В МВР не са раздавани "никакви парични награди"

Ще има коледни добавки за всички служители "в рамките на възможното"
17 дек 2008 23:35,
14
В МВР не са раздавани "никакви парични награди"
Снимка: Булфото

В МВР не са раздавани никакви парични награди, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Още миналата седмица ръководството на МВР е решило да не награждава служителите, работили по европейските ангажименти на министерството, въпреки че е имало целево отпуснати за това средства.

Тези средства ще останат неусвоени в държавния бюджет.

Всички служители на МВР ще получат коледни добавки в рамките на възможното, уточняват още от пресцентъра на министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nomer 11 mislq da ne se pushi a da se bie nared tazi sgan v parlamenta po vazmojnost moje i nqkoi ubit da ima nqma da e zle
12
0
 
0
 
! Отговори
evil преди 15 години
4 Айде стига си шашкал хората с IP, всеки може да си говори квото си иска, много ми е интересно кво точно ще стане ако ти знаят IP адреса. Много ясно че на сайта има лог, никакъв проблем не е да го разберат хората. И кво ша додат да го ***... \то мноо хубуу тва , и без тва постоянно му е отзад поради всичко. на нас също в тоя ред на мисли
11
0
 
0
 
! Отговори
niakoi преди 15 години
21.12.2008 v 11.00 6e popu6im pak
10
0
 
0
 
! Отговори
възмутена преди 15 години
Защо са им на хората съблюдаващи спокойствието ни пари? нали и педераските депутати ще получат?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От форумитеПолицай: Господа ръководители, не съм съгласен17 Декември 2008След масовото "пушене" пред МВР в събота, интернет форумът policebg.free.bg, от който тръгна мащабната протестна акция на полицаите, бе затворен "за реконструкция".Потребителят в policebg.free.bg, "Lord" се е погрижил да запази един от най-интересните постинги на полицай в спрения форум, като го е публикувал в този на сайта "Де зората". Mediapool предлага на читателите си цялото мнение на неизвестния автор."Уважаеми колеги полицаи!Не се притеснявам да ви наричам така, защото аз не се срамувам от това, че съм полицай, а напротив гордея се. Сигурен съм, че това важи и за вас.Искам да използвам аудиторията ви, за да изразя своето, а сигурен съм и на всеки един от вас, несъгласие с някои от аспектите на работата ни, като наблегна твърдо на господа ръководителите ни на всички нива, че нещата са повече от сериозни.На първо място, колеги, аз не съм съгласен моите пари да бъдат крадени и то по особено нагъл и безапелационен начин. Независимо дали ги наричат пари за дрехи, за извънреден труд, антикорупционни или както си пожелаят обсебилите ги, това несъмнено са наши пари. И тези пари са изработени с нашите ръце, с нашето време, с нашите нерви, с нашето здраве. И то, за да може определени кръгове да си припишат фалшиви заслуги на пестеливост и разумно харчене, когато други служби се чудят за какво да ги дадат, само и само да бъдат усвоени.Не съм съгласен още, че тези пари после отиват не за разтръбяваните кампании в помощ на деца на пострадали колеги или друга очевидно също толкова лицемерно-благородна кауза, а за създаване на излишен и граничещ с тънкото ми чувство за кич лукс, който някои очевидно не могат да си позволят вкъщи и затова компенсират на работните си места.Не съм съгласен още да осигурявам този чужд лукс, давайки всичко от себе си, скъсвайки се от работа, ограничавайки ce от нужната, а не прекалена почивка, лишавайки същевременно семействата и приятелите си от себе си, в отговор на което да бъда унижаван, като нагло и безнаказано бъда определян като некадърен, некомпетентен и мързелив.Не съм съгласен да ме правят за смях, когато ходя като просяк по хората да моля за подаяния и милостиня, за да мога да свърша качествено работата си, да бъда осмиван поради отдавна престарелите, амортизирани и преминали всякакъв разумен и неразумен срок за експлоатация консумативи. После да бъда подиграван и от Вас, господа ръководители, като бъда следен за конфликт на интереси.Не съм съгласен да бъда осмиван от обикновените хора, от престъпниците и от Вас, господа ръководители, когато заявявате, че няма пари за каквото и да било, а Вие същевременно да разхищавате тези уж липсващи пари за лични цели дори и в извънработно време, успокоявайки съвестта си с измисленото от такива като Вас за такива като Вас полага ни се по закон.Не съм съгласен доблестни мъже да бъдат принуждавани да се молят и ун
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
от 3, ние цивилните си цвилим, а вие тъпаните в униформи тип бостанско плашило не ставате за нищо.....нулиииии.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Парични награди за некадърност.
6
0
 
0
 
! Отговори
НЕКОРУМПИРАН преди 15 години
за последните 10 г. от хазната са похарчени 20 млрд за квалификации... шулева може ли по-точно да обясни на данъкоплатците как и къде точно бяха дадени тези пари ?
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Внимавай с кавалификациите да те изяде аи пи то главата:) Съвсем е прав човека, защото скоро никой няма да бачка и ще е като казармата преди-и аз така го виждам.
4
0
 
0
 
! Отговори
national front преди 15 години
Тази практика в коя страна я има че не се сещам ;)) Наборна полиция за 5 години с 2 седмици отпуска ?! Ти не си нормален , ходи се прегледай цървулко..
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ревете защото алтернативата е никакви заплати, наборна полиция, т.е. жандармерия със служба по 5 години и никаква заплата, а само градска отпуска по 2 седмици в година.Цивилни гарги такива.
2
0
 
0
 
! Отговори
avangardman преди 15 години
Сумата в размер на 3000 (три хиляди) лева се дава на служителите в други органи на изпълнителната власт като "антикорупционни"- това означава ли, че официално се заявява, че в МВР няма абсолютно никакви възможности за корупция?! Статистиката, ако не ни лъже, показва нещо различно. На мислещите хора им е трудно да разберат защо една майка, в лицето на държавата, обгрижва с внимание някои от децата си, а други държи заключени на тъмно...
1
0
 
0
 
! Отговори
TAШУНКО САПА преди 15 години
Е то това беше ясно още отначало , тези номера Аз съм ги измислил така че няма какво да ми ги предлагате сега. Отначало казаха - няма да има за никой нищо и раздадоха на новите генерали от ДАНС по 2500 коледни и 14 заплата , не 13-а.. МВР излезе на протест , казаха - пари няма , няма да има нищо. После - абе ше видим , няма пари ама ще направим нещо за да намерим ! Сега след 2-3 дни ще кажат - не без помощта на другаря СереГей Станиш , влаха МиШков и другите мазни едва успяхме да осигурим за ВАС мили колеги служители по нЕкой лев. Всичко ще утихне и януари когато преведът заплатите ще видим че коледните ни добавки са по 50 лева. Знаем го този номер господа ! Със стари нов бардак не се прави ! Време е да си ходите другари комунисти , жалко че едно време не направихме като в Румъния - на площада разстрел пред всички и това е. Чаушеско и сие добре ги подредиха , само ние се *** б***хме и ви оставихме да си живеете старините с по 2 партийни куфара с долари разграбени преди да сдадете властта на синовете си. После им дадохте някой лев и сега всеки от тях е преуспял бизнесмен и младеж. Като онзи 25 годишния мултимилионер каде баща му работи в ДАНС. На следващите избори всички внимавайте за кого ще гласувате , че на тези на голям х седнахме !