Костов вини Драшков, че затрил "лиани"-те за ДПС

Според тъмносиния лидер смъртта на Емин е свързана с уволнението на зам.-председателя на ДАНС
23 окт 2008 15:07,
16
Костов вини Драшков, че затрил "лиани"-те за ДПС
Снимка: БГНЕС

"Ако е изчезнала разработката "Лиани", то отговорността за това е на бившия директор на Национална служба Сигурност", обяви лидерът на ДСБ.

Така Иван Костов коментира вчерашните твърдения на председателя на Държавна агенция "Национална сигурност" Петко Сертов, че не знае за нея.

"Аз мисля, че има разработка "Лиани" точно толкова, колкото бащата на Ахмед Емин не вярва, че синът му се е самоубил", допълни Костов.

Според тъмносиния лидер смъртта на Емин е свързана с уволнението на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков.

ДПС било изключително изнервено от този факт, тъй като вероятно са разчитали той да им пази гърба.

Иван Костов каза още, че това била и причината на острата реакция на Доган, ден след като Драшков беше уволнен от ДАНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
историк преди 15 години
Иван Костов е най успешния премиер на България в новата й история.За толгова години,през които той не е във властта престъпната и незаконна партия създадена без да се яви на избори с терор и мракобесие,с помоща на чужда сила-СССР, БКП/БСП не можа да докаже в съда всичките си скалъпени обвинения срещу него.
14
0
 
0
 
! Отговори
Марко Списаревски преди 15 години
ДО3. - 23.10 17:28 - КОСТОВ ИЗВЪРШИ МНОГО ДЕЛА. . .От: СТРАНДЖАТАКостов отдавна приключи с действията - / успя да си приватизира40 -50 стратегически работещи предприятия и с подставени лица ги ръководи /.По този начин успява да подържа нужния му платен електорат,който му гарантира депутатско място и имунитет...Той знае колко да плати,и ще плати за да мине четирите процента.Има право човекът вече да си говори,зависи кой го слуша и койму вярва..................................... ТИ НАИСТИНА НЕ СИ НА ЯСНО С РЕАЛНОСТТА.Когато няма какво да кажеш, по-добре е да мълчиш, отколкото да фабрикуваш измислици.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Де ги тия 40-50 работрещи стратегически предприятия,бе, ***:) Такива не е имало у нас през последните 60 години!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Време е да смениш очилата. Де го тоз платен електорат на Костов. Нали и 1% не може да събере. А ако имаше предприятия, червеното безгръбначно прокурорче да го е прибрало досега.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никога не съм харесвал самия Костов. Но е факт,че единствено по негово време ДПС не е било на власт през последните 20г.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ндаам, Костаки пак сложи пръст в раната.Доган сега газ пикае.
9
0
 
0
 
! Отговори
Костовист преди 15 години
Akо искате децата ви да живеят в истинска европейска държава,без криминални ченгета от ДС и КГБ - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОЛИТИКА КОСТОВ И ДСБ!
8
0
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
на всички е известно,че магнитните одеалца съдържаха информация и ги продаваха скъпо само на тези,които нямаха такава техника в домовете си за да ги разчетат пък и не са учили методика на убийствата,Там където е надникнал полицай винаги е ставало нещастие с човешкият ни род,
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Странджа, ти акъли не давай! Твоята работа е да гледаш да не загори бобеца и да не изкипи кайвето! Те, комитите си знаят работата :-)
6
0
 
0
 
! Отговори
'чисти ръце' преди 15 години
какъв беше замисъла на операция 'ЗМИЯ' ?
5
0
 
0
 
! Отговори
демократ преди 15 години
е най-добрия политик в обрулена България.Ще гласувам за ДСБ,която е в състояние да изрита мафиотите от властта! Най-после ще се сбъдне българския сън,за свободна демократична,европейска България!!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо ли си е отишъл Емин? Защото да имаш информация е "сладко" нещо, но от много информация се УМИРА!
3
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
Костов отдавна приключи с действията - / успя да си приватизира40 -50 стратегически работещи предприятия и с подставени лица ги ръководи /.По този начин успява да подържа нужния му платен електорат,който му гарантира депутатско място и имунитет...Той знае колко да плати,и ще плати за да мине четирите процента.Има право човекът вече да си говори,зависи кой го слуша и койму вярва...
2
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Явно много ги разбираш нещата.Посочи му какви действия.Да се бие . Да стреля. Та той не е партизанин или мутра.Имаш грешни представи за действия.
1
0
 
0
 
! Отговори
беше тя преди 15 години
Действия,Костов,действия!На приказки сме се наслушали!