Лизингът е мой, но мерцедесът е подарък за Мануела

Красимир Горсов обяви, че няма брак с майката на дъщеря си: "свободна е да прави каквото реши"
27 мар 2009 12:05,
177

„Това дело не ми е приоритетно, важна е Мануела“, така Красимир Горсов коментира повдигнатото му обвинение, че е проиграл 132 хиляди лева от дарителските сметки за лечението на дъщеря му.

Вчера Горсов не се появи в съдебната зала, оказа, се че не бил призован навреме и по надлежния ред, пък и не знаел, че започва дело срещу него в София.

Според него мерцедесът, за който се твърди, че бил купен на лизинг с част от дарените пари, е подарен на Мануела от бизнесмена Петър Христов - човекът, който дари най-много пари за лечението на 19-годишната девойка в Израел.

„Лизингът е на мое име, но парите ги плаща Христов“, категоричен бе той.

Само преди дни, при пристигането му в Търново, Горсов обяви, че сметките на дъщеря му не го интересуват, бизнесменът Христов ги следил отблизо.


По думите му майката на Мануела - Диана не е подавала иск срещу него.

„С нея нямам брак и тя може да прави, каквото реши“, отсече той.

След вчерашното отлагане, стартът на делото бе насрочен за 28 април.

Ако Красимир Горсов бъде признат за виновен, законът предвижда затвор до 5 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 14 години
такива *** като тоя на ВЪЖЕТО по бързата процедура!!!
175
0
 
2
 
! Отговори
преди 14 години
Долен ! Как ще даваш парите за лечението на детето си на , бе - хората да помогнат пък той да си кара мерцедеса и да си прави кефа-ЗАТВОР *** да *ба колко хиляди родител се молят за пари за лечение на детето си!
174
0
 
2
 
! Отговори
kara преди 14 години
случайно попаднах на този форум.Вие не знаете ли колко родители спекулират с нещастието на децата си.Бедна ви и фантазията
173
0
 
2
 
! Отговори
Има ли значение ? преди 15 години
Абе то такива като Горсов, ще има в БГ докато има такива като теб. тотален.
172
0
 
2
 
! Отговори
Burnzz преди 15 години
emi vi6te go samo kak izlejda toq 4ovek e alkoholik igrae hazard toi si e propadnal dano samo ne pre4i s glupostite si za le4enieto na du6terq si !
171
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ей писна ми от този Горосов ли е Борсов ли е да върви да се изкалати някъде ама май ще го клатят в кафеза хитрото му
170
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Мен този бизнесмен Петър Христов взе да ме съмнява!Двамата с Гопрсов си въртят игричките май с тези пари.Луда работа!
169
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Какво "работи" ли? Горсов дълги години е безработен,но се води по документи,че "работи" във фондация след инцидента с Мануела. А Петър Христов си каза по телевизията,че е дал съгласие за закупуването на мерцедеса ,защото Красимир Горсов много често е искал пари за ремонт на скапана кола на баща му. Горсов знае едно -да иска пари ,това е ! И всичко за сметка на Мануела. Ако Мануела умре,Горсов пак ще зареже майка й,с която няма брак и с която са живеели разделени. Инцидента с Мануела бе за Горсов манна небесна за живуркане ,това е .
168
0
 
2
 
! Отговори
krassi преди 15 години
И от коя заплата си плаща лизинговите вноски...И ако случаино работи, само където магистратите не знаят къде, като плати минимум 800лв, започвам да се притеснявам какво яде.Да го подпомогнем???
167
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Максим надупен до пандизчийския креват, очакващ милостта на едрия съкилийник и надяващ се за скорошна амнистия. КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ????
166
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Щом си го плаща лизинга какво ревете бре? Вземете си и вие на лизинг, ама не ви се ще да плащате, налииии?
165
0
 
2
 
! Отговори
Ицо преди 15 години
"Я, по-тихо! Да убиеш човек е престъпление. Да лишиш крайно нуждаещ се от лечение също. Това е равносилно на убийство."Да лишиш крайно нуждаещ се от лечение e мародерство
164
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Няма никаква логика в поста ти ,товарищ.Какво месиш турците тук?за 500г. под турско владичество/както казват цивилизованите народи за своята съдба,когато са били превзети с векове от разни съседи...но не се самоопределят като РОБИ през това време ,и не развяват байрака,че са били под РОБСТВО/ българите са оцелели дори с различната си религия от тази на нашественика.РУСИЯ ни освободи,да,за което признателност навек! Но когато РУСИЯ стана комунистическа за България започнаха бедите: провокираното въстание през 1923г, най-смъртоносния атентат в света през1925/църквата в София/,комунистическия режим след1944г.,след който-като се срина сам от пороците си, България се оказа най-бедната,най-бандитската,най-безнадеждната страна в Европа- за това чисто руско наследство също ли трябва да сме благодални? Не, разбира се, ако сме с поне малко мозък в главите.За празноглавите да не говорим-те нека си ръкопляскат на Русия,те нека си избират все комунистически синчета на власт/нали са много!а защо са много?ами голямо е поражението след 1944г.,за което говоря/,нека са си щастливи,както всеки психар в лудницата-това днес е тяхната България несъмнено.Но това тъпаш""ко намесване на турците сега е прекаляване в простотията,защото какво,искате пак Русия да идва да ни освобождава?Като сте се разтъжили за руснаците идете на екскурзия до москва...
163
0
 
2
 
! Отговори
zagorka преди 15 години
Тоя май се подиграва на всички и се смее на балъците с добри сърца помогнали с пари за момичето. Бедният човечец и милиони да има пак ще си остане беден и ниско в обществото."Според него мерцедесът, за който се твърди, че бил купен на лизинг с част от дарените пари, е подарен на Мануела от бизнесмена Петър Христов" За какво му е на момиче инвалид от катастрофа чисто нов мерцедес за 50-60000??????
162
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Като се срмуваш и толкова мразиш всички руснаци, заради един, смени си гражданството и стани турчин. Тъкмо ще усетиш как щеше да си ако не се бяха намесили омразните ти руснаци едно време. ***
161
0
 
2
 
! Отговори
free преди 15 години
a be, dokoga 6te mu gledam selskata mucuna na toq? ne e li qsno, 4e e mo6enik na drebno? v taq darjava qvno se tolerirat takiva selski tarikati. ne za6titavam Staviski, no po-dobre da si be6e napravil smetkata kyde 6te se xar4at negovite pari, a ne da slu6a razni *** i da deystva pyrvosignalno
160
0
 
2
 
! Отговори
boixosnois.blog.bg преди 15 години
Преди 2 години семейството ми преведохме скромна сума на болно детенце от България. В сайта където по принцип водеха списък на всички дарители, нашето дарение изобщо не се появи. Не знам какво да мисля...
159
0
 
2
 
! Отговори
Индевър преди 15 години
Направо ми се драйфа - тук ври от платени (или може би неплатени, но просто с добре промити мозъци) фенове на Стависки. Срамувам се че съм Българин. Не народ, а *** - продажно русофилско-комунистическо племе.
158
0
 
2
 
! Отговори
Индевър преди 15 години
Направо ми се драйфа - тук ври от платени (или може би неплатени, но просто с добре промити мозъци) фенове на Стависки. Срамувам се че съм Българин. Не народ, а *** - продажно русофилско-комунистическо племе.
157
0
 
2
 
! Отговори
F22 преди 15 години
Всички нападат Герсов, не че цвете и той, но има нещо друго което ме притеснява. Наполседък, всички новини много фино са се заели ни обясняват че виждаш ли "виновни сме си ние". Така се смени формата, че какъвто и проблем да има, то е някой от народа дето е сгафил.Хитро! ДЪржавате не е! Идат избори все пак.