Американците бягат от Айк

Евакуират крайбрежните райони на Тексас
10 сеп 2008 16:40,
14
Американците бягат от Айк
Снимка: БГНЕС

От Центъра за прогнози в Маями са съобщили, че ураганът Айк отново е започнал да набира скорост. В момента той преминава през Мексиканския залив.

Скоростта на вятъра е 130 км/ч, като се очаква да достигне 209 км/ч. Ако това се случи, Айк ще бъде причислен към ураганите от трета степен от възможни пет.

От крайбрежните райони на Тексас вече е започнала евакуацията на повече от 1 млн. души. Властите се опасяват, че на място могат да останат много нелегално пребиваващи имигранти, които се плашат повече от депортация, отколкото от урагана.

Приближаването на Айк ще бъде усетено и във Флорида. Синоптиците предупреждават и за опасността от торнадо по южното крайбрежие на щата.

Четири души загинаха, а близо 2,6 млн. кубинци останаха без покрив, в резултат на опустошителното преминаване на урагана през Куба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
alex преди 15 години
уфф не искам да съм на мястото на тези хора там...
12
0
 
0
 
! Отговори
ISA преди 15 години
Kak moje takiva otvratitelni i zlobni komentari, be hora? Vie dobre li ste? A ti nomer 4 kak se izvudi tolkova kompetenten???? I ot kude znae6 4e suvsem leko 6te zaka4i Texas???? Za tova li horata ot kraibrejnite gradove na Texas masovo se evakuirat ot dva dena. Za tvoe svedenie se o4akva Ike da e po-silen i ot Katrina. I e mnogo stra6no polojenieto. Nedei pi6i gluposti kato ne si na qsno.
11
0
 
0
 
! Отговори
hm преди 15 години
не вярвам, че има такива хора пропити от токова злоба.. не вярвам, че има и хора, които са обсебени от теории на конспирацията.. толкова смешно звучиш - живей в реалния свят.. не се заяждам-помисли върху това..
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
amerikancite biagat?????nevazmojno!:)aide ROKI i TERMINATOR...pomognite na tezi BOKLU4ARI da NE IZBIAGAT!:)))UMRITE AMERIKANCI.
9
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 15 години
Злобариии, и преди е имало разни бедствия и урагани на Северноамериканския континент - особено пък в южните щати - Флорида, Тексас, Луизиана, Мисисипи, Алабама... Няма нищо общо с бръщолевиците ви за "божието наказание"... Това е просто География и Климат... ако сте учили или ако гледате "Discovery Channel"...
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Hater-и! До никъде няма да стигнете така...
7
0
 
0
 
! Отговори
daxito преди 15 години
lele kakva e tazi zloba zarodena vav vas be hora
6
0
 
0
 
! Отговори
plambata преди 15 години
Pich vurvi se pregledai nqkude,ti si bolen mozuk,imash nujda ot psihiatur
5
0
 
0
 
! Отговори
NSDAP преди 15 години
Аз не съм религиозен, и изобщо не вярвам в библейските сплетни и бръщолевене, но когато видя страдащи, бягащи, умиращи и агонизиращи американци и евреи, усещам прилив на неземна, божествена благодат в душата си, и си спомням стария македонски девиз "Мера според мера".*** американски кучета, смърт за цялата ви прокажена нация от *** и ***, и за тъмните сили, които ви командват- световното еврейство и масонски октопод!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
браво бре.. Густав ги разчекна после Хана ги посипа и вие чак сега за Айк когато отслабна и се очаква едвам да закачи тексас решихте да ни информирате..
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Яко ...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
против или срещу?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бягат ,бягат ама от Бог няма бягане.Ще си платят за всички престапления против човечеството