяли сме достатъчно преди 10 ноември 1989г, за да помним.Не сме ***, за да виждаме и оценяме трезво какво се случва сега, така, че без квалификации.........Колкото до теб, сигурно и тогава и сега си се ползвал с протекциите на тези, които така ревностно защитаваш и е нормална да имаш такава гледна точка.Изкажи си мнението, когато загубиш благоволението им......
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На вас само комунисти ви се привиждат навсякъде... Пък като се има предвид, че половината от вас не са били родени по бай Тошово време, а другата половина явно нищичко не помни от тогава - баш си е странно това, дето го говорите. Айде чиърз! :)
8
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Този де..серц го познавам отдавна. Голям грухчо е. Възприема се като голяма работа. Това е напомняне ,че е смъртен. Първия път ножето ,втория път......Ами така лесно, такива като него се чудят на какъв джип да си купи.Ние другите висшисти се гърчим с 450лв. заплата, а тоя има 10 усти и 5 з..ка. Хак му е
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябва да се намушкат и други червени ***...
6
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
като преподавател в бургаски свободен университет не беше лош човек,май ще да е сгазил нещо лука
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А СЕГА НА КОГО Е КОПМЛЕКС НАЦИОНАЛ
4
0
 
0
 
! Отговори
colobur преди 15 години
PRIQTELI,MISLQ 4E ZA DA SVUR6AT TEZI NE6TA TRQBVA SPE6NO DA NAMERIM RE6ENIE ZA KOMUNISTITE....KOETO 6TE RE4E,4E TRQBVA DA GI OBESIM VSI4KITE PO STULBOVETE NA KOREKTNITE ENERGIINI KOMPANIII,OBA4E PREZ STULB DA GI BESIM ZA DA NE SI PRIKAZVAT...-NE 4VEK A JELQZO-PROSUSKAL AGENTUT FA6IST...,TIHO MURTVIQT KAZAL-NE-KOMUNIST!!!!!!!!DRUGO RE6ENIE NJAMA!!!!NA ORUJIE BRATJA!!!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЧЕРВЕНИ КОТЕШКИ ЧЕРВА
2
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Знаете ли защо няма вицове за адвокати? Защото всичко казано по техен адрес е вярно.
1
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 15 години
се оказа , че един няма да не е продажен *** . Е , ами *** така се разправят един с друг - с нож , с бомба , със снайпер .....Кво си мислят ? Че като са взели едни пари от едни хора , и ще могат да си ги изхарчат ?Да питат Кюлката и Луканката по въпроса . Нищо , че тука пишещите *** докарват картинката за крадливите червени мършояди до идилична - не е така , въобще не е .Засега се изтребват помежду си . Ноооо......Ще се появи някакъв аналог на ,,Червените бригади" и тук . Рано или късно . И тогава червени фанфарони , червена кръв ще повръщат .