Доган: Ако исках, България щеше да има друга съдба

"Трябва да се генерира позитивно чувство сред българските граждани”, предупреди лидерът на ДПС
26 май 2009 09:39, Красимир Ангелов
374
Доган: Ако исках, България щеше да има друга съдба
Снимка: Булфото

“През последните десетина години правим всичко възможно да генерираме позитивна енергия. Ако съм искал да сбъркам само веднъж – съзнателно да сбъркам, България щеше да има друга съдба”, обяви лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на предизборна среща в Хасково.

Според него с омраза политика не може и не трябва да се прави.

"Омразата поражда омраза, подобието ражда подобие, мъстта ражда мъст”, отбеляза Доган.

Лидерът на ДПС посочи, че и на тези избори неговата партия ще бъде пример за позитивно и толерантно отношение.

"Трябва да се генерира позитивно чувство сред българските граждани и всички етнически и религиозни групи – с отговорност към самата държава, с възпитаване на едно позитивно патриотично чувство", подчерта  Доган.

Той отбеляза, че за последните 20 години ДПС е обучила цяло поколение млади политици в държавата.

Преди дни в Дулово Ахмед Доган определи партията си като код за сигурност на България, носител на новото в политиката, действаща ценностна система, която привлича младите хора.

"ДПС стана знак за сигурност, че някои явления преди 20 години няма да се повторят", обави на митинг в Дулово лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
373
0
 
17
 
! Отговори
Росен преди 14 години
Доган е рожба ли, изчадие ли (както искате го наречете) на комунизма. Като такова рано или късно ще изтече в *** на историята...най-вероятно награден от своите с куршум.
372
0
 
17
 
! Отговори
wldia1 преди 14 години
дуганко, ако иска, може да си мрудне даже и оная работа.Обаче се е объркал, че нещо в България зависи от него.Виж мръсотийка някоя чиляк винаги може да направи-- сигурно туй му й дошло в ума на сополивия.А "коментатора" 358 да си спомни кога в Одрин аскеера им тръгна да моли европейските велики сили да го спасяват посредством дипломатически натиск.Иначе, на клавиатурата всеки сричащ *** е голям юнак и псува на поразия.Един турски аскеер не се брои за един, а за нула, нула...един./Щото е зле със смятането и не знае накъде му лети ракетата./Затуй и дуйганьо ги бръщолеви по татарски изцепките си.
371
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
Тоя *** Доган много взе да му знае устата, да не вземе и той да последва съдбата на Ахмед Емин.....
370
0
 
17
 
! Отговори
BF преди 14 години
Е,хайде поискай ми най- после друга съдба,че тази никак не ми отърва!
369
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
Утре (28.05.2009 г.) Костов излиза във ваканция и тази причина няма да може да бъде виновен за нищо.
368
0
 
17
 
! Отговори
eellyyy преди 14 години
трябва да се сложи край на турската хегемония и винивниците за това НДСВ и ПСП. Лидерите на ДПС,НДСВ и БСП да се дадат на съдза национални предателство. Да гласувате всички, само така можем да спасим България.Бъдете отговорни за бъдещето си, иначе след 2 поколения няма да ни има.
367
0
 
17
 
! Отговори
Sava преди 14 години
Po-dobre s Ivan otkolkoto s Dogan. Ne se ostavqite da vi izlujat komunistite i tehnite Agenti (Qne, Dogan, Ataka i tem podobni). Ne pileite glasovete! Glasuvaite razumno. Neka Gerb i sinite imat mnozinstvo v parlamenta. Ina4e korupciqta produljava, Ataka 6te produljat da glasuvat skri6om s BSP i da si prikrivat pedofilite. Nakajete upravlqva6tite s glasa si, ne go podarqvaite na Dogan i BSP kato ne glasuvate.
366
0
 
17
 
! Отговори
minavasht преди 14 години
ТИПИЧЕН ТУРСКИ *** !!!
365
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
5 века са ни клали! и сега пак позволяваме да ни управляват! е това е робски народ останахме си такива и такива ще си умрем с робска психика! гласувайте за туците и за мръсника Доган, дето се чудя още как не са му видели сметката!
364
0
 
17
 
! Отговори
partizan преди 14 години
Ако трябва да бъдем честни, а ние трябва да бъдем, ще ни се наложи да приемем факта, че догановата партия е структурирана по начин мечта за повечато партии и страната ни. Важно е да се запитаме за центробежните сили разрушили десните демократични сили и да си почистим кочинката преди да коментираме двора на комшията. Дали са чисти или мръстни турците - сред които имам много истински приятели - това не е от значение. Дайте да въведем ред в собствените си редици, че то без дисциплинирана и многобройна армия на битка в настоящите избори не се ходи. Имаме още не много време!!!!
363
0
 
17
 
! Отговори
petio преди 14 години
гнусния ***....не позволявайте да ви командват някакви гнусни турци
362
0
 
17
 
! Отговори
EU Commission преди 14 години
Абе американчета, ли сте, индианчета ли? Май най-вече сте сите юдейчски чада, ва! Не че имам или може да имам някакви пресантимани към Корея, ама що не викате против Индиа, Пакистан и най-вече срешу Израел, бе???? Че и те имат от кожа време атомни бомби, бря, и не съ правете, че ни знайти нищо за таз работа, бре! Значи за едни, щом съ от нашти шъ можи, а пък за другите - ни можи, туй ли ви е вашта демокрация бре!?! Ми те, ако можеха, американските рокфелеровчета шяха всички държави да ги разделят на северни и южни, на западни и източни, ва индианецо! Че те юдеите още преди повече от 2000 години са го измислили това, дето го правят от тогава до сега - разделяй и владей!!!!! *** ти си такъв ***, че даже ми е жал за такива като тебе!!!!! Съга за Holocaust-a!!!!!! Значи разполагам с официални статистически данни, че за периода 1933 до 1945 год. само т провинция Baden Wuerttemberg в Германия са били депортирани 2.500 евреи. Сига по колко шъ умножавате, ни знам, ама ако разделим това чисто теоретично число 6 със 6-тя нулички, дето си го изфабрикуваха ***, за да доят германците, щото они бачкат и създават блага, а пък *** са били и преди и сега пиявици, дето само смучат от кръвчицата на другите, па били те египтяни, били там разни понти пилатовци, ама най-голямата им дойна крава са били и си остават германците, то добре че беше шикелгруберчето, че изворчето беше почнало да им пресъхва, ама той завалията реши, че шъ можи, да ги накара, да бачкат за него, лека му тубичката с бензин, дято го поопърлиха малко. Сига за сигашната световна и не знам ква си криза и ни щеш ли суматилъка и мангизи съ били затрили. *** то бива, бива, *** то цял вол за мизе бива ли въ????? Ми то туй мангизите да не съ плод, зеленчук или мясо, че да съ затрият, въ серсеми ***!?! Те паричките имат само едно свойство да си сменат господаря от едното джобче - в другото джобче, от едната банка в другата банка и.т.н. *** то бива да сте *** и да им се връзвате на ***, ама чак пък толкоз? То не бяха милиарди, то не бяха билиони, то не бяха трилиони, ега ти и тъпите овци сте били въ!!!!!!!!!!!!!!
361
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
Доган: Ако исках, България щеше да има друга съдба.Проблемът ти е , че вече и да искаш не можеш. ТВОЯТА ИГРА СВЪРШИ !!! Това го осъзнаваш вече добре. ЗНАЕШ, ЧЕ ЖИВОТА ТИ НЕ СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ НА ЕМИН, ЧЕ МОГАТ ДА ТЕ САМОУБИЯТ БЕЗПРОБЛЕМНО ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПО КОЙТО НАПРАВИХА ТОВА СЪС СЕКРЕТАРЯТ ТИ. СЛУШКАЙ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ТИ ДУМАТ ВОДЕЩИТЕ ОФИЦЕРИ И НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙ, ЧЕ СИ ТУТО КАПО ДИКАПИ.
360
0
 
17
 
! Отговори
jki преди 14 години
Доган е БОГ!!! Досега не го знаех, но вече всичкиколеги на 4-ти километър вече разбрахме. Какво е общотомежду Хитлер, Наполеон, Сталин, Доган, Берлускони,Путин (Медведев)? На другия полюс са Рейгън, Де Гол, Клинтън, Кол, Блеър.
359
0
 
17
 
! Отговори
angel преди 14 години
Истината е ,че и сред българи и турци има мекерета и продажници а ние искаме или не трябва да живеем заедно и по-добре да не се обиждаме и да се правим кой е по-велик защото това е безмислен спор а в 21 век да те разделят религиозни предразсъдъци ми се вижда глупаво ,по-добре е да видим как да подобрим икономически живота си ,защотот това е най-важното а и българската и турска върхушка насаждат проблеми,за да не може да видим основния проблем- немотията, безработицата, мижавите заплати и доходи а те в това време като г-н Доган да си обикалят с яхтите и лимузините а този номер 355 не го разбирам какво го мъчи или е шизофреник.
358
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
Kara Kolyo, abe mama ti gyaurska ayde probvayte pak 1985 da vidim kakvo shte stane.Bulgurite bili rodeni voynici.Hahaha abe nikakvi voynici ne ste ami dolni pomiqri.DA JIVEE TURSKOTO NACIONALNO MALCINSTVO!!!
357
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТИ В ЧАС ЛИ СИ, БЕ БРАТО??? ТИ СИ ЗА КАРЛУКОВО! НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРЖЕШ ПРИКАЗКАТА СИ. Б.А.Х.Т.И!!!!!!!!!!! ВСЕКИ ЛУД С НОМЕРА СИ, ТИ С ЦЯЛА ПРОГРАМА. ХАХАХААААААААААААА
356
0
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 14 години
АЗ ПЪК ИСКАМ ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ТОДОР ЖИВКОВ НА КВАДРАТ,ДАНО В МИШИ ДУПКИ ВА ЗАВРЕ.А ТОЯ *** НА СНИМКАТА ЩЕ ЛАЗИ КАТО КУЧЕ ДА СЕ МОЛИ НА АЛЛАХА МУ ДА ГО ПРИБЕРЕ,ЧЕ МЯСТО ЗА НЕГО НА ЗЕМЯТА НЯМА ДА ИМА.
355
0
 
17
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Но искам да поговоря с българите за торбичката като бизнесмени. Аз, прякият потомък на Лазар Коен ви питам - къде е торбичката, кой ще ми я плати? Защото, първо е торба, второ е открадната от българите. Документът казва, - след като е получил торбата, Султана му отсякал глававта. Тяхните взаимоотношения са отделен въпрос, нямащ нищо общо с моя иск. Султана не я взел обратно - историята щеше да намекне, а и той не е крадец - крадци са българите. Но и Лазар К. не може без глава да я скрие? Подозирам българите. Това го считам за доказано, - аман от разговори с простаци! Българският народ не е в състояние да се изплати и при най скромните лихви за толкоз векове (но защо - скромни, да не съм българин че да ям един хляб!) , - остава територеята и робството. Но това не ме обезщетява - и сега сте ми роби и територията, преценете сами, ваша ли е или моя? Аз искам изтезания, вие не сте си собственост, най после има социални закони върху които се крепи света. Искам да ви използвам за медицински опити. Искам на 200,000 българи да инжектирам венозно оная течност за отпушване на мивки, за да се види колко ще издеянят по отношение на други 200,000 инжектирани, но и заразени от Свински грип. Нищо чудно, Свинският грип да се окаже полезен? Името само, гадни гои, *** ***, дето не ми харесва, явно къде се цели, аман, 6 милиона не стигат ли! Да бия? После. Сега да довърша мисълта си. Искам, докато тези 400,000 се гърчат, предварително от мен отбрани българки, да кажем - четири, се занимават с мен така активно, че от Ложата идват да снимат, защото ние с вас нямаме никакви тайни един от друг - вие сте ми роби, аз не съм срамежлив. После - още! Аз искам да убивам други 400,000, бавно, мъчително. Искам да гледам гойско страдание, докато момичетата работят върху мене.Искам, по точно, и бих се изразил идеологически издържано - най точно - най, най, най (простете за турския ми темперамент) - да убия цялото православно духовенство, бяло и черно - след което, вече няма какво, - ще отида, както е казъл един ваш поет, в други поробени страни, да правя това което сега тука. Шалом.Исак&Соломон Паси - божи наместник и ваш избранник на територията. А що се отнася до Ахмет Доган - ние сме една плът.
354
0
 
17
 
! Отговори
българин преди 14 години
А какво правят тези турци в България, някой да ги е канил да дойдат, или те са дошли с огън и меч за да завладяват територии и да грабят от създаденото от българите ? Позаинтересувай се България и турция на какво развитие са били, когато турските орди нахлуват в България. Докато не си прочетете черните страници от своята история и фалшивицирате историята си за да изглеждате лицеприятни пред Европа, хората по света ще ви гледат като ПРОКЛЕТ НАРОД. Радвайте се, че не са ви запалили жилищата както в Германия и Австрия.