Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака

Командира оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал" с "падане на задръжките"
11 фев 2009 09:23,
134
Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака
Снимка: БГНЕС

"Единствената гаранция, че БСП и ДПС няма да бъдат в следващото управление, е, ако хората изберат и гласуват за ДСБ и за коалицията, която ние надявам се да успеем да направим", заяви пред bTV лидерът на тъмносините Иван Костов.

„При ГЕРБ има всякакви заигравания“, така Костов коментира твърденията на Бойко Борисов в Чикаго, че двамата ще работят съвместно по време на изборите и ще управляват страната.

Принципно вярно е, че ние поддържаме контакт от средата на миналата година, че действаме заедно. Имахме общи акции, имахме общи срещи с профсъюзи, с лекари.

Разговори за коалиция, за явяване на избори в никакъв случай не са водени и просто те са невъзможни. Ние се явяваме отделно на избори и ще бъдем конкуренти на избори. Освен това не са водени и разговори за бъдещето“, заяви бившият министър-председател.

Иван Костов определи като невъзможна коалицията на ДСБ със СДС, ако сините заиграват с партията на Волен Сидеров "Атака".

Той не отрече, че се водят разговори за съвместно сътрудничество с БНД.

Костов оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал в България" с "падане на задръжките".

И аз съм бил в същото положение пред публиката. Някак си контролът върху него отслабва, той се влива в хората, те му влияят много силно. Това е едно общуване, както между артиста и публиката, заяви Иван Костов.

Според него не е тайна, че политикът трябва да се държи и като актьор.

Вие чувате ли се сега какво ми казвате? Кой съм аз да забраня на който каквото и да било?, отговори Костов на въпрос защо не поговори с Бойко Борисов и му се скара за изявленията му, които вече предизвикват и международни скандали.

Костов определи като абсолютни клевети твърденията на депутата от БСП Кирил Добрев, че съществува бизнес връзка между него и Бойко Борисов.

"Това са клевети, които БСП и ДПС използват като алиби за страшните неща, които вършат, включително за прикриването на крупни престъпления", категоричен бе той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо да съм заблуден. Не съм толкова млад колкото си мислиш. Бях студент по времето на Костов. На теб явно ти харесва да слушаш Р. Овч. др. Станишев, Гоце, или ББ (мутрата). На всеки според интелекта му. Щом ти харесва да те лъжат. Знам, че е трудно вчера да си бил партиен секретар и да си крал с другарите, да си пил и ял по банкети, да си писал доноси за познати и да си се обаждал на ДС да преберат някои ненадежден който близките му вече никога не са видели и днес да не подкрепяш същите хора, които ни водят към дъното, които разрушиха държавата крадейки на входа и на изхода на всяко прeдприятие. Може би ти харесва връщането ни в епохата на феодализма, с феодали като Галеви в всеки град и село.
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Моето дете,Костов сме го слушали.....слушали...слушали...Не всички са ченгета,които го плюем.По-скоро вие сте заблудените,защото сте млади.Когато Костов управляваше,вие сте ходили прави под масата и затова не го знаете.
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Повечето от тези които плюят по Костов в същност никога не са го слушали. Колко от писалите в форума в действителност са гледали разговора му с Бареков вчера в "тази сутрин". Много по лесно хората вярват на лъжи и се самонавиват срещу някои отколкото на истини. Костов е харизматичен, няма лукавото и студено изражение на Гоце, иначе прекрито понякога с усмивка. Не приказва глупости и не се държи като откачалките Волен и Яни Янев. А в същност излиза, че народа повече харесва откачалки и откачено поведение, отколкото сериозни и уравновесени политици. Костов винаги има идея за нещата и това което предлага е правилно и умно.
130
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
платени ченгета,марш в дума - там ви е мястото.Ние пък ще си гласуваме за Костов и ДСБ,а може и за СДС,ако си изгонят ченгетата,като вас.
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иван Костов е най-големия *** от целия цирк в България.То бива бива лъжене,ама тоя изтрепа рибата.Имаше цялата власт и какво направи?НИЩОСега ако му дадем цялата власт,какво ще стори ?НИЩОКойто иска да гласува за НИЩО,ама аз мисля да си дам гласа за нещо различно,като АТАКА.
128
0
 
0
 
! Отговори
бивш костовист преди 15 години
126, леко да не се пръснеш от злоба. Такива комунистически глашатаи като теб са една шепа и лично облагодетелствани от червената върхушка, която иска да има питомна опозиция като изчеващите вече СДС и Костов. Такива като теб са лично облагодетелствани. Обаче 7 милиона българи са персонално излъгани от типове като Костов и всякакви болшевишки крадци.
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как ги върна на власт комунистите ли? Ами като разцепи и унищожи СДС, отказа да се коалира с *** НДСВ (въпреки, че сега е готов и с тях да влезе във властта). После НДСВ се коалираха с БСП.Разсърди се на целия народ, че не го бил разбрал, него "великият"?! Преди това Костов отказа да отвори досиетата на ДС, когато имаше цялата власт. Негови протежета като Бисеров, Данчо Ментата и подобни Костови кадри и сега са твърдо с комунистите.Ето така Косто върна комунистите на власт. Той затова се бореше.
126
0
 
0
 
! Отговори
Иван Петров преди 15 години
от такива,като теб малоуници - БЪЛГАРИЯ Е ОЩЕ КОМУНИСТИЧЕСКА И Е ПОД БОТУША НА ПУТИН! Да живее и пребъде политика Иван Костов,който ще е Министър Председател на ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!
125
0
 
0
 
! Отговори
joro преди 15 години
Как точно Иван Костов върна комунистите на власт ?
124
0
 
0
 
! Отговори
някой си преди 15 години
Егати противната платена поръчкова пропаганда за един пропаднал политик, който предаде избирателите си и върна комунистите на власт - Иван Костов, за който ме е срам, че гласувах. То бива наглост и безочие, ама вие ни имате за ***. Личи си, че са ви поръчали да напълните форума с хвалебствия за тоя негодник, който трябва да отговаря за безкрайните си престъпления. И за да не тръгнете да плещите измишльотини да ви припомня, че милиони като мен гласувахме маса години за СДС и после за ДСБ. И няма случай да не сме били излъгани и предадени най-долно именно от тези партийки. За жалост няма за кого да гласувам, защото всички са едни и същи и комунистическата олигархия има нужда от такава лъжеопозиция. Най-голямата цел е БСП и ДПС да бъдат изхвърлени от властта, защото ще унищожат България ако останат във властта. Костов и СДС обаче не искат комунистите да бъдат свалени от власт и затова са удобни като една опитомена послушна "опозиция". Обаче българите помъдряха след протестите и тия лъже-партийки няма да минат бариерата.Дано Господ ни избави от крадците, които системно и целенасочено ни унищожават като народ от 1944 г. до ден днешен! Само Брюксел може да се намеси и да изкара всички кражби и далавери. Аз лично вече не вярвам на никой политик.
123
0
 
0
 
! Отговори
минаващ преди 15 години
Нищо не пречи двете политически сили(СДС и ДСБ), в подходящ момент да се обединят. Което означава, че заедно могат да бъдат сериозна алтернатива в българския политически живот на фона на наближаващото господство на такива чалга-милиционерски формации като ГЕРБ и АТАКА, претендиращи да са "десни". И това доживяхме да видим, майчице мила: милиционерите да се мъчат да се представят за десни!
122
0
 
0
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 15 години
Бойко Борисов не може да извърши тази задача (ДА СПАСИ ПОТЪВАЩА БЪЛГАРИЯ)по много причини, нищо че олигархията ни го тика в очите като "единствена алтернатива". На бат ви Бойко му липсва капацитет и морал за изпълнението на такава историческа роля. За "Атака" мисля че не си заслужава да се говори: просто не стават. И ето че, оказва се, България отново е пред момент, в който трябва да осъзнае, че единствено Иван Костов(ДСБ) е в състояние отново да я извади от катастрофата и да я постави върху здрав и сигурен път към бъдещето. Това той го направи веднъж, в тежките години от 1997-2001, показал е, че го може, оказва се, че няма кой друг и сега да свърши тази работа, а само Костов може.
121
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Единствения ни свестен ПОЛИТИК ИВАН КОСТОВ е готов да спаси България от комунистическата мафия,а разни ченгета във форума настройват простолюдието с/у него. Гнийте гадове в мизерия,щом сте толкова прости и ограничени и вярвате на червените кърлежи.
120
0
 
0
 
! Отговори
Марс преди 15 години
От метеорологичния институт към БАН съобщиха, че за новото застудяване тази седмица, по всяка вероятност е отговорен Иван Костов! Виновен е - така се изказа и 113-ти анонимен!
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Комунистите доведоха страната до пълен банкрут ограбвайки я години наред, крадейки на входа и на изхода на всяко предприятия. Натрупване на милиони дългове на всеки завод. Превръщайки най-верните си слуги в олигархията на Б-я. Телевизии, радия, вестници всичко е в ръцете на червената олигархия. Костов направи това което трябваше да се направи. Закъсняла преватизация на ограбените български предприятия. Другия вариант беше всичко да затвори и може би всички да напуснем държавата. Гоце, Станишев, Петков, Сакса, Велчев са престъпниците и виновниците да сме след Румъния, пред която навремето Костов ни изведе.
118
0
 
0
 
! Отговори
историк преди 15 години
ИВАН КОСТОВ Е новият Стамболов. И го съсичат ежедневно.Дърварите.Цървулите.Сирищниците.Мутрите. Маргиналите от Атака.Каквото и да стане с него ще остане в историята, като другия Стамболов.Дърварите ще отидат в нужника.
117
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 15 години
Само Костов ще ни освободи от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЛУКОЙЛ СЕ ВОДЕШЕ НА ЗАГУБА С ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ-ДА СЕ ПРОДАДЕ ЗА БЕЗ ПАРИ.И КОСТОВ ГО ЗНАЕШЕ.ПО СЪЩИЯ НАЧИН РАЗПРОДАДОХА ЗАВОДИТЕ И ХОТЕЛИТЕ.
115
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Колега ,НЕФТОХИМ беше единственото предприятие по рода си в света ,което РАБОТЕШЕ до 1997 на загуба !!!!!А защо ?Кремиковци - кой стоеше на входа и изхода му ?Костов или МУЛТИГРУП ?Кой натрупа държавните дългове на тези две предприятия ?Пак ли Костов ?А стига сте си мили ръцете с него !!!
114
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Изключително ми е драго ,че има такива хора ,като последните изказали се ,без 107 пост.Искам да Ви кажа ,че обединението ДСБ/СДС до момента има около 15 % !А до изборите има още време !Така че - хора ,дерзайте !ЩЕ ИМА НОВО ДЯСНОЦЕНТРИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО ! А има и вариант още на този вот на недоверие Правителството да падне :1.Дедо Симо се отрече тотално от комунизма преди няколко дни/сиреч няма да подкрепи този път БСП и ДПС/.2.Доста депутати от БСП ще гласуват против Станишев под командата на Първанов,защото ако Станишев си изкара мандата,той ще е първият премиер от БСП постигнал това и ще изкара още 4 години като шеф на Партията.А Първанов след 2 години няма да е Президент ,тоест ще трябва да му е подчинен !!!