Влак прегази 14 имигранти в Македония

Група от около 50 души вървели пеша по жп линията
Обновена: 24 апр 2015 12:15 | 24 апр 2015 10:53, Елка Василева
33
Влак прегази 14 имигранти в Македония
Снимка: архив, Булфото

Международният влак, пътуващ от Солун за Белград, е прегазил най-малко 14 имигранти недалеч от македонския град Велес.

Трагедията е станала снощи около 22,30 ч. местно време.

По първоначална информация група от около 50 имигранти са вървели по жп линията в посока Белград. Те са били от Афганистан и Сомалия.

На мястото, на което е станал инцидентът, около жп линията има съвсем малко свободно място и затова намиращите се отвън хора не е имало накъде да отстъпят.

Дотам се стига единствено с жп транспорт. Изпратени са медицински екипи, но поради недостъпния терен не може да бъде изпратена по-голяма помощ.

Пристигналите на мястото полицаи са установили, че има 14 загинали. Там са били заварени още осем души, за които се предполага, че са роднини на загиналите. Останалите от групата вероятно са се разбягали, пише на сайта си "Утрински весник".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
do 16 преди 8 години
Ti si nazionalen predatel,za kogoto vednaga e jelatelno da se iznameri!!!Prisadata e qsna!!!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22 Защото простите камилари отдавна доказаха че като им разрешат да пръцнат - накрая се наакват. Бой и обратен билет - друго не им се полага! Ако са ти много мили - вземи си ги в къщи!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕХ ТИЯ МАКЕТА!! ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧУВАМ ЧЕ ИМА МЕСТА ДЕТО НЯМА ПЪТИЩА И ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СТИГНЕШ ДО НЯКЪДЕ Е ДА ВЪРВИШ ПО ЛИНИЯТА НА ВЛАКА!!! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ МЯСТОТО ДЕТО Е ПРЕКАРАНА ЛИНИЯТА Е ТОЛКОВА ШИРОКО КОЛКОТО НА ВЛАКА ДА НЕ СЕ ОДРАСКА БОЯТА.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера велика Македония направи успешно изпитание на влак с технология СТЕЛТ. Днес пробва подводница , а утре и самолет от същия тип.
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все си мисля коя е най близката европейска граница до Македония и за къде са били тръгнали. Да не трябва да се случва така ама и аз не искам да виждам по улиците брадясали субекти на групички с шарещ поглед
18
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ястребе, я кажи защо тези клети имигранти ги наритват обратно демократите от западна Европа? Според теб хуманно ли е това? *** ***!
17
0
 
32
 
! Отговори
до лудия с мотиката преди 8 години
Кефиш ли им се? Толкова ли не виждаш че тея бежанци и да не са терористи идват тук и по един или друг начин налагат своя начин на живот и на тебе. Не се интегрират, даже не всички и да убиват християни, то ги мразят, не учат езика ти ...
16
1
 
35
 
! Отговори
до ястреба преди 8 години
Толерасте, тея същите като ти изнасилят детето и жената и ти забият нож в корема, друго ше почнеш да мислиш
15
5
 
4
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До Анонимен16Ти не четеш ли докрая статиите или си само некъв вмирисан драскач? Нямало е къде да избягат, може да са били в тунел... пише че е нямало къде да избягат, затова са прегазени. Миризливко, вониш от километри..
14
4
 
17
 
! Отговори
Roko преди 8 години
Да почиват в мир, клетниците!Избягаха от войната и намериха смъртта си в бленуваната Европа!
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черните ще разберат кон боб яде ли. В Европа не са желани - ще им потапят корабите, ще ги газят с влакове и ще стоят затворени в бежански лагери.Ходете в "новия свят" - да ставате афроамериканци и арабоамериакнци. ТАМ са братята ви, там сте желани.
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднага наградете машиниста с орден, повишение на заплатата и едномесечен отпуск!
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
баахмааму и бягане, световния шампион Болт ряпа да яде. на вас като ви се запали къщата, отивате в Аржентина на екскурзия или стоите наблизо и се опитвате да гасите пожара? бегълци - друг път, това са мазни терористи, главорези, ислямисти, както и мързеливи и необразовани скотове, които нищо не правят да оправят собствените си държави.
10
2
 
8
 
! Отговори
член на БХК преди 8 години
плача с глас за клетниците
9
5
 
4
 
! Отговори
$идни Ав$тралия преди 8 години
Газ на локомотива, машинисте, някои ги мачкат с влака, а на други им мачкат чирпака!Поздрави от $идни, Австралия
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да вземем да внесем малко македонски влакове,а?
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
откъде са били тези емигранти?
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата оня ден от Брюксел каза, че трябва да се вземат спешни мерки, защото на границата на Средиземно море чакат 2 милиона имигранти готови да влязат в Европа, а поне 100 000 от тях да влязат и останат в България. И в познатият си стил каза: влязат ли толкова имигранти у нас- пиши ни до тук.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
'бягащи от ятагани'?...:):):) все ми се струва, че в 21 век се използват автомати и бомби. да бягат от собственото си изобретение - нали те са го измислили? и какви точно ятагани в Гърция и Македония? Май бягат от европейската полиция, че ако ги хванат, ще ги върнат в Тимбукту и пустинята, при камилите. И как точно са пребягали през Средиземно море? А афганистанците и пакистанците май доста са побягали, има няма половин земно кълбо :)
4
7
 
5
 
! Отговори
az tam преди 8 години
***, загинали са хора много от тях бягащи от ятагани. Какъв Путин, какво "Браво" ...