7500 лв. глоба за партенката, че ДПС плащало на "Атака"

Софийският районен съд постанови присъда срещу Сезгин Мюмюн за клевета
6 фев 2009 22:15,
50
7500 лв. глоба за партенката, че ДПС плащало на "Атака"
Сезгин Мюмюн. Снимка: БГНЕС

Софийският районен съд е постановил присъда срещу Сезгин Мюмюн за клевета - глоба от 7500 лева и порицание. Това съобщиха от пресцентъра на партия "Атака".

Председателят на партията Волен Сидеров заведе дело за клевета срещу Мюмюн след публикация в медиите, в която се твърдеше, че "Атака" е получила 1 600 000 лева от ДПС, пише в съобщението.

Dnes.bg припомня, че в началото на 2007 година председателят на Федерация "Справедливост - България" Сезгин Мюмюн лансира в публичното пространство информацията, че Ахмед Емин е предоставил сумата от 1 милион и 600 хиляди лева на Волен Сидеров за подпомагане на предизборната кампания на партия „Атака“.

МВР не разполага с данни, че покойният Ахмед Емин е дал на партия „Атака“ над един милион лева.

Това изтъкна през октомври 2008 година министърът на вътрешните работи Михаил Миков по повод коментарите в медиите във връзка със самоубийството на началника на кабинета на председателя на Движението за права и свободи Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Хаххахахаххаххахахаааа, Щом пише весни ,,Атака,, бъдете 100% сигурни колко са достоверни, т.е. че е лъжа!
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нали знаете кое е най-сладко?:) Това, което ни забраняват, говорейки, че е едва ли не смъртен грях:) Да ви известя: Все повече хора ще гласуват за Атака! Да треперят тези, които не искат да приемат нещата такива, каквито са. Тройката е ясна - тотални грабежи, непукизъм, дори ЕС не е в състояние да ги озапти! Останалите 20-годишни присъстващи като опозиция в Парламента, но никога неотказващи се да продължават да се кандидатират във всички нови избори, са от същото тесто замесени! Те са обременени психически вече, изхабени и деградирали като човеци. Не вярвам да има нормалномислещ човек, който да не се е убедил в това. Този ламтеж, този стремеж към власт, се оказа болестно състояние. От който страда народът на БЪлгария, колкото и нискокачествен да е останал, според думите на поредния кандидат за власт, демонстрирайки пренебрежение към електората, запътил се към урните! Вакуум няма да има - просто нещата ще си дойдат на мястото, но кога е въпрос на съзнанието и събуждането на населението. Народът ТРЯБВА и е длъжен да поиска живота си обратно в свои ръце! и ТОЙ ще го поиска!
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колега ти хубаво си питал СИДЕРОВ от каде са му парите, ама незнам какво си очаквал да ти отговори, какво да ти каже, че са от АХМЕД ДОГАН ли?????
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз съм ама 100% сигурен, че човека е казал истината, те затова са се засегнали толкова, за да го съдят, помислете малко!
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
TRQBVA DA NE ME SLU6A GLAVATA, ZA DA GLASUVAM ZA VAS.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Евала приятелю точно така си е ама не им се ядосва много, виж че тука са се събрали само АТАКИСТИ, ама и на тях им миришат чорапите и то много, те ако бяха ЧИСТИ ПАВЕЛ ЧЕРНЕВ и този дето наскоро се махна АНТОН СИРАКОВ ЩЯХА ДА СИ СТОЯТ ТАМ. СМРАД Е И ТАМ И ТО ГОЛЯМА.
43
0
 
0
 
! Отговори
болрка преди 15 години
К,ва Атака, бе, *** нещастни? Дърти ченгета и *** са там, до един. Поне такава ги видях във Велико Търново, и хич не се съмнявам, че е така и другаде...изплюти даже от ***, ...За Ви изброавом ли поименно? От къде са Ви, парити, бе аранколовци,а? Лично питах Сидеров, но не ми отговори. Защо?Като си спомня първият Ви митинг в СФ, дето уж Ви биха и дандания до Бога за нищо, що не кажете кой Ви плати автобусите от Бургарс до СФ? Окъде Ви додоха парите и на Вас,а?
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
МОМЧЕТА НЕМОЖЕТЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ ДА ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА, САМО КАТО СЕ ДОСЕТЯ, ТЕ ТАМ Е СЛАВИ БИНЕВ - НАЙ-КЛУБ ЦАРЯ НА НОЩА" И ДОВЕДЕНИЯ СИН НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ДЕТО САМО ПРАВИ МИЗЕРИИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И МИ СЕ ПРИСИРА. ХОДЕТЕ ДА АГИТИРАТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ С ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ, ТО И БЕЗ ТВА ОТКРАДНАХТЕ САМО ПЕНСИОНЕРИ( ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП). В ТОЗИ ФОРУМ БАЛЪЦИ НЯМА!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Човека каза истината и те веднага го натиснаха, е това се случва в БЪЛГАРИЯ, ненормална работа.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
da jivee roda DULO!!!
39
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
От,какво ще я спасявате от самите себе си ли?Атакисти ..проклятието за тази страна са комунистите,а вие сте точно такива..при това от най примитивния вид,ако изобщо може да се определи така.Поредните комунистически менти ще спасяват страната и претенции за алтернативни.Патриоти менте това сте *** от Атака.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Споделям мислите на 23.
37
0
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
АТАКА БЪЛГАРИ!!!!ДА СПАСИМ РОДИНАТА СИ!!!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С АТАКА НАПРЕД! Само с глас за АТАКА могат да се променят нещата.Покажете ми друг полетик с държавно мислене като г-н Сидеров? Ето и този факт с това дело показва, че е прав.
35
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Знаеш ли, ти си като едно мързеливо, недоволно и безидейно мрънкало. Пред него има кошница с гнили и червиви ябълки, а то взело единствената годна за ядене и се мръщи и ругае, защото видяло една дупчица в която имало мравка...
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА
33
0
 
0
 
! Отговори
ex nihilo,nihil fit преди 15 години
А,зашо не? В крайна сметка, най-големият печеливш от една фашистка,етническинетолератна партия е Ахмед Доган,така вадейки от килера призрака на етническия конфликт,ще успее да консолодира електората си,който вече, май,хич не вярва на ДПС.Помислете върху думите ми,преди да почнете първосигнално да ме псувате!А,инак Атака е парията на полуграмотните *** и като симпатизанти,и като членове! Още не съм чул смислено изказване от депутат от Атака,единствено крещене на клишета и общоизвестни истини. Не се сещам и за един специалист в редиците на партия. Не се сещам и за поне един интелигентен човек,който да симпатизира на Атака,защо ли? Няма норамален човек,който да надава възгласи от типа ''*** ***!''Може да започвате да псувате,хайде, покажете,колко ви е културата...
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ха,ха истината е,че са взели пари,на някои не им харесва истината, как мислите някой да си признае, Волен фашиста ли,откъде му дойдоха пари ха ха, долни kurvet4eta лЬЙНЕнЦА
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И да не е атака , който и да е, да не са турции! затова на изборите дано има повече от 40 % активност..да се покажем като нация
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя Мюмюн ако го видя вечерно време и ако няма много хора,само какъв нож ще му тегля на свинята,не е истина ви казвам.Тея глоби ще са му най-малкия проблем.На пръст ще замирише за отрицателно време.