Христос Воскресе, Лещански лъже

Астрологът вещаеше, че тази сутрин в 4 и 8 часа ще има разрушителни трусове. Нямаше!
19 апр 2009 08:33,
129
Христос Воскресе, Лещански лъже
Снимка: БГНЕС

Честито Възкресение Христово на всички наши читатели!

И специално - на хасковлии, които тези дни съвсем излишно се тревожиха заради "прогнозите" на астролога Емил Лещански.

Астрологът вещаеше, че тази сутрин в 4 и 8 часа в Хасково ще има разрушителни трусове и ще загинат хора.

За щастие Лещански не позна - никакви земетресения нямаше през изминалата нощ и сутринта.

Нито в 4, нито в 8 часа!

Спекулациите за предстоящия трус обаче предизвикаха паника сред част от жителите на града, които се чудеха къде да отидат за празниците.

В най-голям шок бяха младите майки. Жените стриктно следяха информациите и ровеха в интернет, за да си припомнят как да реагират, ако най-лошото се случи.

Веднага след "прогнозата" на астролога учените бяха категорични: "Това е абсурдно!". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
0
 
! Отговори
mnogo iadosana ot ha преди 14 години
Всеки един гражданин на Хасково трябва да внесе иск в съда за нанесени психологически травми срещу Лешански . Заради всеобщата психоза всеки ден ми се налагаше да успокоявам дъщеря ми, която е на 12 , че нищо няма да се случи. че няма да има земетресение.Навсякъде и младо и старо се тресеше в паника без да иска да чуе аргументи, че не може да се предсказват земетресения.Както и да е, в неделя паниката мина като се видя че нищо не се случи, обаче предишните дни линейките хвърчаха из града, хипертонично болни изпадаха в кризи и прединфарктни състояния, изобщо шубето било голям страх. Аз пък си мислех ядосано, как така глупостта, паниката ,тъпотата и страха могат да обединяват хората (напълниха поляните с ), а не нещо добро и креативно.
127
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
tova za men pokazva....kolko lesno moje da se manipylira balgarina...za6toto e naiven,naiven do prostotiq...toi v tova v koeto trqbva da vqrva ne vqrva...a vij na glypostite vqrva...ne toq predskazatel e vinoven a Xaskovlii...za6toto...ako tozi 4ovek e s psixi4ni otkloneniq...to moje li da se kaje za tiq koito sa my povqrvali?
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бъдете БЛАГОДАРНИ, че не се сбъдна!А може и точно Лещански да е помогнал, като ви предупреди!И злото се отказа!!Неведоми са пътищата на Вселенските енергии.Чували ли сте старите хора като са казвали за някое мнго красиво дете " Ах, колко си грозно"...нарочно!!!!! Да отпъдят злите сили.
125
0
 
0
 
! Отговори
gorskia преди 15 години
ще затрият света - ако ще вярвате в нещо ,то нека това поне да е човеколюбива или благородна философска система(християнството) - в евангелието няма нищо лошо
124
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
те хората се лъжат по телефона и дават всичките си пари на измамници ... как няма да се хванат на нещо за коеото се говори всеки ден по телевизия, радио ... седянки и паланки ...да не говорим как едни 240 човека в София, лъжат редовно цяла България ежедневно !
123
0
 
0
 
! Отговори
някой си преди 15 години
това си е чист тероризъм и аз мога да кажа че някъде има бомба и да евакуират това място същата работа е чист тероризъм
122
0
 
0
 
! Отговори
българка преди 15 години
Защо виним САМО този /не знам как да го нарека/ човек??? Кой разпространи лудата му версия? Хората не са виновни МЕДИИТЕ разпространиха слуха-ТЕ СА ЗА СЪД ! Чии интереси обслужват? Това е психоза от 10 дни-все това четяхме.Сега ни наричат луди-нас -хората. Може и да сме луди,но вече не знаем на кого да вярваме ?! Каквото и да пишем,както и да се обиждаме едни други,всички сме хора и за нас е присъщ човешки страх. Затова не виждам смисъл в ругатните и глупостите. Този "астролог" и неговият първи журналист довереник да отговарят пред законите.
121
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
Не съм казвал нищо за синоптиците,но поне като вчера казаха че над столицата ще има краткотрайни валежи и са възможни гръмотевици,взеха че почти уцелиха.А относно този "господин" не ме интересува много много ,но поне да не се излага и да внася излишна паника сред населението,щом си мисли че звездите му говорят и може да се прави на оракул има едно такова предаване "Ясновидци".Да се пробва там.Лека вечер
120
0
 
0
 
! Отговори
raylight.blog.bg преди 15 години
нито сеизмолог могат да предсказват с такава точност, а защо му повярваха ?!
119
0
 
0
 
! Отговори
Nqkoi преди 15 години
Защо му се сърдите на човека, демокрация е, всеки има право да говори каквото си иска. Като сте *** да му вярвате сте си виновни вие!
118
0
 
0
 
! Отговори
Бог Тангра преди 15 години
Спроред тебе приятелю и синоптиците са шарлатани. Щото всяка вечер по новините правят ПРОГНОЗА. Прогнозата за това е прогноза, защото дава % даденост.Лещански е направил същото.*** кой ти чете между редовете?...Галоша си е *** и в Хаскошо, и в село Гега - Петричко.
117
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
Защо изобщо им се дава дума на такива шарлатани като тоя Лещански?
116
0
 
0
 
! Отговори
huq mu преди 15 години
kogato e na 100% togava da se obajda toq ***
115
0
 
0
 
! Отговори
Бог Тангра преди 15 години
Абе златни, мамини...Ми ако тази новина беше снесена от Йоло Денев, дето си говори с ТАНГРА, пак ли щяхте да залитнете така? Истината е че Емил Лещански познава минимум 80% в хороскопите си и хората затова му повярваха. Истина е че има % и на не сбъдване....*** кои ти гледа. Шместо да се радвате че не се е случило такова бедствие. Ами ако не дай си Боже стане в края на месеца?....Иначе моето мнение е че Алена си е башка-*** ***. 1 с 1 не и се препокриват вещенията.
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"В най-голям шок бяха младите майки. Жените стриктно следяха информациите и ровеха в интернет, за да си припомнят как да реагират, ако най-лошото се случи."Признание, че медиите са предизвикали ШОК в младите майки!
113
0
 
0
 
! Отговори
вяъу4ков преди 15 години
'Ники Василев подари на варненци яйце'Защо го наричате Ники, беее, той е български министър, да не сте сериали с него в една тоалетна
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"В най-голям шок бяха младите майки. Жените стриктно следяха информациите и ровеха в интернет, за да си припомнят как да реагират, ако най-лошото се случи."roveha da si spomniat koe e ako im se sluchi
111
0
 
0
 
! Отговори
ani преди 15 години
kak moja toq da izluje taka horata to4no na tozi belik praznik toi e pulen za da upla6i tak cqla bulgaria
110
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да се върнеш в първи клас и да се научиш как се пише ХристоС ! после си изказвай мнението!
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
!!!