НДСВ тика Паси към шефското място в НАТО

"Благодарен съм за подкрепата и оказаното съдействие", промълви първият натовец в държавата
27 яну 2009 15:33, Красимир Ангелов
39
НДСВ тика Паси към шефското място в НАТО
Снимка: Булфото

НДСВ издигат Соломон Паси за шеф на НАТО.

Цяло денонощие медии тръпнеха да научат "ексклузивната новина", обявена и афиширана от жълтите.

Предположенията: НДСВ се махат от тройката и царят си тръгва, се оказаха кьор медиен фишек

"Нека да не поддържаме взаимно такива очаквания, не е това", обяви пред Dnes.bg говорителят на НДСВ Станимир Илчев и запази интригата до 14 часа днес:

Политикът, дръзнал още през 89-а да разбуни духовете в България с еретичната мисъл да влезем в НАТО, е издигнат единодушно от царските люде за председател на Северноатлантическия пакт.

"Най-трудно човек получава признание в собствената си държава. Благодарен съм за подкрепата и оказаното съдействие. Първата и най-важна подкрепа за мен е тази на правителството", каза Паси.

От НДСВ разтръбиха още, че започват и национална подписка с искане за промяна в конституцията заради настояването им вота да се проведе в един ден.

"69 подписа в парламента вече са факт, като НДСВ са подкрепени в искането си от част от десните партии, както и от Николай Камов", допълни Станимир Илчев.

Жълтите твърдят, че червените им коалиционни партньори вече се разколебавали дали пък изборите да не станат в един ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
17
 
! Отговори
Таня преди 15 години
Дотук не видях смислени аргументи срещу Паси, а само злъчни коментари и обиди в стил 3-ти клас. Паси буквално е един от малкото разсъждаващи политици в България, които мислят дългосрочно, за разлика от популистките палячовци, от които ме е срам. И за съжаление, тъй като повечето избиратели са като вас, просперират демагозите. За Косово - имате ли някаква бегла, ама бегла идея от сръбска и албанска история или говорите наизуст? Спяхте ли спокойно, докато хора измираха в обсадено Сараево?
37
0
 
17
 
! Отговори
Тin-a-a-a от TSeKa преди 15 години
Как да уважаваме човек, който като пълнолетен и студент се е шегувал *** с приятели, като им е поднасял мръсотия за пиене в бутилка за бира? Това го знаят и децата! И не е само тази "остроумна", високо етична шега! Как да уважаваме и още повече, да вярваме в мъж, който плаче, макар и при радостно събитие (приемането ни в НАТО)... Човек с такъв слаб нервен статус ли е подходящ за най-отговорния пост в света (той ще държи "копчето", или не?!). Това не е ли известно на световната общественост? А сентенцията "човек е голям, колкото са мечтите му" си е чисто комсомолско манипулиране човек нека си мечтае и да си мисли, че е голям колко му е глупаците да повярват, докато идеолозите се награбят.
36
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Паси е действал винаги срещу България! Такива трябва да бъдат изритани, а този "хубостник" да върви в Газа. Нали той е един от идиолозите за Косово? НДСВ да си гушне Симеон и хайде бай-бай!
35
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Какво тика бе, на следващите избори няма да ги има, а и Паси е национален предател. Не може външен министър да идва от визита и да диктува какво да се случи в България все едно е премиер. Я си гпали Трабантчето и да те няма. Царя нарочно разпадна НДСВ на 2, защото по- му изнася да не се говори за имотите му. На Пламен Панайотов изобщо не му хареса това, което стана и като честен човек веднага се отцепи от жълтата клика. Интересното е, че царя прегърна идеята и доразцепи на конгреса НДСВ. Паси, като масон естествено би подхождал на западняците, но мисля, че доста масони има тук и там, та по- добре да не е той.
34
0
 
17
 
! Отговори
der преди 15 години
ako toya go napravyat shef na nato,ahmet dogan da go predlojat za prezident na obidinena evropa,tiya hora sa ludi may nyama li koy da gi o4isti tiya
33
0
 
17
 
! Отговори
gogo преди 15 години
На Америка и трябват повече американски шпиони в НАТО,които да прокарват нейните интереси! Затова няма по-подходящ за шеф от техния човек Соломон Паси! Всички останали приказки са за парлама ....
32
0
 
17
 
! Отговори
X преди 15 години
Евреин - банкер, лихвар, шоумен, манипулатор, плагиатор да, но не и математик. Ако евреин твърди, че е направил нещо, просто трябва да се открие от кого го е откраднал. В еврейската доктрина не влиза "правене", а само "вземане".
31
0
 
17
 
! Отговори
vazmuten преди 15 години
С. Паси беше удобна пионка на европейците и царя, когато трябваше да влизаме в НАТО и да им ближем гъ..вете, а бай Симо да ни оправя... за 800 дни! Сега положението е безнадежно за НДСВ, които може и да не влязят в следващият парламент и ДЕДО залага на стари и известни фигури, но... спомнете си старият виц за бардака; не се сменят леглата, а ..те!!! Соломончо сега е мултимилионер в евро-благодарение на "демокрациятя", предателството на нац. идеали, а на царот са му удобни хората с пари, но еврейчето отдавна е бита карта в политическия живот!До анонимен 4 - ЗА ДА БЪДЕШ ШЕФ НА НАТО е важно да си от Г-8, а не от банановата република България!!! Отдавна, никой не ни смята за нещо в ЕО, а само за ...***!? Да не говорим, че НАТО е военна организация, а ние нямаме войска - благодарение на хора, като еврейчето. Могат да го назначат в НАТО, като ЩАТЕН, ревящ - РЕВЛЬО!!!
30
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
В Библията е записано: ".....по делата ще ги познаете....."! Соломон паси може да е свестен човек, но това не значи че е добър държавник! Едното няма нищо общо с другото!!!!!!! както и това, че е или е бил добър математик, но но не значи че е бил добър външен министър! Един политик преди всичко трябва да е последователен в идеологията си, а не да прескача от партия в партия, само и само да се заържи във властта! По точно: от Зелената партия в началото на 90-те, в СДС - Демократическа партия, после в НДСВ - която е уж Либерална партия! тези факти ми подсказват поне на мен, че насреща си имам човек, който е готов да продаде и душата си на дявола, само и само да напредне в кариерата! Което вече има нещо общо с това, кой какъв е като човек!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В България кадърни политици приятелю няма - има само конюктурни политици, корумпирани и непоследователни!!!!!!!!!!!!!! И тази уж ексклузивна новина показва само едно: НДСВ е пътник, щом е решила да занимава общественото мнение с подобни "смехории"! Явно, за тази партия, както и за лидерите й няма други належащи проблеми за решаване в тази държава - проблеми, касаещи гражданите, а не "измисления политически елит"! Предстои да видим лебедовата песен на НДСВ, както и на лидерите й!!!!!
29
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
СМЯХ В ЗАЛАТА!!!!!!!!!!!!!! А ЗАЩО НЕ ПРЕДЛОЖИТЕ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МВФ, А НИКИ ВАСИЛЕВ - ЗА МИНИСТР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ????!!!!!!! ТЕЗИ ХОРА АБСОЛЮТНО НЕ СА В ЧАС, КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СИМЕОН! И не е ясно какво толкова ги вълнува обикновените хора НАТО, след като ние едва се крепим в ЕС? бедата е, че заради такива шизофреници, каквито са се събрали в НДСВ, ДПС и БСП за нас съдят по света!!!!!!!!!!!!!!!!! И напълно нормално е да ни свързват с 'турска тоалетна - нека да ен се сърдим, а да се обърнем към себе си! И да си заддадем въпроса защо хора, които са във властта от 90-та година насам, които са се компрометирали напълно по време на ъправлението си - продължават да ни искат доверието и нещо повече - получават го!!!!!
28
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Е това наистина е Т....К. То верно, че НДСВ е здрава амалгама от простаци, кратуковци и ***, ама чак до тук да стигнат с тази кандидатура, ми са види вече наистина зашеметяващо. Паси - този ШИЗОФРЕНИК, този изпърдян от нищото НЕЛЕП човек, тази ***, буквално *** да заеме един такъв пост????????? БРАВО ЦАРЮ - лика- прилика сте си с МОНИ.
27
0
 
17
 
! Отговори
Един човек преди 15 години
Мисля, че не трябваше да се дига толкова шум около тази новина. Нека НДСВ да го предложи, но това все още не значи нищо.За Соломон Паси мога да кажа, че го познавам лично и е един от малкото кадърни политици в България. А това, че е от еврейски произход няма никакво значение. За сравнение бих дал името на Пини Гаршон - израелец, който за е по-българин от българите. За съжаление не оценяваме такива хора. (Това е лично мое мнение, не искам да отхвърлям вашите, защото всеки има право на свое мнение!)
26
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ ДА БЪДЕ ПУБЛИЧНО ЗАКЛЕЙМЕН А НЕ ДА МУ СЕ ТЪРСЯТ НОВИ ТОПЛИ МЕСТЕНЦА
25
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
kude si trugnal be evreiski smeshnik...hodi lapai po-dobre na caria visnalata pishka tupoto *** si
24
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Национален предател! Ще станем площадщка за терористични войски тук, всичко американско ще каца, защото на този мършок НАТО му е по-ценен от България!!! СЪД!!!
23
0
 
17
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Мони ще превърне България на натовска база.Марш в Израел мръсен евреин.Има ли национална кауза която да е защитил този мишок?? Предател.
22
0
 
17
 
! Отговори
DINO преди 15 години
NAGAL,ZINICHEN,PODAL EVREIN.NA VSICHKOTO OTGORE ALKOHOLIK.V NACHALOTO BESHE OT ZELENATA PARTIA.KATO VIDIA CHE TAM NIAMA KELEPIR,VEDNAGA STANA ATLANTIK,A POSLE MONARHIST I SE IZDIGNA NA VALNATA NA CHOVESHKATA GLUPOST.TOVA EVREITE GO MOGAT DI IZIASHTESTVO.
21
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
ГОЛЯМ СМЯХ, НАИСТИНА ЛИ СИ ВЯРВАТ, ЧЕ ТОЯ ПРЪДЛЬО МОЖЕ ДА ОГЛАВИ НАТО - МИСЛЯ ЧЕ САМО ГАДНИЯТ МУ ЕВРЕЙКИ КОРЕН НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ТОВА
20
0
 
17
 
! Отговори
щастливо ридаещ преди 15 години
Страхотна новина!Благодаря,Станимире!Мерси,Илчев!Шашардисани я целокупно български народ от ГОЛЯМАТА НОВИНА,гледа стреснат,трогнат и очарован и не вярва на ушите си!И ситни старчески сълзи се ронят от пресъхналите пенсионерски очи!"Господи,доживяхме!"
19
0
 
17
 
! Отговори
pinko преди 15 години
Vkara ni v nai golyamata teroristichna organizaciya nato shte mj spleskam urodlivata chifutska glavichka!