Погребват Емин, никой от близките му не вярва в самоубийството

Началникът на кабинета на Ахмед Доган се простреля фатално в петък, в столичния квартал Бояна
19 окт 2008 09:45,
57
Погребват Емин, никой от близките му не вярва в самоубийството
Бащата на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

Началникът на кабинета на лидера на ДПС Ахмед Доган - Ахмед Емин, който се самоуби в петък, ще бъде погребан днес в родното си село Козица, Поповско.

Простреляният Ахмед Емин бе намерен в една от сградите на улица "Беловодски път" в столичиня квартал "Бояна".

Според официалната версия става въпрос за самоубийство със собствен законно притежаван пистолет.

Родното село на Ахмед Емин е в траур, а близките му не вярват на разпространената версия, че сам е посегнал на живота си.

„От начало, комшиите ми казаха, че бил направил катастрофа и бил в кома, а то се оказа, че бил убит. Двеста процента съм сигурен, че момчето ми не може да направи такова нещо”, заяви Емин Хюсеинов, баща на Ахмед Емин и отхвърли версията за самоубийство.

Последно баща и син се видели по време на Байряма, когато Емин го посетил със семейството си.

„С очите си да видя, няма да повярвам, че се е самоубил”, каза от своя страна Мехмед Сюлейман, вуйчо на Емин. Според него само „тези горе” знаят какво се е случило. Цялото село е потресено от случилото се.

„Всички са много привързани към него и много го уважават. Никой не вярва, че се е самоубил. Всички мислят, че става въпрос за убийство”, каза кметът на селото Хасан Мустафа.

Междувременно стана ясно, че целият имот на ул. "Беловодски път" в столичния квартал "Бояна", който се използва от лидера на ДПС Ахмед Доган, е под непрекъснато 24-часово видеонаблюдение, съобщава БГНЕС.

Камерите за наблюдение са разположени по всички сгради на комплекса.

Записите от тях се пазят от денонощната охрана на комплекса. 

По нареждане на Ахмед Доган, охраната на комплекса не допуска никого с оръжие, без значение кой е човекът, който посещава резиденцията му.

Това е и причината разследващите да се чудят как Емин се е самоубил с личния си законно притежаван пистолет, както съобщи МВР, при положение, че там той не може да влезе с огнестрелно оръжие.

Вчера от ДПС пък почти не коментираха трагедията. Юнал Лютфи заяви лаконично: „Това е нещастен случай“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Spokoen si,razbra se 4e si kopanarski ***-gey.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
500 godini ne sa malkonapravete si DNA testi ne se pravete na golemi balgariaz si napravih i sega sam spokoen hahahaha
54
0
 
0
 
! Отговори
lilqna преди 15 години
...o4akvah go...za men ne e iznenada... tova e na4aloto na KRAQ.... kolko 6te prodalji agoniqta ... moje bi godini...?
53
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Битката на "Червените тиранозаври", Станишев и Първанов, продължава и значително загрубява - започват да хвърчат глави, този път в лагера на съюзника на Първанов...Все още не знаем кой е "добрия" и кой "лошия юнак"..., но за сега главния залог продължава да е ДАНС..., а "добрия" обикновенно е победителя..."Самоубийството" на дясната ръка на Ахмед Доганов, дойде веднага след срещата на м-р Миков с началника на *** - (службата за борба с наркатиците в САЩ) и то в сграда където оръжие има само "сейбията" А.Доганов..., само предполагам, че информацията за главните организатори на нарко-търговията и нарко-трафика през България идва от САЩ, а не обратно!!!Странна информация извира от Полицията - първо нямаше свидетели, а после били разпитани..., нямаше предсмъртно писма, а след 24ч се "самонаписа"..., нямаше значение къде е станало "самоубийството" , а и пеленаче в България знае, че мястото се "изолира" и докато трае разследването, никой не се допуска там... Вероятно, обаче територията на Ахмед Догановите сараи, са неподвластни на българските закони и власти!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
Captadon преди 15 години
prez onaq rabota mi e che sa go zastrelqli toq...
51
0
 
0
 
! Отговори
bezimen преди 15 години
za suzalenie Dogan e naj-golemia mafiot i trudno shte go pipnat.Tpi e prezidenta na Bulgaria ot mnogo otdavna,toi kolia toi besi,a ""prezidentite ni"" sa negovite soltashaci.E dokoga?
50
0
 
0
 
! Отговори
BULGARIN преди 15 години
tova e porachkovo politichesko ubiistvo v danoto na tazi istoria e DOGAN.NEZABAVNO SLUJBITE TRIABVA DA GO ZATVORIAT . DPS VECHE E V KOLAPS KRAI NA TAZI ETNICHESKA PARTIA...............
49
0
 
0
 
! Отговори
българия преди 15 години
всички *** да измрете кво х.... ми търси тук да си отива в турция да видим дали някой ще го има за човек викат им *** и никой не ги ще а пък тук партия си отворили по един куршум за всичките
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nai posle e dochlo vreme daje ezakasnilo no triabva da se razbyli li4nostta na dogan i naistina li darji vsi4ki v ratsete si kakto pove4eto xora ve4e se samniavat balgaria e vevr. sauz itriabva da spazva pravilata takiva politisi na zapad otdavna da sa tam kadeto im e miastoto
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тичайте пак да лапате на доган мекия на изборите *** такива.Никой не вярва че този и професора са се самоубили.Но има един отгоре който рано или късно ще въздаде правосъдие на гадните ***
46
0
 
0
 
! Отговори
TR преди 15 години
ananizi sikem sunetsiz yavurlar sizi
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нещо много бързо го заровиха. А и другият "самоубиец" професора, той пък съвсем изчезна в сянката на този и съвсем лесно го потвърдиха за самоубиец.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
razdaite na vsi4ki depytat ne po 1 ...po 5 pistoleta.....denono6tna ohrana, video nabludenie, obiknoven 4ovek ne moje da mine po tazi ylica.....i za vsi4ko tova pla6tame nie, obiknovennite hora....sega da go sujalqvam li??!! tezi koito gi pazqt i zapisvat vsqko preletqlo vrab4e da si nosqt otgovornostta.
43
0
 
0
 
! Отговори
kkkj преди 15 години
dan4o mentata go boli rqzaniq,znaete li kakav apartament si kupi na slan4ev den?3000 evro kvadrata a za koko e deklariran?
42
0
 
0
 
! Отговори
нашенец преди 15 години
аами заличават всички следи. Съмняват се да не пропее. Какво искаш от такива като данчо ментата. И той взел акъл да дава долно ***.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко за човека!Убили са го!Жалко за близките и за дечицата му!ДПС се показа на какво е способна,всеки който й противоречи не го очаква нищо добро!Не гласувайте никога повече за тези убийци и престъпници!Доган сигурно знае или той е наредил да го убият!В ДПС нищо не става без той да знае!Случая ще се потули като всички други преди него!Съболезнования на близките!
40
0
 
0
 
! Отговори
Sasho преди 15 години
Ми ходете да пасете овцете на изборите, след това псувайте ДПС, да *** *** народ да ***.
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дай емайл или телефон и ще ти изпратя адреса или ще се разберем къде и кога, че ми е интересно какъв "майстор" си :)
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво бъз ли те?Знам много турци и са големи ***.Правят се на бабаити.После хленчат и духат супата.Не давам на турчин да ми прай номера,намира си бързо майстора.
37
0
 
0
 
! Отговори
SKS преди 15 години
Ти ли ще го питаш каде е или аз да го направя ???