Кошмар след полунощ! Взривиха бар в центъра на София*

Заведението е собственост на скандално известния Николай Методиев
18 фев 2009 01:45,
55
Кошмар след полунощ! Взривиха бар в центъра на София*
Снимка: БГНЕС

Тази нощ бе взривен столичният бар "Неро".

Заведението се намира в самия център на София - на булевард Витоша, недалеч от входа за Южния парк.

Инцидентът е станал малко преди 01:00 часа.

По първоначална информация (към 02:20 часа) няма пострадали при силната експлозия.

От взривната вълна са изпочупени прозорците на сградите около заведението, както и на обектите на отсрещната страна на булеварда.

На мястото на инцидента има екипи на полицията и Бърза помощ.

Заведението е собственост на скандално известния Николай Методиев (Ники Пилето).

Dnes.bg припомня, че Методиев бе оправдан миналата година по едно от най-скандалните дела в страната. Той бе обвинен, че в нощта на 19 юли 2003 година пет ТИР-а на фирмата му MGS са опитали да прекарат контрабандно китайски стоки през ГКПП-Кулата.

Според прокуратурата товарът бил деклариран като строителни материали, за да се занижи митото му и така държавата била ощетена със 168 000 лева.

Това бе третото дело срещу собственика на елитния столичен бар "Неро".

По първото - за заплаха на полицай, той бе осъден да плати 700 лева глоба, а второто - за контрабанда за 3.5 милиона долара през Калотина, все още е висящо.

Бар "Неро" беше открит преди повече от две години и пред него винаги спираха скъпи коли.

През лятото на 2007 година за рождения си ден Ники Пилето получи като подарък кон, който пристигна с камион, паркиран пред бара.

* Информацията е актуална към 2,45 часа на 18 февруари

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
tikvichka преди 15 години
samo da si kaja, 4e e glupavo da se obija darjavata kato cqlo, ne moje da sikame vse nqkoidrug vmesto nas da misli ili deistva, i az kato vseki imam nepriqtni izjivqvanie s lo6oto upravlenie, no ne moje6 da plue6 pomqstoto na koeto jivee6.. pak oniq 4e sa si mizernici sa .. samo 4e im dreme na 6apkata ...
53
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
NERO Burning ROM (rofl)
52
0
 
2
 
! Отговори
калигула преди 15 години
това си е застрахователна измама. да го проверят колко кинта ще му струват боята и стъклата и колко ще изкяри отгоре поне за един майбах.аре взеха ни за *** вече
51
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
abe neznam koi e maloumen.az ili ti?ako ste tolkova umni nqma da izbirate takiva neshtasnici da vi opravlqvat.4e i turci,a posle revete.to4no takiva prostaci kato teb opravlqvat,zatova shibanata bg e v na tova deredje
50
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
УРАААААААААААААА , следващия път пилето че го видиме по новините добре изпечено или надупчено
49
0
 
2
 
! Отговори
анонимчо преди 15 години
ако ти тегля майната дъл ше *** разбереш а?
48
0
 
2
 
! Отговори
A преди 15 години
След като хората които се грижат за страницата позволяват да се пише на латиница,значи няма проблем!!! Кои сте Вие, че да определяте кои как да пише?! Дори кода който пишете е на латиница!!! ฟก่ฟ&# 3634;ก้ห่& amp;#3604;้ห้&#3 648;กา่เ&a mp;#3585;สา่&#36 48;สกด
47
0
 
2
 
! Отговори
A преди 15 години
Неразбирам какъв е проблемът с писането на кирилица или лат. Няма никакво значение! Защо се коментират неща които не са свързани със статията?! Постоянно има разни хори които се заяждат за глупости. Нямате ли си работа ?!
46
0
 
2
 
! Отговори
emigrant преди 15 години
valutata v taq darjava mai samo ot nas vliza!osven tova, mnogo ot nas si plashtat danacite i usigurovkite, a ne se pribirat s godini!tai che po-malko zloba i otrova molq!!!!
45
0
 
2
 
! Отговори
BALGARKA V CHUJBINA преди 15 години
ti mai shte se prasnesh ot zloba!vlizame vav foruma,chetem i pishem ,zashtoto makar i da ne sme ,tam tova e NASHATA RODINA!za dobro ili za zlo, ne mojem da go promenim nito nie, nito ti!
44
0
 
2
 
! Отговори
osmi преди 15 години
abe smotan tez det rabotiat v chujbina nosiat valutata na taz darjava i bezrabotni kat teb vzimat zaplata..
43
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 15 години
хахаха *** *** гето българия
42
0
 
2
 
! Отговори
бирника преди 15 години
а скоро му направи ремонт...ццц
41
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Щом са българи ще намерят начин да пишат на български.Като не могат да пишат български,само да четат.То и с тях,и без тях все тая.Полза от тях никаква.Само замърсяват българските сайтове с маймуницата.
40
0
 
2
 
! Отговори
юрдечката преди 15 години
понякога са мнг залухани и за съжаление повечето *** са слаба ракия. Взривът не е станал малко преди 1 часа, а точно в 1:15 часа го чух. Да се бяха поинтересували малко.То ясно, че тва е взрив за сплашване, ама дано Пилето не си възстанови бара, че с тези свръх-скъпи коли само задръстваше цялото кръстовище и не можехме да си влезем в квартала. Пък и ако отново си остане Неро, ще на таксито винаги да му казвам да избира обходен марчшрут, че знае ли човек - следващия път може да не е бомба за сплашване по нощите.
39
0
 
2
 
! Отговори
ziko преди 15 години
всички тия са построили огромни палати съ високи зидове да им се конфискуват и се превърнат ако ще и в затвори и от там да не излизат
38
0
 
2
 
! Отговори
grefira преди 15 години
Според мен е тези които пишат на латиница пишат от чужбина. Там няма на компютара им български шрифт. Така че трябва да ги извините. Те се интересуват от страната си даже и да са далеч от нея. Нали разбират какво четат, значи са българи.
37
0
 
2
 
! Отговори
НЕРАЗБРАХ преди 15 години
ПОСЛЕДНО В село СОФИЯ или град ВАРНА са ГРЪМНАЛИ БАРА..????ТАЗИ СОФИЯ МАИ СТАВА КАТО МАКЕДОНИЯ....СИЧКО Е МАКЕДОНСКО (СОФИЙСКО)...........
36
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
що не са му подарили крава, та да стане cow and chiken
35
0
 
2
 
! Отговори
Louis Logic преди 15 години
30 само дето 80% от азбуката ни е копирана от гръцката ама айде ... хубаво е да се пише на кирилица да , но понякога , когато не си вкъщи може да се случи да не можеш да напишеш нещо на кирилица ....прости ни и не говори глупости ... българска държава сме , което не пречи да си имаме турски новини де ....ама тебе латиницата ти бръкнала в .... както и да е 15-ти ... за теб няма значение кой как си е изкарал парите а ? Къде си се изнесъл ти в Африка ? Или ако си в някоя бяла държава , то на нищо не са те научили и повярвай ми не сме умрели да имаме парите на мутрите , правейки ги от проституция , склонявайки деца да проституират , наркотици , оръжие и т.н. , нито ку..енските пари на скапаните ни политици , нито на комунистическите синчета парите , искаме да живеем в нормална държава бе малоумно , недопустимо е в една нормална държава да се взривява заведение в центъра на града , можеха да умрат невинни хора , не ти ли минава тва през тъпата кратуна ? В друга държава това се счита за терористичен акт , защото няма престъпник , който може да си го позволи , по нормалните държави такава подигравка с държавата няма и по другите страни има престъпници и по другите срани се краде , но хората живеят достойно и нормалния човек не страда пряко от престъпниците , както е тук ! Взимай си парите и се скрии някъде ...*** !