Спипаха тийнейджърите, гаврили се на гробище (видео)

Според полицията става дума за хулигански действия на пияни вандали от село Опълченско
12 фев 2009 19:25, Красимир Ангелов
275

Петима от групата, извършила вандалски действия в гробище в кърджалийското село Опълченско, са задържани от криминалисти, съобщиха от МВР.


Единият от задържаните е пълнолетен, а другите четирима – непълнолетни.

Всички те са жители на селото.

Проверката по случая започна след подаден сигнал за разпространен видеоклип в интернет, на който се вижда как група младежи изтръгват кръстове от гробове, измъкват желязна ограда и извършват непристойни действия върху местата, където са положени покойниците.

“Бяха проведени разговори с местните хора и така криминалистите разпознаха участниците в хулиганската проява”, уточниха от МВР.

Според комисар Красимир Василев, зам.-директор на ОДП-Кърджали, снетите до момента обяснения от непълнолетните в присъствие на педагог и инспектор от Детска педагогическа стая водят към заключението, че става дума за безмотивни хулигански действия.

По първоначални данни момчетата са пили бира преди вандалската акция в гробището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
1
 
0
 
! Отговори
petko преди 15 години
Моята баба там е починала и там е погребана. Била е на 26-27 години. Българка.
273
1
 
0
 
! Отговори
Anity преди 15 години
Фесове мръсни. Сигурно родителите им са много горди! ....
272
1
 
0
 
! Отговори
aa преди 15 години
mama vi mrasna *** nekoi den she fana nekoi kato vas i che go pukna ot boi obeshtavam :) che mu izkarta zabkite sichkite
271
1
 
0
 
! Отговори
европчо преди 15 години
нека сега някой ни обясни че има държава и закони в нея.Пак ще потулят случая, и пак за сметка на Българщината.
270
1
 
0
 
! Отговори
aaa преди 15 години
майкаим *** да умрат сички дано .
269
1
 
0
 
! Отговори
Violins of violence преди 15 години
Кърджалий,нормално!То в тая държава и специално в тая област няма българи.И разбира се куките си имат по-важна работа..да си мият ръцете с обикновени хорица,вместо да се занимават с престъпници.Продължавам да твърдя,че щом властта и полицията няма да се оправят с държавата тая задача остава на народа.Тия трябва да бъдат изтребени.
268
1
 
0
 
! Отговори
българка преди 15 години
не че спекулирам със своята националност, но определено това си е гавра от хора, които независимо че са от друг етнос, видимо водещият ми мотив е унижение на бг гроб. Независимо че са деца, смятам че тр да понесат наказание.
267
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едно време имаше полиция. Лоша или хубава, но си беше на мястото. Сега дори и закона ще уплаши гаргите, както се вижда и от видеото. Просто преди се страхуваха да правят такива неща, защото щеше да им се стъжни за мародерство. Сега ги защитават от Страсбирг и се надяват да са прави. Е, не сте прави. Като станем ние по- малко ще видите тогаз от къде сте се сетили да направите такава глупост, но ще е късничко. Ще плъзне и при вас, та да разберете.
266
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И аз мисля, че това са ***. Ако гата бяха поругали гробът на баща ми например, едно поне от тия пишлемета щях да хвана, ама щях да го осакатя !!!! Така, че да не може дори хляб да яде без чужда помощ до края на мръсния си живот, нежели да оскревнява гробове !!!
265
1
 
0
 
! Отговори
han преди 15 години
reznqci molete se da ne stana premier ili prezident nqkoi den- natam sum se zaputil - stane li 6te ima vuzroditelen proces- prezarejdane -
264
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ И ВИЖТЕ ВИДЕОТО ,И КОМЕНТАРА!!!!НЯМАМ ДУМИ ДА ИЗРАЗЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ!!!!........
263
1
 
0
 
! Отговори
1234 преди 15 години
и освен това си управлявате империята с насилие и грубост и без никакъв интелект-видя се как се ос-ра примиера ви преди няколко дни..
262
1
 
0
 
! Отговори
НАПОЛИТО преди 15 години
НЯМА АЛАХ ДРАГИ МИ РЕЗАНЯКО :)
261
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ALLAH zabavya, no ne ZABRAVYA: Predi 20 god. sled vizroditelniya proces BILGARITE zali4iha po sistiya na4in, kakavto e v slu4aya. PODIGRAVAHA se nad turskite grobove.TOVA e nakazanieto na ALLAH KIM NEVERNICITE t.e. GYAURITE......
260
1
 
0
 
! Отговори
1234 преди 15 години
***, естествено,че сме висша раса-създали сме достатъчно неща и ви търпим от около 600 и няколко години..вие освен да палите и осквернявате нещо креативно свършхте ли в късата си безпаметна история?
259
0
 
0
 
! Отговори
Феодал, 204,217 преди 15 години
Малка конфронтация. :)На 18г. съм и съм етнически българин, няма нищо турско в мен. Освен това съм и автентичен български националист.Представих се като турчин съвсем преднамеренo и с цел да подклая малко етнически напрежение и по тоя начин вие булгаристански *** да се събудуте от вековния си сън.Доволен съм, постигнах успех макар и частичен, веднага няколко от пищешите във форума се нахвърлиха върху мен.Знам, че и сега пак ще отнеса псувни, но какво да се прави.Иначе дегенератите от видеото, поругали българските гробове следва да бъдат наказани съгласно мюсюлманските закони.До кога ние българите ще бъдем чужденци в собствената ни страна?
258
1
 
0
 
! Отговори
pepo преди 15 години
ей,***-турчин от Шумен.все едно влах от София ха-ха-ха.какъв турчин си ти бе,вървете си в родината.
257
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да кажа, че съм дълбоко потресена от това, което виждам.......... !
256
2
 
0
 
! Отговори
pepo преди 15 години
хей ***,абе вървете си в родината ,бе.като не ви харесва тук,гнусна маймунска ***.турция в ЕС -хахахахаха.егати вица.
255
0
 
0
 
! Отговори
turchin , roden v bu преди 15 години
s takiva tipi glavi, s takiva tipi misli, BG na kıde? ne znaeh 4e ima tolkova fa6isti v BG... Jalko, no se nadyavam 4e ima i svesni hora v BG...za tozi slu4ay za grobi6teto nyama dumi za da se kaje... no rasistvoto zle....