Мощен взрив пред централната банка на Гърция

Пострадали няма, причинени са материални щети
10 апр 2014 09:58, Елка Василева
5
Мощен взрив пред централната банка на Гърция
Снимка: Reuters

Мощна експлозия стана в централната част на Атина. Взривното устройство е било заложено в автомобил, паркиран пред сградата на централната банка на Гърция, предаде Асошиейтед прес, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Причинени са щети на съседните сгради и намиралите се наблизо коли, пострадали няма, съобщават местни медии. По техни данни инцидентът е станал около 6 часа тази сутрин. В момента на експлозията в банката са се намирали двама охранители. Полицията е отцепила района, в който работят сапьори.

45 минути преди инцидента неизвестни лица са се обадили в редакцията на местен вестник и на сайта Zougla и са съобщили за подготвяната експлозия. По данни на правоохранителните органи колата е обявена за открадната на 5 април. Камерите за наблюдение са записали момента на взрива, но не е било възможно да се установи какво точно се е случило преди това поради недостатъчното осветление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До UCHETE SEА зимата на 1992 помниш ли я ! Или паметта ти е като на златна рибка ?
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пратете нашите спецове
1
2
 
5
 
! Отговори
orce преди 10 години
Ma tuka nema nikakov terorizam toa e samo nacin na izrazuvanje radost od predstojnata poseta na Merkel na Grcija i da ja potsetat deka treba da dava uste mnogu pomos .Znaci da nema dilema vo lulkata na demokratija nema terorizam no bombite se samo nacin na izrazuvanje na radost i dobrodoslica