Белград дава 1 млн. евро за главата на Младич

Наградата за подобна информация за Горан Хаджич възлиза на 250 000 евро
10 яну 2009 08:58,
10
Белград дава 1 млн. евро за главата на Младич
Снимка: БГНЕС

Министерството на вътрешните работи на Сърбия дава 1 200 000 евро за всякаква достоверна информация, която ще доведе до задържането на двамата обвиняеми от Международния трибунал за военни престъпления в Хага - генерал Ратко Младич и Горан Хаджич.

Министерството е изпратило заповед за арест на двамата до всички полицейски управления в страната. Вътрешното министерство дава 1 млн. евро за информация, която ще разкрие скривалището на бившия главнокомандващ силите на босненските сърби генерал Ратко Младич.

Наградата за подобна информация за Горан Хаджич възлиза на 250 000 евро. Вътрешното министерство създаде и специален телефон - 9191, на който може да се предаде важната информация.

В съобщението на министерството се казва, че "анонимността, секретността на информацията и сигурността на гражданите са гарантирани".

Заповедта за задържането на двамата военнопресътпници е издадена от Акционния екип за сътрудничество с Международния трибунал за военни престъпления в Хага. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Comment преди 15 години
България дава по 1 млн. евро за главите на Доган, Р. Овч. Р. Петков, Станишев и Първанов,! Има и други по-малки награди за други глави! Проверете подробности в сайта на МВР!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гледам заформя се търг от мен 3.
7
0
 
0
 
! Отговори
Тедо преди 15 години
Давам 2 лева за главата на Станишев
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хубаво си прочистиха страната сърбите... :))Очистиха се от изметта заедно с територията. Ако можеш да се видиш отстрани каква *** си ти, не знам дали ще ти е толкова весело...
5
0
 
0
 
! Отговори
една преди 15 години
номер 3,внимавай да не ти се възпали препуциумът.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Anonimniya.Sigurno znaesh 4e Isus Hristos sasto e bil obryazan.No ti ne si hristyanin i ne spodelyash hristiyanki zennostti.Spravka 10 boji zapovedi.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
днес чух по новините защо има мирен турски протес срещу бамбардировките в Газа - един *** се изказа, че ако не се вдигне на протест за мир в Газа може е тук да стане така, за мен тези двамата сърби си свършиха отлично работата, защо ще ги търсят да ги съдят, дали на запад ако *** се вдигнат да искат автономия и да управлявт в страната им ще мислят така??? "ислямът е мир, не война" тръбят навсякъде а все за война мислят и се държат все едно че тук е тяхна страна, добре направиха сърбите, че си прочистиха страната от *** като тях, само да може и някой като Хитлер да се роди и *** да прочисти...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ВЧЕРА ГЕРОИ - ДНЕСКА ПРЕСТЪПНИЦИ. ОТ ОСАНА - ДО РАЗПНИ ГО . ИСТОРИЯТА САМО ИМА ДУМАТА. ДНЕШНИТЕ ПРОДАЖНИ SRПОЛИТИЦИ СА ПО ЗЛЕ И ОТ НАШИТЕ. ГОРКИТЕ СЪРБИ, УПРАВЛЯВАТ ГИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чак сега го хванаха.