Цеца скочи заради Аркан: Моят Желко не е направил това!

Певицата реагира на обвиненията на босненка, че Аркан я е измъчвал
Обновена: 20 ное 2014 14:09 | 20 ное 2014 11:58, Елка Василева
81
Цеца скочи заради Аркан: Моят Желко не е направил това!
Желко Ражнатович и Светлана Ражнатович. Снимка: архив, Reuters

Светлана Ражнатович - вдовица на Желко Ражнатович-Аркан, заяви, че е отвратена от огромното количество „гнусни и брутални лъжи“ за него, които не стават „дори за третокласен филм“. Тя каза това, след като босненски медии публикуваха изповедта на босненката М. М. /42 г./ от Биелина, която разказа как през 1992 г. е била робиня на Аркан. Жената описа с подробности зверските мъчения, на които била подложена по време на пленничеството си.

Още по темата

Според вдовицата на Аркан зад всичко това стои голямата пропаганда, която от години се води срещу сръбската държава и сръбския народ, пише сръбският вестник „Ало“.

„Отвратена съм от количеството гнусни и брутални лъжи, които бяха изречени и които са толкова блудкави, че не могат да бъдат използвани дори за сценарий за третокласен филм. Очевидно е, че зад всичко това стои пропагандата срещу Сърбия“, каза за изданието Цеца Ражнатович.

„Ако тази жена е преживяла нещо от това, нека се установи кой е виновен и нека той да отговаря за това, но моят Желко не е направил това“, добави Цеца.

Според нея мнозина могат да потвърдят, че в Сараево Аркан не е останал повече от три дни, така че твърденията на М.М. не могат да бъдат верни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
8
 
! Отговори
СС преди 9 години
Да бе, сигурно не го е направил, хаха :) И за още колко неща не знаеш, Цецо...женена за масов убиец, а го защитава! Гнус...
54
5
 
3
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Арканови тигрови! Пазят си героите за разлика от нас. Скоро очаквайте и тук, сега е град в града, после ще е държава в държавата.
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изключително достойни,охххх да им умрем на достойнството кръвопийско
52
7
 
5
 
! Отговори
ivanov преди 9 години
abe karai da varvi tova e vals! sarbite sa dostoini hora za razlika ot nas !
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако мюсюлманите са ***,аркановци и подобни "християни"с какво са по-различни СТИГА С ТОВА А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ ***,когато темата е за *** ще се коментира кой,къде и защо ги бие,тук темата е сръбския болестен кървав шовинизъм и един от най-ярките му представители Аркан
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ARKAN E KRIMINALEN RAZBOINIK.TOVA VSARBIA GO ZNAEM VSI.ZEZA E MAFIASH TO E TOA VI BUGARI MORA DA SMATRATE VASHU STRANU.SVI BUGARI U TRI PICKI MATERI.
49
8
 
9
 
! Отговори
бГ преди 9 години
Не пишете глупости невежи хора.Аркан е защитавал интересите на православна Сърбия. Защо не се пише какво са правили и правят мюсюлмамите на Балканите. Ако в България имаше хора като него сега нямаше *** да ни крадат и изнасилват и турците да ни командват
48
1
 
5
 
! Отговори
ЖЕЛИО преди 9 години
Малко за сръбската тирания над Македонските бъгари - реалната история+ стихотворението на Вазов.Из поверителния рапорт, за противобългарските прояви на сръбскияпрестолонаследник княз Александър, Скопие, 31 март.1913 г., ЦДИАл.153-156.След пладне на 11.03.1913г придружен от щаба си, престолонаследникъткняз Александър стига в с.Бразда Скопско. Всички слизат от конете си наплощада до чешмата, където няколко селянки перат. Престолонаследникътзавързва разговор с жените,от които само Гайта Пав
47
0
 
2
 
! Отговори
ЖЕЛИО преди 9 години
До АнонименДА ВИДИМ ТВОЕТО
46
1
 
2
 
! Отговори
ЖЕЛИО преди 9 години
До АнонименНЕ МОЕТО ПЪЛНО ИМЕ ВЕЛЬО ИВАНОВ СРЪБСКА ПОДЛОГО
45
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе сърбите са лошите, а другите са ангелчета. Имаше внос на муджехедини женени са босненки насила, имаше жълта къща дето вземаха органи от лагерници сърби. Имаше един босненец дето му се броят ребрата /такава си му е физиката/ и като пристигнат журналисти от запад само него търсят за интервю за нагледно доказателство.
44
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не забравим да кажем, че Босна и Хърватия и Слоения не са били част от царството на Стефан Душан :)))
43
1
 
23
 
! Отговори
хаааа хаааа хаааа... преди 9 години
До oценяванеКво ми говориш, че са имали голяма държава? Пределно ясно е казано - "Понеже тези земи в много малък период са били техни."Що не говориш с цифри, че на хората да им стане ясно - Имало е голяма сръбска държава, за едни смешни 50 години. И толкова! Т.е. с други думи НЯМАЛО Е ГОЛЯМА СРЪБСКА ДЪРЖАВА.Освен това Стефан Душан и по майчина и по бащина линия има български корени. А на власт идва заради сръбското православно духовенство, което тогава е 90% БЪЛГАРСКО. Има жена българка.
42
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** !
41
6
 
3
 
! Отговори
Варна преди 9 години
до коментар номер 47 , ножа винаги сме си го забивали самите НИЕ , както продължаваме да го правим в този момент и това време. Когато някой види това е нормално да се възсползва. Сигурно ти никога не си се възсползвал от другите , както горкият катаджия , който спасявал живота на уличните котки и кучета.
40
5
 
3
 
! Отговори
художника преди 9 години
Изгледайте филма "Тежестта на оковите" и ще ви стане ясна и другата гледна точка.
39
8
 
19
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
51 Глупости, и за Югославия и сега за войната между Русия и Украйна западния свят не бе пряко замесен (поне в началото на самите конфликти). В Югославия войната започна 1991 г. между Сърбия и току що обявилата независимост Хърватия, след това отново Сърбия нахлу във Босна, където твърдеше, че защитава сърбите в "Крайна"..., за капак на всичко Милошевич нахлу и е върналото си автономията Косово. Забележи, не някой друг, а самите сърби и руснаци воюват с републиките от бившите федерации...
38
17
 
34
 
! Отговори
лицемерие преди 9 години
Лицемерие и демагогия! Западняците първи в Европа нарушиха международното право. С бруталното разбиване на Югославия. Сега, тези, които първи нарушиха международното право, обвиняват Русия, че нарушава международното право!
37
11
 
22
 
! Отговори
наши и ваши преди 9 години
Примитивна западна фашистка пропаганда. Светът за тях винаги се дели на наши и ваши. Нашите винаги са добрите, а вашите са винаги лоши мръсни убийци и трябва да бъдат избити от добрите наши. Нашите босненци, са, разбира се, най-добрите хора на света! А вашите сърби, са зверове, людоеди и кръволоци!
36
10
 
34
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
Ни най- малко не защитавам сърбите, но истината не бива да се заобикаля, по силата на същата истина би следвало да се каже и това, че въпросната Цеца изобщо не би могла да знае какво е вършил един признат от света военопрестъпник, като Аркан. Учудваща е нейната категоричност, за неща които са се случили без тя да е дори косвен свидетел на събитията! Все едно аз да кажа, че Бай *** не би могъл да е такъв, какъвто го описва Алеко Константинов. Най- малкото звучи наивно...