Дирят Баретата под дърво и камък, за да си каже за Бобъра, Темерута...

Повдигнаха му обвинение за търговия с дрога и убийства
4 фев 2009 15:14,
35
Дирят Баретата под дърво и камък, за да си каже за Бобъра, Темерута...
Снимка: БГНЕС

Софийската градска прокуратура разпореди издирването на Златомир Иванов – Баретата, след като в уговорения час – 14,00, той не се яви на разпит.

Срещу него е заведено досъдебно производство за търговия с дрога и убийства.

„Доколкото знам, не му е връчена призовка“, заяви адвокат Лъчезар Таков, защитавал Баретата по четири дела.

По думите му акцията е била изненада за защитника, защото "доколкото разбрах от прокурорите, това е вероятно въз основа на показанията на господин Вучев, но ако те са такива, каквото е неговото интервю, мога само да твърдя, че е несериозно да се разчита на показанията на един нечистоплътен човек във всяко едно отношение".

По думите на Таков не би трябвало да се извършва досъдебно производство, без да бъде направена задълбочена проверка от изнесените от Демби факти (покушенията срещу Бобъра, Темерута, Мартин Лудия – бел.ред.).

Адвокатът напомни, че 4-те дела, по които е защитавал Златко Баретата, са приключили с оправдателни присъди, а едно от тях – за убийството на Патичето, през 1995 г. е възобновено.

„Мисля, че е в страната и той няма за какво да се крие, така, че най-вероятно Златомир Иванов ще се яви", допълни той.

Адвокатът каза още, че спецполицаите са отишли днес в 5,30 часа в дома на Златко Баретата, но той не е бил там. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
pavlin преди 14 години
kaji be moi 4ovek ne6to za vazdux li 4ux
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това мойе да се случи само в БГ!Цялата тази порнография!Цялата тази наглост и простотия!Едва ли има другаде,толко затьпял и деградирал народ!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОЛКО СМЕ ЖАЛКИ
32
0
 
0
 
! Отговори
стършел преди 15 години
Днес (05.02.) цяла заран адвокатът на Златко Баретата гастролира по всички телевизии, а моето изумление беше, че същият този защитник адвокатстваше на Дочка Аладжова от Археологическия институт с музей при БАН още, която бе осъдена наскоро от Видинския съд за лъжлива експертиза по хванати на границата паметници на културата за милиони левове.... А как научната труженица със скромни финансови възможности е могла да си осигури скъпо платения адвокат на мафията - е риторичен въпрос, който съдържа в себе си не много дълбоко скрития отговор... Нещо повече, наглостта на обвързаните с иманярската мафия "професионалисти" стига до там, че са инициирали "подписка" срещу службите, които всъщност объркват бизнеса им с културните ценности на България.... Апропо, снощи по телевизия Европа имаше красноречиво предаване по темата... Дано повече хора са го гледали - би било от полза за по-доброто здраве на обществото ни....
31
0
 
0
 
! Отговори
иронимус преди 15 години
турсят златко а тои пак не знае и затова не си е у дома
30
0
 
0
 
! Отговори
простак преди 15 години
Че му п.р.ъ.д.н.а.т на .о през бакърена фунийка!
29
0
 
0
 
! Отговори
простак преди 15 години
Много е прав колегата Иванов от 4-човеко кой го знае къде си седи,порка си уискито,пафка си пурите,,жулка си разни екстри,прави лИбов с 18 годишни,я на некоя ловна хижа,я на друго хубаво место...Да му завиди човек...
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zlatko da go tarsqt v braziliq na nqkoi plaj,jivee si jivota.
27
0
 
0
 
! Отговори
Непукист преди 15 години
"Дирят Баретата под дърво и камък, за да си каже за Бобъра, Темерута..."А какво става с Плужека, Аналната пъпка, Рака на гомното и Шума в Ануса? Тц-тц-ъц, срамота да не пишете нищо за тях
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЯЯЯЯ АМА МЕНЕ *** ТЪРСИЛИ ВЕ,ПО ФОРУМИТЕ В ИНТЕРНЕТ
25
0
 
0
 
! Отговори
митко преди 15 години
еи да не идвам да ви дъжа 15 мин. във въздоха мене познавателиме
24
0
 
0
 
! Отговори
uyt преди 15 години
Кои да го съди бе ,Тия дето до вчера са му правили с... вирки ли ?!Е-бати смешниците
23
0
 
0
 
! Отговори
5урко преди 15 години
тотален страх на всички нива.корупцията е по високите етажи.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може ли в 14 часа да го поканите човека на кафе, ми то ракиено време вече.
21
0
 
0
 
! Отговори
Златко баретата преди 15 години
Здравейте интернет маняци.Кой ме търси?В нас съм си,пия си уиски и си пафкам пура личен подарък от Фидел Кастро.Ако искате да видите някой от най-коментираните политици в България на едно място,заповядайте в нас.Тук са,при мен.Правят ми компания.Единия ми помага като помпя на лежанката,другия пудри ноздрите с мен.Абе какво да ви пиша,вие си го знаете всичко това.Само няма да се притеснявате за мен.Утре до обяд ще отида да видя пагоните и ще ме пуснат до 24 часа.Така че мишките да продължават да треперят.Демби,и ти приятелю.Айде наздраве.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Златко баретата още миналата седмица се е отчел в чингиджийницата с кеш в ръка и е офейкал за чужбина.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еееее хванаха го бе... за оная работа :)
18
0
 
0
 
! Отговори
BLACK преди 15 години
..истинските акции се правят тихо, без много шум...а така все едно да кажеш на някой, когото ще биеш , "ей са ще те фрасна! "...да не мислите , че не знаят къде е и че е смятал да ходи...всичко знаят... ...
17
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Ресурса на държавата винаги е повече от на която и да е Барета или Демби. В този ресурс не влизат само колегите му, ами влизат вече и някои от много от технологиите, които сме виждали на филм, влизат не само полицаи, а и целия апарат на държавата. Защо например мислиш, че само КГБ има възможност да сипе полоний на някой в кафето или пък да го "катастрофира", "самоубие", "полудее" ? Или пък само ЦРУ има онези видеотехнологии за разпознаване, които могат да те засекат както си караш колата на магистралата?Да ама просто МВР не използва ресурса си за борба с мафията, а го използва да натиска мафията отвреме на време, за да не забрави да се отчете на когото трябва, защото едрите босове на мафията са в управлението и използват държавен ресурс.Иначе не може ли веднъж МВР да проследи и хване бандита, пък после медиите да научат от адвоката му, на излизане от следствието?
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо ли си мисля, че българските мутри са по-достойни хора от българските политици ...