Жена роди в полски фиат в центъра на София

Родилката е клошарка, заедно с бебето са откарани в болница, състоянието им е добро
10 ное 2008 15:08,
26
Жена роди в полски фиат в центъра на София
Бебето и жената, акуширала при раждането му. Снимка: БГНЕС

Жена роди здраво момченце в центъра на София, на ул. "Шандор Петьофи".

Жената е родила в полски фиат с помощта на друга жена от близка кооперация.

По данни на полицията родилката е клошарка, която си е казала само малкото име.

Тя и детето вече са откарани в болница, лекарите твърдят, че състоянието и на майката, и на детето е добро.

В средата на юни 34-годишна жена роди момченце в трамвай №8.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Петя преди 15 години
А как ще живее по-нататък, един Бог знае. Подкрепям 14, защото никой не може да каже какво ще стане с това дете и как ще се развие по-нататък. Може и да стане ЧОВЕК от него и да се развие доста по-добре от много хора от заобикалящия ни "цивилизован" свят.За безотговорността на майката съм напълно съгласна! Но в крайна сметка не забравяйте, че жената не е съвсем наред, така че не можем да очакваме да разсъждава нормално. Относно вариантите със спиралите, малко клошари са информирани къде и как могат да го направят, да не говорим ако има и някакви условия и документи, които се изискват, за да го направят безплатно.Аз искам да поздравя жената от кооперацията, която се е притекла на помощ! БРАВО госпожо! Малко останаха "човеците", които реагират на викове за помощ и се притичват, още повече като се отнася за клошари. Прегръщам Ви силно и Ви моля да запазите Вашата съвест будна, а не да се превърнете в безразличен наблюдател, каквито най-вероятно са повечето коментатори тук. На приказки сме много силни, но надали някой би се притекъл на помощ.
24
0
 
0
 
! Отговори
Може би са те... преди 15 години
Абе не знам клошари не клошари ама детето не ви ли прилича на извунземното от едноименния филм -- 1 към 1 , няма лъжа няма измама.
23
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
не се става клошар по желание или от хубаво - това ни е ясно. НО - когато вече си клошар, по една или друга причина, защо трябва да създаваш и раждаш и деца бе, да му *** майката? не знаеш ли, че си клошар? не знаеш ли, че няма как да се грижиш за това дете? всички знаем истината, ама някои се правят на лили иванова, дее*а и "хуманистите" а истината е, че миризливата ***, която пълзи по улиците и рови по кофите, няма ни най-малка сексуална или здравна култура, няма и желание да се промени - да не говорим пък, че половината от тях са и с психични увреждания и генетично наследяеми аномалии, които се предават и на потомството им - е това ли е нужно на обществото, нацията, планетата? а ти ми говориш, че били станали клошари от лош късмет. е добре де, пак питам - ако ще до вчера да е била профрсорка и банкерка, не знае ли, че днес е клошарка, та е тръгнала да ражда дете?
22
0
 
0
 
! Отговори
българи преди 15 години
Абе вие луди ли сте как се става клошар пожелание така ли ???? Не напротив когато затънеш в дългове и си пренуден да продадеш жилещето си за да ги покриеш когато наемите са по 400 лева а заплатите по 280-360 лева ей тогава си бездомник в тази прекрасна държавичка кадето преди 20 години нямаше такава дума ~ КЛОШАР ~ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Моят баща работи като шофиор във бърза помощ.Въднъж отиде до едно село за някаква жена която ражда.Докато отиде тя беше родила в нивата става въпрос за "***"не се шегувам
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Stiga tapi sporove, be hora!Da e jivo i zdravo detenceto-tova e nai-vajnoto !!! :)
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
#17 е обобщил най-реално картинката!
18
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Абе тия като котките и кучките ги раждат по пътищата.Още една се окотила.Жалко за детето, щом там се е родило представете си къде ще живее.
17
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
какъв "българин" се е родил бе, момче? с такива ли "българи" да се гордеем бе? кво ше излезе от това дете бе, умник? отсега мога да ти кажа кво го чака - интернат, скитничество, кражби, проституция, тотална и доживотна скотска неграмотност и бездушевност.... или осиновяване от чужденици и нормален живот в друга държава - като НЕ-българин.
16
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
по улиците! бра - во!
15
0
 
0
 
! Отговори
svetlio преди 15 години
12, може и да си прав - някои хора ги мързи, но не си прав да поставяш всички под общ знаменател.Има хора, които имат психически проблеми и просто не могат.Не могат да се доеврят, страх ги е че някой иска да им навреди, не могат да се концентрират, не могат да различат градивната критика от упрека ... и т.н. Тези хора и да работят не могат. Или поне не, ако някой не се грижи за тях.А няма кой да се погрижи за тях.Да - знам, плащаш си данъците - държавата да се погрижи. Но държавата не се грижи.Просто не всичко е толкова черно/бяло, колкото си го мислиш.От 'де знаеш какво й се е случило на тая жена и кой *** я е насилил, просто защото е можел а тя е била беззащитна. А може би е в състояние в което даже да не е разбрала какво й се е случило (че някой я е употребил сексуално).Вобще, може да е толкова зле, че ти, от твоя балкон даже да не искаш да погледнеш натам ...Не бързайте да съдите.
14
0
 
0
 
! Отговори
сдм преди 15 години
...."Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли....." Защо се къхарите за това творение на Бог...Да защото той е решил то да се появи на бял свят...С този "живот" на майката, която преживява на улицата, едвали би се задържало, ако нямаше закрила свише...Толкова много жени искат да си имат рожба, с толкова мъка искат да родят, а не се получава.....това малко създание, вярвам ще си намери добри родители, които ще го направят добър човек....защото Бог е решил...така.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Виж сега, животът е несправедлив. Винаги е имало и бедни и богати. Но ако по някаква причина човек е принуден да се изхранва ровейки по контейнерите, то поне според мен, е редно да не създава деца при положение, че няма как да им осигури дори и най-минималното! Според мен точно това е безотговорно! Да раздаж деца като животните, а да не си в състояние да им осигуриш елементарни грижи. Кажи ми какво мое да предложи тази жена на детето си? Кашон вместо легло? И с какво ще го изхранва? Ето, затова твърдя, че е без отговорна! Защото, извинявайте живеем в 21 век и има много начини да се предпазиш от нежелана бременност, като някой от тях не са и толкова скъпи. Има специални кабинети, в които тази жена може да иде и да й поставят спирала напълно безплатно. И оттам нататък да е свободна да прави каквото си иска. Но разбира се и за това се иска малко отговорност. Докато такива хора изглежда нямат такава. Те не са отговорни нито към себе с нито към децата си.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Въпросът е защо някои ги мързи да работят? Това е въпроса! Не мога да си представя- здрава, права жена, защо не запо4не работа?! Работа има!!! Мнението с "неразбрани", "отхвърлени"...много плитко и глупаво, просто вси4ко е от мързел! Ина4е това детенце ще намери добри родители, сигурна съм!
11
0
 
0
 
! Отговори
dobri преди 15 години
съгласен съм 7, 8, 9!!! но клошарството, според мен е форма наживот, който по някога индивида сам си избира...
10
0
 
0
 
! Отговори
мими преди 15 години
А защо има клошари? Защо не си зададете този въпрос, за това са отговорни и двамата родители не само жената.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И какво разбиране да проявя към жени, които раждат децата си като животните и после ги захвърлят като ненужни вещи? Ако някой е за съжаление в случая, това е това нещастно същество, което още с раждането си е обречено на студ, глад и мизерия! Какво е виновно, горкичкото, че родителите му са някакви безотговорни личности и са го заченали без да имат някаква представа как ще се грижат за него.
8
0
 
0
 
! Отговори
трите игрека преди 15 години
си показалеца от мишката...
7
0
 
0
 
! Отговори
Deni преди 15 години
По-скоро въпросът трябва да е защо обществото допуска да има клошари. Те просто са отхвърлени и неразбрани. И как така на някого може да се забрани да ражда?! Замислете се малко! Горкото дете, то съвсем не е виновно
6
0
 
0
 
! Отговори
dobri преди 15 години
само си търсите повод за гавкане...българин се е родил - къде живеете, на юпитер или...като ви чета коментариите сякаш сте извънземни, ама и инвънземните ще проявят разбиране...