Българският Джеймс Бонд - младок и проучен до девето коляно

Кандидатите за служители на ДАНС не трябва да са по-възрастни от 40 години
26 сеп 2008 20:22,
31
Българският Джеймс Бонд - младок и проучен до девето коляно
Всеки кандидат ще бъде надлежно проверяван от служителите на агенцията. Снимка: БГНЕС

Кандидатите за служители на Държавна агенция „Национална сигурност“ не трябва да са по-възрастни от 40 години. Това става ясно от приета наредба за специфичните изисквания към желаещите да правят кариера като агенти на нашумялата покрай подслушването на депутатите държавна агенция.

Всеки кандидат ще бъде надлежно проверяван от служителите на агенцията.

В информационните фондове на МВР се проверяват семейното положение, съдебното досие, завършеното образование, последната месторабота и писмените сведения за всички близки кръвни роднини.

Интересите на кандидата, средата му на общуване, начинът му на живот ще са обект на специално внимание.

При получаването на противоречиви информации разследването продължава до пълното им изясняване.

Нивото на интелектуалните способности на кандидатите за агенти пък се определя с тест по специализирана методика на изследване.

Психологичното изследване на кандидата включва тест и интервю.

Всеки новоназначен агент се изпраща на задължително обучение в Центъра за професионална подготовка или други учебни заведения със заповед на председателя на държавната агенция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С едно изречение подмазвачи, лентяи, доносници и верни кръволоци до 9-то мазолесто коляно...
29
1
 
0
 
! Отговори
MIMOZA преди 15 години
Всички такива бяха или пияници или убиици чужденци,Крадеха ни документи,снимки и каквото им нареждаха невидимотоприсъствие убийци,И ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАХА С РОДЪТ ЧОВЕШКИ,ЗАЩОТО В ТЯХ И ДНЕС Е И ОПТИКАТА И ТЕХНИКАТА,
28
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хахахах , какво обучение в САЩ не сте добре.. в ДАНС работят проверени хора , хора действащи в МВР от години и това им се води като 'издигане' . Те са проверени но проверени по смисъла че баща му е бил някой голям бивш или е настояш такъв и урежда синчето си да е 'някой'. На това се казва проверен човек , не че някой щял да ти рови по досието дали баща му пуши или *** къде работи. Заплатата е добра , почти сигурно трябва да си висшист и да не си *** за разлика от повечето полицаи , отделно имаш доста доста привилегии . Средната възраст на директори на дирекции към ДАНС е 40-44 години, което е показателно на колко трябва да си за да започнеш 'млад кадър' . Приятен ден на всички ;)
27
1
 
0
 
! Отговори
Мъжа на Годзила преди 15 години
Бяхме извън България и аз казах на един агент, че няма от какво да се оплаква - има твърда заплата, осигуровки, медицински, "вредни", кисело мляко и т. н.В резултат на което той много се озлоби, но понеже не бива да показва открито чувствата си, емоцията премина в страшна вътрешна възбуда, повтарям страшна.Вие си мислите че тяхната работа е много лесна, нали?Много от тях имат професионално изкривяване - възбуждат се при нетипични ситуации.Аз ги разбирам. Не знам как бих се чувствал ако бях агент и се старая да не бъда разкрит.Вие гледате Биг Брадър 4. Ако разкрият Тошко, нищо няма да му се случи, но ако разкрият агента, това може да коства живота му, този на близките му или кариерата му да свърши...После какво? Да продава домати на женския пазар?
26
1
 
0
 
! Отговори
Noname преди 15 години
Каквото и да си говорим, стината е че имат доста привилегии, и добра заплата, за която 98% от живеещите в Бг могат да мечтаят ( изключвам свободните професии като , сутеньор и тем подбни )Само си чешем езиците, а те си уреждат хората...
25
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това е запис от изпитът на един кандидат:-Не човек, а желязо! - просъска агентът ДАНСистТихо мъртвият каза:-Не, комунист...
24
1
 
0
 
! Отговори
354 преди 15 години
Луничке-звездичке или каквото там, моме, си! Вземи, мило, да се върнеш в детската градина и училище ,и да започнеш да се учиш да говориш и пишеш отново, че просто си срам за нацията! Дори и Кели Бънди от простите американски филми има по-подредена мисъл от теб!
23
1
 
0
 
! Отговори
Луничката преди 15 години
Да 17 точно или около 2000лв взимат, то той вметна че са им направили парите неприлично високи е тука му се изсмях, ама на фона на мойте дет взимам аз си бях за присмех! Незнам за филмите ама който се класира там си е добре, знам как си живее чаровника и лично съм се докоснала......... но галантниятму начин да ми докаже съвършенствоси във всичко ми дойде в повече! До 20 определено вече ги обучават в САЩ, а това монотонно говорене кошмар просто!! :))
22
1
 
0
 
! Отговори
Баш Бай Брадър преди 15 години
Абе това на снимката не е ли Милен Цветков от Нова телевизия?
21
1
 
0
 
! Отговори
Светло Кристав Захар преди 15 години
Номер 358251523 също така говори бавно и ниско, програмира хората... Иначе за него казах, че от устата му излизат , защото той чде със *** си... Това обяснява защо му е изчезнал бипера... Изял го е със *** си... На 11 Ноември има рожден ден... Тогава би трябвало да се е върнал в България...
20
1
 
0
 
! Отговори
Маргинал-гласоподава преди 15 години
13 и 14.Пичове, нали не мислите сериозно,че комунистите които са на власт навсякъде, ще назначат служители, които ще разследват собствените им далавери,даже и ако не са вече на власт???Бивша *** ,бивш разузнавач и бивш агент няма.Това ти е генно вродено в кръвта.Не всеки става за такава *** и гадна работа.Трябва да си природен *** и непукист.Останалите не се чувстват на място и напускат.До 17.Права си.Това тихо и бавно говорене и наблягане на отделни думи се нарича психолингвистично програмиране, и преди години всеки в партийната йерархия, от партиен секретар нагоре го е усвоил в някои партийни школи.Лично познавам и съм усешал върху себе си такива опити за въздействие от бивш мой директор, 2 години бил във висша партийна школа в Москва, след което стана върл САС-ар, после-царист.Още е на власт, но не знам вече от кои е.Учудващо е обаче, че и западните служби използуват явно същите метгоди,защото от 15 години няма обучение на наши в Москва.Явно, този ,който ти се е правил на интересен е обучен на запад.
19
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лелелелеле,много филми гледат някои хора.Заплатите на сержантския състав почват от 1200лв.(един патрулен полицай почва на 400).Взимат само ако някой от мнооооого високо ниво се обади за теб(обикновен депутат не върши работа).Полицай не взимат,преди взимаха но Миков и Сертов се договориха без ченгета ,че всичко побягна на там.Офицерите им са гооола воооода.Познавам един,завърши някакъв "варненски свободен",нищо не става от него .Сега е там взима към 2000лв.Обяви за места никъде не се пускат,трябва вътрешен да ти каже ,че има и да търсиш кадровика на портала(ако не те праща някой изобщо няма да си мръдне да слезе на портала да те види).А това за език изобщо не е вярно,тоя дето познавам не знае и книжовния български камо ли друг.А на номер 4 искам да му кажа:пич ти си живей с мисълта за преди 35 год. не се осъвременявай,няма смисъл.
18
1
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Не само да не са по-възрастни от 40 години, но да не са и от комунистическо семсере!
17
1
 
0
 
! Отговори
Луничката преди 15 години
Подготваят ги в чужбина, САЩ и са такива оратори, че ви оплитат за ктарко време говорят тихо и монотонно и винаги наблягат на думата 'отктовен'!Стратегия та им е да ти повлияят психически!! Това от личен, опит познавах лично един такъв чаровник, а колко е откровен колкото да видиш лайнер в Перловската река! :)) Но са големи джентълмени признавам хех!! :))Между другото взимат добри пари, имат и много превилегии имаги някаде в статите по нета!Абе по-младите са чаровни и опасни ама са объркани, бъркат работата с личния живот... та горките !!!
16
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най добре да го направят с прекалено високи изисквания за простосмъртни.. На кого ли му трябва да се цапа с работа в ДАНС... И без това след 30 години ще започнат разследвания (отново) и всички работили в тия структури отново (защо ли) ще последват съдбата на всички останали с досиета от (бившата) ДС...
15
1
 
0
 
! Отговори
brigante преди 15 години
там се влиза с връзки! исках да кажа с дебели връзки:)познавам един образ дето е бил там...сега е от бившите служители,но то там такива няма:) документа им е много готин един такъв тъмно червен с една голяма,гъзарска значка и долу пише бивши и настоящи служители на агенцията по държавна сигурност или нещо подобни беше:) и на дясната част е голямата звезда:)като теа шерифските в америка,ама таз наща е по-голяма:)повечето пишман агенти са едни такива невзрачни и трябва да могат да влизат в различни образи мигновено:)да владеят поне един език и то много,много добре...бойните умения там в агенцията ги учат,ама колкото в казармата нас ни учиха:) изобщо едни агенти имаме мале мила...по-точно са ДОНОСНИЦИ!!!а относно парите,то заплатките са им мижави,но все пак е престижна работа аааааааааааааааа хахахахахахахаха
14
1
 
0
 
! Отговори
Св.ПЕТЪР преди 15 години
Комунистическите динозаври се гърчат в предсмъртен бяс !
13
1
 
0
 
! Отговори
ФБР -то преди 15 години
КАКВО ТЕ СЪРБИ БЕ *** ? МОЖЕ БИ ТОВА , ЧЕ ИЗГРАЖДАМЕ НОВИ СЛУЖБИ ПО ЗАПАДЕН ТЕРТИП ? ИЛИ , ЧЕ НЯМА ИЗИСКВАНЕ ДАЛИ ТОЙ И РОДИТЕЛИТЕ МУ СА КОМУНИСТИ ?! МНОГО ЩЕ ВИ ПРИСЪРБИ , КОГАТО ЗАПОЧНЕ КОНФИСКАЦИЯТА НА ИМУЩЕСТВОТО ВИ ? НА СЛУГИТЕ ВИ И НА ЦЯЛАТА ВИ МРАКОБЕСНА И КРАДЛИВА ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ !
12
1
 
0
 
! Отговори
Bau преди 15 години
Заплата сигурно ще е около 300-400 лв и които се хване на хорото за тез пари ще трябва да търпи ,бая време .Всепак като държавна агенция гледат да прецакат хората ,и ако може да работят и за без пари.
11
1
 
0
 
! Отговори
Noname преди 15 години
Ами .. честито Плондер :)))))))))))))))) :PPPPP