Мануела Горсова се завърна в България

Тя постъпи на лечение в Израел, след като изпадна в кома при катастрофата, предизвикана от Максим Стависки
5 мар 2009 07:31,
62
Мануела Горсова се завърна в България
Така Мануела замина за Израел. Снимка: БГНЕС

Мануела Горсова се завърна в България с полет от Тел Авив, съобщи Дарик радио.

Тя постъпи на лечение в клиника в Израел, след като пострада тежко през 2007 г. при катастрофата, предизвикана от световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.
 
От столичното летище Мануела бе транспортирана до Военномедицинска академия (ВМА), където ще продължи лечението й.
 
Състоянието на Мануела след престоя в Израел се е подобрило видимо, но тя все още не говори и не се храни нормално, каза баща й Красимир Горсов.
 
По думите на бизнесмена Петър Христов, който дари голяма сума за лечението на Мануела, до момента то е струвало около 300 000 долара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама много мнения се изказаха едни защитават Ставийски друго ги го плюят трети че Горсов изигра парите на детето всичко е така но ако беше това в Америка нали се сещате че няма известен неизвестен или милиардер или бедняк там закона работи както за убиеца така и за комарджията безсрамници дано никой не попада на тяхното място
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може Максим да е роден като руснак, ама стана шампион за България. Верно с побутване ама днеска се броят медалите а не кой кого бутнал или пребутнал.Може Максим сега да не каки4ка или по-късно леля или вуйна, а още по-късно и баба, разбираш ли, но не е казано 4е и извън затвора това немое да се слу4и.По невнимание е об4е той не е убил никого. Той е убил младото мом4е и тежко ранил моми4ето с голямо внимание. Той много внимаваше да му пишат по малко промилета зада не хлътне в зандана. Пияниците които са при4инили смърт не са казусът "невнимание" Пияниците са опасни и когато нешофират. Лепнат е и в лъжа. Лъжата за "Карай трезван" Това са греховете. Пияница е той, той лъже и е постигнал смърт на един 4овек и тежко ранил друг.Към това дело ама нищо общо няма кой от коя страна на какви коли се возил, колко пари за какво е друснал и колко иска за компенсация.
59
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Ай, стига бе! Искаш да кажеш, че и директора на Националната банка може да бъде назначен като Горсов, та да я източи и потънат парите ама не в джоба на директора?
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хайде стига преигравали обвинителите на Ставийски.Смъртна присъда за този,смъртна присъда за онзи ви е все на устата на някои.Вземете си пистолети и се застреляйте един друг.Пияно прасе бил Ставийски,руско *** бил и глупости,сякаш бащата на Мануела е невинен с това,че проигра 130 000 лв.,че и едва ли сам знае колко е проиграл през годините .Горсов едва ли ще се откаже доброволно от хазартния си навик. Има си Наказателно-процесуален кодекс и има УСЛОВНИ присъди за убийства по непредпазливост както е в случая. Ставийски не се укрива,не възпрепятства следствието,няма извършени други престъпления и редица смегчаващи вината му обстоятелства, така че има шанс да се размине само с парични компенсации . Оставете съда да си свърши работата и да реши само парични обезщетения ли ще има,пробация или затвор за 2г и 6 м или повече.Има НПК,който желае,нека се разрови из нета и да чете .
57
0
 
0
 
! Отговори
........ преди 15 години
vijte realno kakva e BG kolko otidoha v zatvora sled takiva katastrofi ne e samo maksim az sa6to sam ZA ZATVOR do jivot i to a ba6tata na manuela toi kav e da zima parite na da6terqzi deto se bori edva s jivota abe mamu stara 6te se promeni li taz BG ili po vajen vapros 6TE SE PROMENIM LI NIE BALGARITE
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ia ski kopee, kolko Pirueta i Troini Ritbergera uvyrtia alkoholniat Rusnerast samo i samo da ne mu cepnat shahtata s Romskite kirki za 2.6 godini.Ne se boi, ako Maxim izleze sled 2.6 godini kaka, pak sv shamp po kynki i lokalna shamp po kurtki she go vodime.
55
0
 
0
 
! Отговори
PLd преди 15 години
Еи боклучи мрасни пияния да лежи ся по затворите и готово.Като е бил шампион та кво.. кат пийнете и влизате в мажете и ставате голяма работа.Кой каквото си надроби такова да сърба.Всеки плаща за всичко някои ден....Господ има.Като толкова го обичате защо не влезнете в затвора вместо него?
54
0
 
0
 
! Отговори
Gnusmus преди 15 години
Петър си беше дилърче на сливенските мутри,това го знае всеки. С хондичката си е разнасял по Южното черноморие. Ама това можеше да се лучи на всеки.Както и на много хора може да се случи да карат пияни и да предизвикат тежка катастрофа със смърт. Аз познавам двама,които са го правили,условни присъди и кръвнина от застраховката.И си джиткат на воля пешачката. Някой да е чул за тях? Или за тези,които всеки ден убиват по един-двама по пътищата? Ами не,нали всички се занимават с кънкьорчето! Че виновен,виновен е,ама 200 джурналистина да си изкарват хляба(и луканката) от този случай е малко натрапчиво,да не кажа и банално...
53
0
 
0
 
! Отговори
toto преди 15 години
Наистина се радвам, че се възстановява.
52
0
 
0
 
! Отговори
SRM преди 15 години
Айде и от другата страна да погледнем.Ставийски не го защитовам, но и оня е бил пиян, доказаха го олицаите, и по новините го казаха.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kakvi sa bili ubitoto mim4e i Manuela si e li4no tiahna rabota i tova ne dava pravo na edin pian rusnak da ubiva,dori i da e bil niakoga shampion! Tova e!
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Staviiski svetoven shampion e bil niakoga,sega e PIAN UBIEC!
49
0
 
0
 
! Отговори
една майка преди 15 години
Не Ви прави чест да обиждате хората. Не мисля, че един "стойностен човек" какъвто описвате Ствиски ще шофира в нетрезво състояние. Защо ли пострадалите не са били пили? И аз също смятам, че защитниците на Стависки са неграмотници неразбиращи, че никой не е по-голям от другия на пътя и, че има убити младежи и ако госпожо това бяха вашите деца, то със сигурност нямаше да сте толкова добричка.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ставински е световен шампион-ЗА ВАС КОИТО ПИШЕТЕ С ТОЛКОВА МНОГО ЗЛОБА. аКО НЕ ЕТАКЪВ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ТАКИВА ГОЛЕМИ ОБЕЩЕТЕНИЯ
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абсолютно не съм съгласна с преждеписавшия! Защитавам Стависки, защото е много по-стойностен от онези долнопробни муцуни /Горсови/, и претендирам да съм грамотна, поне по образование.
46
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Прави впечатление една особена тенденция. Защитниците на Стависки твърде малограмотни! Невежеството им е гарнирано с много злоба и невъздържаност.А е толкова естествено и човешко да бъдеш потресен от страданието на това момиче, когато видиш кожата опъната по костите и тези безумни очи. Стависки е разпасано впиянчено момче, което си въобразява, че няма начин васална България да не защити руски интерес, независимо дали става въпрос за газ, или за пиян руснак. Може и да е прав.
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мен друго ми е интерестно.Няма значение кой какъв бил.Мануела да не е виновна че баща и е ***?А и това момче петър(бог да го прости) за 1 ден стана наркодилър и сутеньор.Интерестно до края на деня още как ще го нарекат
44
0
 
0
 
! Отговори
мислещ преди 15 години
Кой позволи на Горсов, единствен да разполага с дарителската сметка за Мануела. Всички негови близки и познати са знаели, че е пристрастен към хазарта. Би ли посмял Горсов да злоупотребява с тези средства, без знанието на фондацията?!! Как го е контролирала фондацията и къде са парите?!! Сигурно ли е, че ги е проиграл Горсов, а не са на друго място, чрез него?
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дай Боже детето да се оправи и да разбере баща и комарджията как е програл здравето и. Този е за линчуване да се подиграе с хорските пари и доверието
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
номер 41 . ти ченге ли си, че проверяваш IP. адресите на всички форумци?