"Коце Маца пред Лайпцигския съд"

Такъв ще е надписът на изборните билбордове на футболния бос, който ще бъде екстрадиран и съден в Германия за контрабанда на цигари
18 сеп 2008 12:18,
29
"Коце Маца пред Лайпцигския съд"
Не това е плакатът, но може с тази физиономия да е. Снимка: Булфото

Коалиция "За нашия Петрич" готви предизборен плакат-колаж на водача на листата Костадин Хаджииванов за местните избори на 11 октомври.

На билбордове ще бъде изобразен ликът на готвения за екстрадиция в Германия футболен бос на "Беласица" върху тялото на комунистическия вожд Георги Димитров.

Надписът: "Коце Маца пред Лайпцигския съд".

Адвокатът на Хаджииванов – Иво Стефанов, който е втори в листата на партийната коалиция, обяви, че решението за агитационния плакат било взето единодушно.

"По-добре така, отколкото жителите в Петрич и общината да рисуват решетки на плаката", коментира юристът.

До края на тази седмица Костадин Хаджииванов ще излети под засилена охрана от Гърция за Германия, където той е разследван за контрабанда на 450 000 мастербокса цигари, предназначени за трафик във Великобритания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
ММ преди 15 години
Мразя заядливците, но повече мразя простите заядливци. И ти имаш нужда от правописен речник, но още и от граматика. В двете ти изречения аз, без да съм специалист, видях 6 грешки-правописни и граматически.
27
0
 
1
 
! Отговори
БРЕЗАНЕЦА преди 15 години
Аве # 22 ЧОМБЕ, браво много яко :) > в ЗАТВОРА КОЦЕ МАЦЕАЙДЕ СИТЕ ПЕТРИЧКИ " МИЛИОНЕРИ " В ЗАТВОРА . СЕГА КЕ СИ НАПРАВЯТ ПАРТИЙНИ ЛИСТИ В ЗАТВОРА С ВОДАЧИ КОЦЕ МАЦА , МИТНИЧАРЯ МАРИО МИНЕВ - БКП , И МИНЧО *** " ЕВРОРОМА"
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ами да, нека да се канидатира и да го изберат!!!Самият факт, че може да бъде допуснато до участие в избори лице, което е издирвано в цяла Европа, е показателен за държавата ни. Предлагам на следващите избори за премиер да се кандидатира Осама Бен Ладен....А аз вместо да гласувам ще се кандидатирам за зелена карта и ако спечеля ще ми ядат чорапите всички кандидати за всички избори.
25
0
 
1
 
! Отговори
plamen преди 15 години
А Наско Сираков кога ще го роследва и той в панделата
24
0
 
1
 
! Отговори
nn преди 15 години
коце маца ака
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Леле Коцееееее, що стана,бре? Отиде коня у ряката.
22
0
 
1
 
! Отговори
ЧОМБЕ преди 15 години
АЙДЕ СИТЕ ПЕТРИЧКИ " МИЛИОНЕРИ " В ЗАТВОРА . СЕГА КЕ СИ НАПРАВЯТ ПАРТИЙНИ ЛИСТИ В ЗАТВОРА С ВОДАЧИ КОЦЕ МАЦА , МИТНИЧАРЯ МАРИО МИНЕВ - БКП , И МИНЧО *** " ЕВРОРОМА"
21
0
 
1
 
! Отговори
Коце Маца президент преди 15 години
Коце Маца обмислял плана как да стане президент на футболния отбор на централния Берлински затвор.
20
0
 
1
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Така е 16 ти има много интересни неща за Г. Димитров, по известен като Жоро Тарабата ( От налюскал се като тараба), и да вземеш да прегледаш правописният речник, комунистически мохлюз с мохлюз. Пише се: наизуст, неграмотен болшевик, продукт на РАБФАГ.
19
0
 
1
 
! Отговори
Крали Марко преди 15 години
Така е 16 ти има много интересни неща за Г. Димитров, по известен като Жоро Тарабата ( От налюскал се като тараба), и да вземеш да прегледаш правописният речник, комунистически мохлюз с мохлюз. Пиш се наизуст, неграмотен болшевик, продукт на РАБФАГ.
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Г. Димитров е престъпник терорист, един от организаторите на атентата в църквата "Света неделя" където загиват много невинни хора.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Май бългаските мафиози от сега нататък така ще патуват в Европа, под конвой, и от един затвор в друг.
16
0
 
1
 
! Отговори
joro преди 15 години
Сигурен съм, че не си прочел една книга за Г.Димитров обаче говориш на изус. Без да го защивам, има доста интересни неща за Г.Димитров
15
0
 
1
 
! Отговори
bjskl преди 15 години
Предлагам следния колаж - Коце Маца зад решетки и надпис. Ще се кандидатирам отново след 20 години. Мисля, че ще спечели изборите с 100% от гласовете, защото всички са наясно, че е "невинен".
14
0
 
1
 
! Отговори
аха преди 15 години
Много подходящ плакат. Общото между Коце и Г. Димитров е, че и двамата са престъпници. Последният просто в много по-голям мащаб.
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Охххххххххххх, мале дано го осъдят този гад! Ще има едни милувки да получава в затвора, че като излезе от прилива на женски хормони, ще си направи операция за увеличаване на бюста :-))))Може да се прекръсти на Коцка - Мацката
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ще има в пандела Ох, котьоо... Пая ще поеме
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
немците ще ни дадат урок как работят европейските закони,тук е невинен там е
10
0
 
1
 
! Отговори
men преди 15 години
i pred nurnbergskia da go bodnat-pak si e za sud mrusnika! vse e taia. ana organiozatorite na tezi plakat ste im bude po-dobre da svurshat nesto polezno, vmesto da pokazvat na vsichki kolko za zalki i mizerni.......
9
0
 
1
 
! Отговори
pl преди 15 години
Nqma 6-5 pred nemskia sud,dano da go osudqt,ako shte i edin milion plakata da vdignat tia glupaci makedonski ot petrich nai mnogo da stanat za posmeshishte ored cqla evropa zaradi tova che zashtitavat nqkakuv mafiot