Пак смърт в ареста

МВР: 29-годишен наркоман, задържан за отвличане, почина в столичен арест, след като бе подложен на детектор на лъжата
22 яну 2009 11:24,
97
Пак смърт в ареста
Снимка: Булфото

В сряда по обед столичните полицаи са задържали 29-годишен столичанин, обвинен в отвличане.

От МВР съобщават, че са извършени процесуални действия по досъдебното производство – претърсване и обиск в дома на заподозрения.

Действията срещу мъжа са предприети след план, утвърден от градския прокурор и директора на Криминалната полиция.

П. К. е отведен в полицията, където с него са проведени оперативни беседи.

От полицията допълват, че след съгласието му мъжът е подложен на полиграфско изследване (детектор на лъжата).

В рамките на деня той споделил, че няма здравословни проблеми, но употребява наркотици.

След приключване на полиграфското изследване, направено в Института по психология на МВР, на път за ареста на П. К. му станало лошо.

Полицаите незабавно го откарали в „Пирогов“, където лекарите констатирали смъртта му.

Назначена е проверка по случая от Инспектората на МВР.

Това е втори загадъчен случай на смърт в столичен арест, след като на 14 януари 60-годишен мъж почина в 4-то РПУ.

Опозиционни партии и свидетели твърдяха, че мъжът е бит и арестуван по време на протестите пред парламента, докато от МВР са категорични, че автокрадецът Методи Маринов сам дошъл в районното и починал вследствие на сърдечна криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
ivo преди 12 години
milicionerite sa nai kompleksiranite bokluci kogato edin glupak sam za sebesi osaznae 4e ot nego ni6to ne stava stava kuka. te sa straxlixi mi6ki v jivota za tova se nadqvat uniformata da gi pazi ina4e kato zemat 6amara na ulicata viqt kato ***.
96
0
 
1
 
! Отговори
тъп си преди 15 години
Не съм ченге. Голям "психолог" се извъди, няма що.
95
1
 
1
 
! Отговори
до 88 преди 15 години
Явно си се разпознал, извинявай. Никого не заплашвам, просто каня на среща онова недоразумение, бияча на полицаи с 72. И да, знам какво е "общ знаменател", или както ти го наричаш "един знаменател". Не е готино, нали? И не е честно. А ВИЕ какво правите? Не слагате ли всички ченгета под общ знаменател, *** неграмотни? Когато безогледно плюеш по някого, то не се учудвай, че получаваш същото и по твой адрес. За пореден път оправдахте очакванията ми - искате да си излеете помията, а отсреща да си мълчат, за да се чувствате велики. Реакциите на моя пост доказват това.
94
0
 
1
 
! Отговори
калина преди 15 години
О, 80 колко си прав. Само, че няма кои да те чуе. Не съм съгласна само,че като проснеш някои, тои ще стане по-грамотен. Пo-добре затвор под строг учителски надзор.
93
0
 
1
 
! Отговори
r преди 15 години
Абе "нормален", пред "нашето" районно ако не всяка вечер, то почти през вечер има линейка. Интересно за какво ли я викат? Това нормално ли е?
92
0
 
1
 
! Отговори
.......... преди 15 години
Ето това е справедливост за ПОЛИЦАЙ ''Бившият полицай Калин Кьосев беше осъден на пет години затвор за убийството на 16-годишната Елеонора Димитрова. Това постанови състав на Софийски градски съд с председател съдия Даниела Атанасова. Прокурорът Камен Димитров поиска в сряда доживотен затвор с право на замяна или алтернатива от 20 години затвор за бившия полицай Калин Кьосев, обвинен в убийството на 16-годишната Елеонора Димитрова. Неговото основание беше, че по време на убийството извършителят е бил пиян и дрогиран. Калин Кьосев беше оправдан от съда по обвинението за умишлено убийство и беше признат за виновен за убийство по непредпазливост, като му беше наложена възможно най-тежката присъда по такова обвинение. Калин Кьосев беше осъден и да заплати 50 хиляди лева граждански иск, предявен от майката на убитото момиче Калинка Борисова, както и да заплати разноските по делото 1250 лева. ''
91
0
 
2
 
! Отговори
.................. преди 15 години
Работил съм в полицията 8 години и когато се махнах от нея преди 10 месеца се почуствах друг човек . Толкова помия и няма никъде , където и да работиш. По темата искам да кажа , че по принцип се бие избирателно в РПУ , ако си фактор , няма да те пипне никой в клетката - даже може дежурния и една *** да ти врътне , ако обаче си мишок ще те бият на почивки ( след 18 00 ч.) когато свърши оперативката и няма никой в районното естественно . Повечето ми колеги бяха полуграмотни , предимно от Враца, Перник , Ботевград и т.н , а говоря за РПУ в гр.София - общо взето съм останал на мнение , че мечтата на всеки селянин е да стане полицай в СТОЛИЦАТА - нагледал съм се на какви ли не образи за това време. Като цяло има и много свестни момчета , но те се броят на пръсти . Доколкото разбрах тази загадъчна смърт е била в БОП-а ( УВОЛНЕНИ СА 2-*** ШЕФОВЕ ) , предишната седмица имаше подобен случай и в 4- РПУ ама комисар Чакъров още си седи ....а иначе везната е равна за всички :) A с убития студент в Ст.Град - не трябваше ли и комисар Неделчев да бъде махнат , та той не може да се справи с едно каре от 5 дискотеки , не знам дали знаете , но убийството е станало на 30 метра от РПУ - '' голям професионалист'' ??? Няма какво да се лъжем , всичко е хвърляне на прах в очите .....докато старата генерация продължава да си набутва свои некадърници на ключови постове така ще бъде . В полицията не е важно , дали имаш 2 висшета и говориш 3 езика - важно е на кой човек си , а това , че не става и *** от теб , не е важно - важното е да си послушен и изпълнителен , без да задаваш много въпроси .............
90
0
 
1
 
! Отговори
tosunbey преди 15 години
П. К. е отведен в полицията, където с него са проведени оперативни беседи.ha ha ha ...6te se pukna ot smeh!!!
89
0
 
1
 
! Отговори
не мога да ви тьрпя преди 15 години
леко бе ченге какво се правиш на велик инжектирали са го да си признава ама са сбьрка ли дозата или за пьрви пьт ви пьт чуваш как си признават дребните риби после като е станала белята ще го изкарат наркоман лезбийка *** някои или НЕ ЗНАЕШ КАК ДЕИСТВА СИСТЕМАТА? после ще уверявате всички каква услуга са направили на обществото.......МАЙ БЬРЗО ЗАБРАВИ ДРОГИРАНИЯ СИ КОЛЕГА ДЕТО ЗАСТРЕЛЯ МОМИЧЕТО НАСРЕД СОФИЯ а и пьпки нямам ако искаш да се видим да не стане да викаш по улиците аз сьм полицаи
88
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
82 - след като пишеш "до комплексарите" то прибави и себе си в това число! Заплашваш непознати с побой без да знаеш техните физически възможности... 72 - никога не говори от името на "всички" и не поставяй "всички " под един знаменател-ако знаеш какво значи това...
87
0
 
1
 
! Отговори
mause преди 15 години
Ти пък как се изказа... Значи Франция, Германия, Италия, Гърция не са нормални държави? Прегледай статистиките за протестите в тези държави. Особено Франция, където всеки протест стига до сериозни размирици.Осъзнайте се хора, в България един протест беше опорочен умишлено за да сплаши хората. Толкова лесно ли се плашите?
86
0
 
1
 
! Отговори
111 преди 15 години
И в нормалните държави протестират! Но не по този ПРОСТАШКИ, ЛУМПЕНСКИ И ВАНДАЛСКИ начин! Там има ИСКАНИЯ и ДИАЛОГ с властта! А тук - само ПОДВИКВАНИЯ, ЗАКАНИ и ОБИДИ! Е, кой да ви обърне нормално внимание тогава?Сигурен съм, че тези вандалчета всеки ден пият и се дрогират, нападат НЕВИННИ хора, бият ги и ги обират. Точно ТЕ УБИХА момчето пред АМНЕЗИЯ!!! Срещу какво протестирате тогава??? Да не сте някои от тях? Има такава вероятност.
85
0
 
1
 
! Отговори
cv преди 15 години
Статията е по-скоро подвеждаща, но аз си извлякох полезна информация..., тези полицай са крайно нужни след няколко месеца...След изборите, всички министри начело с премиера на Ахмед Доганов, по обвинение за: "Организирана група целяща, чрез бездействие с власт и кражби, чрез злоупотреба със власт, Държавата България да загуби 3 милиарда от еврофондовете"...,Да "премине" по същия "утвърден план"(вече изпробван и доказано ефикасен), през същите "беседи", а който е все още жив, да мине през същия "полиграф" в "оперативна квартира", след което да ги събират в моргата..., или не..., първо да минат в Пирогов, за да констатират смъртта им, като следствие от депресия по загубената власт и после в моргата..., за кости, тъкани и сухожилия, за Америка и за който си поиска..., защото те бяха силно морални хора и са дарили тъканите си доброволно...
84
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 15 години
В нормалните държави първо гражданите нямат поводи да протестират .Второ ако сред протестиращите има 50-100-200 буйстващи хулигани , не е проблем 2000-3000 въоръжени до зъби полицаи да ги укротят - в крайна сметка при футболни мачове редовно се налага да го правят , и го правят без да гонят и пребиват по градинките деца,баби с внучета и въобще невинни граждани . В нормалните държави никой не "изгаря заради няколко бъхи юргана" , полицаите са психически стабилни и се владеят , знаят кога да спрат че да не стават за резил като оня *** който с изкривена от злоба и простотия мутра буташе грубо жена на години да му е майка - тя ли е терорист,екстремист и заплаха ??
83
0
 
1
 
! Отговори
Онбашията преди 15 години
хехе гърчете се хуманисти и радетели за човешки права :)
82
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 15 години
Я да питам аз всички тук списващи безработни пъпчиви и очилати комплексари, какво ви е виновен полицая, че са ви малки хоботчетата? Колко от вас са яли полицейска кубинка? Или само си чешете пъпчивите езици и разтягате градски легенди? Нас не ни интересува какво сте дочули някой да разказва на брата на бабата на чичото на племенника на бала след втората водка. Говорете с факти и доказателства, от собствен опит, мишки страхливи. Да сте чули някой да каже "Да, бях виновен и си заслужавам глобата/боя/ареста/акта"? И аз не съм. Като сме народ от невинни, явно ще ядем бой безпричинно. Как умирал човек на 29 години? И по-млади умират. Като имат родители *** като вас, разпасани анархисти, така е. Много сте велики във форума, нали? А 72 да каже кога и къде да се чакаме, да видим какво ще стане след първия десен прав... Може пък да стане грамотен, като му се разместят очите.
81
0
 
1
 
! Отговори
dragonwing преди 15 години
след съгласието му мъжът е подложен на полиграфско изследване (детектор на лъжата). - сигурно е казал да пукна,ако лъжа :)черен хумор малко, ама
80
0
 
1
 
! Отговори
Обективна преди 15 години
Дами и господа, ако изобщо бяхме една нормална европейска държава дебата за това права или не е била в действията си полицията по време на митинга нямаше изобщо да се води.Демокрация не означава анархия. Недопустимо е при такова скандално поведение от страна на някои от протестиращите полицията да седи и да не реагира. Неможем да очакваме това , тъй като нали това е полицията на която разчитаме да ни защити , в трудни моменти. Като гледах кадрите по телевизията дори се ядосвах на това , че докато не получат заповедта си полицаите стояха , като мишени. Тези , които хвърляха павета , тези които скачаха срещу полицаи отдаде ли им се случай ще направят това и с Вас и с Вашите деца. По-малко ценни ли са живота и здравето на полицаите от тези на онази група неконтролируеми , невъзпитани момчета , чиито инстинкти се доближават до тези на животните. Убедена съм , че те проявиха агресията , която е въткре в тях без дори и да знаят и разбират какво е естеството на митинга. Идеята за този митинг е добра в него участваха и много свестни граждани на България. Жалкото е , че за пореден път простащината и примитивността взеха връх и опорочиха всичко. Тези необоздани същества , които медиите ни развявят по телевизора , като жертви не заслужават ефирното време , което им се отделя. Защо никоя медия не показа колко ранени полицаи има отк протеста? Защото от това не става сензация ли ? Къде е обективната българска журналистика? Къде е здравият политически мозък ? Тези агресивни момчета ли са бъдещето на нашата нация? Така ли ще решават проблемите си в живота - с насилие? Ето това е страшното , на това трябва да се акцентира в коментарите за протеста.
79
0
 
1
 
! Отговори
111 преди 15 години
КОЙТО СКАЧА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА, СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО!КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!
78
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
taka e pi4,vie si go napravihte tova na 14,ne sa vi vinovni policiq,nito provokatori.i ne samo s 5 %, i o6te 6te ni gi yveli4at savsem skoro.a vie si pluyte ,narejday te i taka na tatak.vie napravihte taka 4e policaq da vi e vrag,koyto se otnasq dobre s policaq polu4ava sa6toto dobro otno6enie.